Mobile Mardi Gras

Mobile Mardi Gras

Hvis du søger efter en sjov vinter getaway i syd, deltager den årlige Mobile Mardi Gras fest kunne være et perfekt valg for dig.

History of Mobile Mardi Gras

Den allerførste Fastelavn festligheder fandt sted i Mobile, Alabama i 1703, og straks blev en årlig begivenhed for de lokale beboere. Den første officielle Mardi Gras parade blev afholdt i 1840 af en gruppe, der kaldte sig selv Cowbellion de Rakin mystiske samfund.

Traditionen med Mardi Gras parader fortsatte til denne dag i Mobile, og har spredt sig til mange andre byer over hele USA. Selvom New Orleans, LA er hjemsted for den største og mest kendte Fastelavn fest, denne store karneval før fasten faktisk opstod i Mobile, AL.

Mystic Societies

Mobils mystiske samfund, herunder både fremsige og ikke-fremsige organisationer. Disse grupper er private, medlemskab baserede organisationer, der sættes på parader, holder formelle bolde, og organiserende andre sociale arrangementer i anledning af Mardi Gras sæson. De oprindelige mystiske samfund var kun mænd, men der er nu co-ed grupper samt kønsspecifikke grupper for mænd og kvinder. Der er også flere mystiske samfund kun for børn.

Fastelavn Events

Mardi Gras i Mobile er en tid med fest og fest, og omfatter en bred vifte af aktiviteter sikker på at appellere til hvert medlem af familien. Mange mennesker føler, at Mobile Fastelavn er mere familievenlige end Mardi Gras i New Orleans.

Parades

Mobile Mardi Gras

Medlemmer af hver fremsige mystiske samfund pynte i maskerede kostumer og turen svæver op og ned ad gaderne i byen, kaste godbidder til skarer af jublende tilskuere. Hver gruppe har en udpeget aften eller eftermiddag til parade i de tre uger op til Fat Tuesday, som altid er dagen før Askeonsdag.

Når du deltager en Mardi Gras parade, vil du nyde:

 • Antikke Biler
 • City og EF-Tidende deltagelse
 • Udarbejde flåd
 • Marching Bands (high school og college)
 • Parade Marshalls på hesteryg
 • Rolling Bands (lokal cover bands bliver trukket på påhængskøretøjer)
 • Meget mere

Vær forberedt på kast, at maskers vil kaste til mængden. Populære emner kan nævnes:

 • Perler
 • Slik
 • Moon Pies
 • Tøjdyr
 • Legetøj
 • Andre emner

Der er intet gebyr for at deltage i parader, og de er åbne for offentligheden. For information om Mobile Mardi Gras parade tidsplaner, ruter og rejser, se Mobile Mardi Gras Facebook-side.

Mardi Gras Balls

For medlemmer af de mystiske samfund og deres indbudte gæster, der parader toppede ved kunstfærdige Fastelavn ball festlighederne, og byder på tableau præsentationer af maskerede medlemmer, dans, mad og voksne drikkevarer. Aften bolde er formelle anliggender, der kræver gulv længde kjoler til damerne og Costume de rigueur (hvid slips og haler) for herrer. Du kan endda få et glimt af Mobile berømte Azalea Trail Maids.

Historie

Den Mobile Carnival Museum er et must-see for enhver besøgende nyder Mardi Gras i byen. Viser fortæller historien om, hvordan den lokale fest udviklet sig fra de tidlige dage til den moderne tradition er det blevet. Faciliteten er hjemsted for mange Fastelavn artefakter, herunder udarbejde kostumer og kroner båret af lokale karneval royalty hele årtier.

Flådefartøjer

Hvert år to Naval skibe og en Coast Guard Cutter dock i Mobile under Fastelavn fest. Besøgende har mulighed for at turnere disse skibe til en tæt og personligt syn på arbejde militære fartøjer.

Karneval i Fort

Historic Fort Conde er hjemsted for en årlig Fastelavn karneval, der tilbyder karruseller, fødevarer leverandører, hasardspil, og andre aktiviteter, som både børn og voksne er sikker på at nyde.

Night Life

Downtown Mobile, som er, hvor hovedparten af ​​aktiviteterne foregår, er hjemsted for en række restauranter og natklubber. Besøgende kan nyde autentiske sydlige køkken, levende musik, dans og andre former for underholdning.

Mardi Gras logi muligheder

Hoteller i downtown Mobile, i hjertet af Mardi Gras festlighederne, bog op hurtigt hvert år. Indkvartering beliggende i hjertet af handlingen er:

 • The Lafayette Plaza Hotel (800-692-6662)
 • Radisson Admiral Semmes
 • Renæssancen Riverview Plaza
 • RSA Battle House Hotel
 • Ramada Inn Downtown Mobile

Giv ikke op på dine planer om at deltage i Mardi Gras, hvis de downtown hoteller er fuld. Der er en række praktiske steder uden for det umiddelbare downtown område. Oplysninger om yderligere logi muligheder kan findes på Mobile-konventionen og Visitors Bureau aktivitet finderen side.

Planlægger din tur

Husk på, at datoerne for Fastelavn ændre hvert år baseret på begyndelsen af ​​fasten. I nogle år, vejret er helt kølige for festlighederne, og i andre forårsvejr begynder omkring samme tid som Parading begynder. Sørg for at pakke i overensstemmelse hermed. Sørg for at bringe en tote taske til at tage til parader, så du nemt kan hænge på goodies du fange.

En ferie til at huske

Når du vælger at rejse til Mobile under Fastelavn, er du i for en unik ferie oplevelse. Mardi Gras er en unik begivenhed, hvor alle bør deltage mindst én gang. Mange besøgende bliver så forelsket med festlighederne, de vælger at gøre fejre Fastelavn i Mobile en årlig tradition.