Mobile Hips for en sund Tilbage

Hvis der er noget næsten alle af den voksne befolkning vil have tilfælles på et tidspunkt i deres liv det lændesmerter. Dette kan være så lille som en tæthed og begrænsning i fuld bevægelse til ekstrem smerte nødvendiggør specialiseret pleje og behandling. Da det er sådan et fælles problem for så mange her er et par ting at huske på for en stærk, sund og smertefri ryg.

1. Hold dine hofter mobil - Uanset om det er på et skrivebord, i skolen eller arbejde, i bilen eller slappe af foran fjernsynet, vi har en tendens til at sidde for meget. Tilføj til, at mange af maskinerne i vores fitnesscentre sætter os i en siddende stilling, og vi kan se ubalancen det skaber med vores kroppe. Look at indarbejde flere stående positioner i løbet af dagen til at slappe af hofterne og styrke glutes.

2. Forlæng samt flex stammen. Vi har en tendens til at bøje fremad i taljen (flex), når vi når frem til noget fra gulvet, udføre en sit-up eller noget andet derefter bøjer hoften. En del af funktionen af ​​vores kerne er at modstå fremad bøjning eller bøjning så se at tilføje nogle udvidelse og core stabilitet øvelser for at holde alt i balance.

3. Undgå vedvarende arbejdsstillinger i længere tid ad gangen. De sundeste rygge er dem, der har mobile organer. Prøv at holde flytte og ændre holdninger ofte.

4. Hold dig hydreret. Vi har ikke tendens til at tænke på drikkevand som værende relateret til lændesmerter, men en stor årsag til fælles skade er dehydrering. Drikke lidt mere vand giver bindevævet at have optimal dæmpning kapacitet og tillader leddene at glide mere frit med mindre friktion.

5. Gå i alle 3 planer. Denne ene meste gælder for vores træning i fitnesscentret, men være opmærksom på, hvor mange af dine øvelser frem og tilbage (dvs. sagittalplanet), side til side (dvs. den frontale plan) og roterende (dvs. den tværgående plan). Hvis du er ligesom de fleste gym-gængere vil du bemærke, at så meget som 90-95% af din træning er i sagittalplanet. Hvis dette er tilfældet slås selv til at gøre det samme grundlæggende øvelse i en af ​​de to andre fly næste gang du træning.

Look at indarbejde disse 5 tips til din træning for at forbedre dine fremskridt og samtidig stabilisere din lav ryg.

Alle de bedste.

Chris
www.okanaganpeakperformance.com