Mobil Rejseguide Hotel Vurdering

Mobil Rejseguide Hotel Vurdering


Hvis du vil være sikker på du er overskriften for indkvartering, du ønsker, kan en Mobil Rejseguide hotel rating hjælpe beslutte, hvad hotellet har de tjenester og standarder, du leder efter.

Om Mobil Travel Guide

Betragtes den gyldne standard i rejse anmeldelser og vurderinger, Mobil Travel Guide er en ressource mange rejser tilbage til igen og igen at finde rejsearrangementer kvalitet. Ophavsmanden til stjernemærkningen denne tillid rejseguide tilbyder anmeldelser af restauranter, kurbade og hoteller. Mobil tilbyder også destination guider og partner med kajak til booking hoteller, fly og biler til de destinationer af valg.

Mobil Rejseguide Hotel Rating System

Mobil Travel felt personale inspicerer hoteller efter en lang række kriterier for at give forbrugerne uvildige vurderinger er baseret på fakta. I en tid hvor alle og enhver kan på internettet offentliggøre disse vurderinger er en vigtig kilde for rejsende. Det rating system Mobil bruger er nu velkendte begreb stjerneklassifikationer, med fem stjerner, der repræsenterer den højeste rating, og en stjerne den laveste rating.

En vigtig forskel mellem Mobil og andre hotel ratings, er imidlertid, at Mobil er meget selektiv i uddele de eftertragtede stjerner. Så selektiv i virkeligheden, at kun cirka ni tusinde af over halvtreds tusind nordamerikanske hoteller kan hævde at have en rating fra Mobil. Ifølge Mobil hotel rating system:

  • En stjerne: For at tjene en én stjerne rating, skal hoteller være rene, komfortable og tilbyder pålidelig service. Disse er ofte begrænset i forhold til de bekvemmeligheder og services, de tilbyder.
  • To Stjerner: En to-stjernet vurdering inkluderer den samme eller højere niveau af komfort, renlighed og samvittighedsfuld tjeneste, og omfatter også en fuld service restaurant lokaler.
  • Tre Stjerner: Hoteller vurderet med dig stjerner fra Mobil tilbyder fremragende service og høj kvalitet, kombineret med tilgængeligheden af udvidede faciliteter såsom roomservice, fuld tur ned service, og fitnessfaciliteter.
  • Fire Stjerner: Hoteller vurderet fire stjerner fra Mobil er luksus indkvartering og skal vedligeholde karakteristiske indstillinger og udviser sublim kundeservice. Disse virksomheder tilbyder personlig service, såsom parkeringsservice og omkring-the-clock roomservice.
  • Fem stjerner: De ultimative luksus indkvartering, hoteller med fem stjerner fra Mobil ikke kun opfylde gæst behov og forventninger, men overskrider dem i både omgivelser og service.

Mobil Rejseguide Hotelstjerner bestemmes af separate inspektioner. Facility inspektører følger en detaljeret checkliste for de fysiske rammer på et hotel. Omhyggeligt Incognito service-inspektører gennemgå service og faciliteter et hotel giver, ved hjælp af uvildige metoder såsom stopure, tjeklister og evalueringer.

Brug af Mobil Hotel Ratings

Mens alle helt sikkert ville elske at besøge de fem stjernede Mobil hoteller, guiden giver gennemsnitsforbrugeren for at få mest for pengene også. I stedet for blindt at reservere et hotel, kan rejsende ved præcist, hvad et bestemt hotel tilbyder - og hvis det er vurderet endnu en stjerne fra Mobil, være sikker på, at deres mindstekrav behov er opfyldt.

Hvis du vil bruge Mobil hotel rating system til at finde deres ønskede hoteller, forbrugerne har brug for at købe en guide for området efter eget valg. Mobil hotelvejvisere offentliggøres for USA og Canada, og er i øjeblikket tilgængelige i femten forskellige regioner. Mobil tilbyder også hotel ratings i speciale udgaver, såsom kæledyr på rejser og i 2008 Beijing vejledning. Disse billige publikationer kan købes online, bog detailhandlere, og mange rejse-orienteret og souvenirbutikker. Du skal blot søge vejledningen for udvalgte områder eller stjerneklassifikationer og gøre dit valg.

Rejsende kan lære mere om, hvordan inspektørerne gør evalueringerne, der resulterer i ratings, læse Select Hotel rapporter og se ratings og oplysninger om udvalgte hoteller online på Mobil Rejseguide Website.