Missouri Real Estate: Missouri Hurtig Fakta Tips

Missouri Fun Facts

Nogle lidt kendte Missouri sjove fakta er omkring en amerikansk favorit-is. Den isvaffel blev opfundet af nødvendighed under St. Louis verdensudstillingen i Missouir i 1904. En is sælger solgte is, men han havde ikke nok kopper. Så spurgte han en ævle leverandør til at rulle op vafler for ham at holde is. Han solgte sin is i disse ævle kogler og en klassisk amerikansk opfindelse blev født.

Missouri Hurtig Fakta

Der er mange interessante Missouri hurtige fakta om mad. Her er blot nogle få af dem. To foretrukne sodavand, Dr. Pepper og 7-Up hagl herfra. Dr. Pepper debuterede på 1904 Verdensudstillingen i St. Louis, mens 7-Up blev opfundet i St. Louis. En anden berømt drik først indført på den verden fair-iste. Den første nogensinde færdigblandet levnedsmiddel, der skal sælges til offentligheden var en anden Missouri opfindelse, Aunt Jemima pandekage mel, der blev indført i 1899. Ikke overraskende St. Louisans forbruge mest barbecue sauce per indbygger end noget andet sted i landet. Ganske overraskende er det ulovligt for en mælk mand til at køre mens de gør tjeneste i Missouri.

Fakta om Missouri

Nogle lidt kendte fakta om Missouri er, at Missouri byen St. Louis tilbyder mere i vejen for gratis attraktioner end overalt i Amerika uden for Washington DC Besøgende kan tjekke Saint Louis Art Museum, Saint Louis Zoo, Cahokia Mounds, Museum of Westward Ekspansion, St. Louis Science Center, Missouri History Museum og mange flere, gratis. I den nuværende lavkonjunktur, kan dette meget vel være en af ​​de bedste bargain locales for familier på udkig efter ferier billigt.

Missouri Historiske fakta

Der er mange Missouri historiske fakta om sine berømte borgere. Hvad de fleste ikke ved om Mark Twain, født Samuel Clemens i Florida, Missouri, er, at hans litterære karriere var ikke en lige vej til berømmelse, men snarere en bugtende en ligesom Mississippifloden han elskede. Han startede som en printer lærling for Missouri Courier før man går videre til at skrive for Iowa s lørdag Post. Hvad han gjorde næste er, hvad der er så overraskende. Han handlede være en forfatter for at være en flodbåd pilot på Mississippi-floden. Og fans af hans litteratur er taknemmelige for, at han gjorde, for det var efter denne tørn at han gik på at skrive romaner centreret omkring livet på Mississippi, klassikerne Tom Sawyer og Huckleberry Finn.

Missouri Fakta

Der er Missouri fakta om en berømt præsidentkampagne, der ikke kun overraskende, men bare en smule mærkeligt. Da Abraham Lincoln løb for præsident, en af ​​hans mest trofaste fjender var Valentine Tapley of Missouri. Tapley svor, at hvis Lincoln nogensinde gjorde blive præsident, at han aldrig igen ville barbere. Nå, vi ved, hvad der skete. Lincoln blev præsident, selvfølgelig. Og Tapley? Sand til hans mærkelige edsaflæggelse off-of-barbering løfte, aldrig igen barberet sit skæg. Fra 1860 til sin død i 1910, han aldrig igen barberet, døende med whiskers tolv meter og seks inches lang.

History of Missouri

Har du nogensinde set en bil pass med en Missouri nummerplade og læse staten motto, "The Show Me stat," spekulerede hvornår og hvordan i historien om Missouri dette kom til at være staten motto? Selv om det bestrides af nogle, en udbredt tro er, at kongresmedlem Willard Duncan Vandiver i 1899 udtalte: "Jeg er fra Missouri, og du bliver nødt til at vise mig." Så der du går. En af livets små mysterier løst.