Missouri Real Estate: Branson Missouri underholdning og spisning Tips

Branson shows og attraktioner

Mens der er mange Branson shows og attraktioner at vælge imellem, ikke mange af dem er som fyldt med historie som den amerikanske Presidential Museum. I National Freedom Shrine, kan du se HD-reproduktioner af otteogtyve af de vigtigste dokumenter i vores lands historie, herunder Washingtons åbningstale og adresse Gettysburg. Du kan også undersøge vigtige artefakter fra præsidentvalget forvaltninger - herunder dem fra Nixon-administrationen - og få dit billede taget bag præsidentens skrivebord i replika af det ovale kontor. En anden populær udstilling er The Hall of First Ladies, som viser udsøgte kopi af konstituerende kjoler og kampagne outfits båret af vores første Ladies. Museet har også en to-skala replika af Anden Verdenskrig fly Enola Gay.

Underholdning i Branson

Af alle de underholdning i Branson at vælge imellem, en af ​​de mest spektakulære attraktioner er den nye Titanic-Verdens største Museum Type. Dette fantastiske museum er en to-etagers bygning formet som Titanic og bygget til halv størrelse, tårnhøje på 100 meter høj. Mens faktisk ikke på havet, er det forankret i vand for at skabe effekten af ​​den reelle Titanic på havet. Dette er både verdens største Titanic skib model og en af ​​de største samlinger af Titanic artefakter, med 400 artefakter på skærm i tyve gallerier. Et af højdepunkterne i dette museum er dens kopi af Titanic grand trappe, den ene gjort berømt af filmen Titanic. Som du glider langs denne trappe og hele dette museum, vil du føle, at du er på den virkelige Titanic.

Viser i Branson, Missouri

Mens der er mange shows i Branson, Missouri til at vælge fra, New Shanghai Circus er en sjov afvigelse fra de typiske levende musik shows. Bedst af alt, det er fantastisk for hele familien. Den er udstyret med Eastern dans, akrobatik, magi, musik og selvfølgelig dyr. Lovene er varierede, herunder løve dans, jar jonglering, antenne ballet og mange andre. Denne cirkus har vundet mange priser, herunder Best Show of the Year, The Branson Peace Award og Bedste Udenlandske Produktion på Broadway, alle tildelt i 1999. Der er en gavebutik på stedet at tote hjem en souvenir fra cirkus. Tjek det ud på din næste Branson tur og se, om din familie synes, det lever op til sine mange priser og anerkendelser.

Viser i Branson, Missouri

Mens mange turister ved, at Silver Dollar City er en stor familie forlystelsespark, ikke alle er klar over, at det er en af ​​de bedste steder at fange levende musik shows i Branson, Missouri. Med over fyrre livekoncerter dagligt dækker forskellige genrer og årtier, virkelig der er noget for alles musikalske smag her. Musikken spænder 70erne, 80erne og 90erne, og Silver Dollar City tilbyder endda komiske musicals. Mange af parkens musicals har en familie fokus, mens andre fremhæver den rige arv af Ozarks regionen. Så når din familie er færdig nyder de mange attraktioner i Silver Dollar City, så glem ikke at fange en live show, før du forlader!

Branson, MO Shows

Branson er kendt som "Live Music Show kapital i verden" - og med god grund. Det er muligt at fange en vis om morgenen, en middag, en om eftermiddagen, og en om aftenen, som viser i Branson udføres i løbet af dagen, syv dage om ugen.

Hvis din familie består af begge elskere af levende musik, shows og andre, der er alt andet end, så IMAX Entertainment Complex i Branson måske bare løsningen på dette dilemma. For medlemmer af din familie, der ikke er fans af levende musik shows, IMAX Complex har en indendørs indkøbscenter med restauranter, en biograf, og seksten butikker at gennemlæse. For den levende musik show elskere, Little Opry Teater, som er placeret i komplekset, tilbyder en række forestillinger, herunder Dean Kirkemusik Show, Hank Williams Revisited, Keepin "Det land, og New land. Denne mangfoldighed af underholdningsmuligheder kunne gøre IMAX Complex det perfekte sted for at sikre, at alle i din familie er glad på din rejse til Branson.

Branson Entertainment

Af de mange valgmuligheder for Branson underholdning og attraktioner, hvorfor ikke vælge noget, som hele familien vil elske? Tjek Verdens største Toy Museum i Branson på din næste rejse. Det er virkelig mere end bare verdens største legetøjsmuseum; Det er verdens største antikke legetøjsmuseum. Med legetøj fra 1800-tallet hele vejen igennem i dag, museet tilbyder en fascinerende tur tilbage i tiden. Bare et udsnit af de mange legetøj, der er udstillet på museet er die-case biler, bliklegetøj, legetøjstog, cap kanoner, Barbie-dukker og karakter legetøj som Popeye, Howdy Doody, og Power Rangers. Måske bedst af alt, deres on-site gavebutik sælger gengivelser af Gårsdagens mest populære legetøj.