Missouri Real Estate: Branson Missouri Seværdigheder Tips

Forslag til aktiviteter i Branson, Mo: Veterans Memorial Museum

Der er mange ting at gøre i Branson, MO, fra at tage i et show til fiskeri. Hvis du er til militære historie, selv om, det sted at gå er det Veterans Memorial Museum. Det er virkelig en veteraner 'museum, i, at det har militære memorabilia doneret af soldater. Dens rækkevidde er enorme, der dækker krigene i det 20. århundrede-Verdenskrig, Anden Verdenskrig, Koreakrigen, Vietnamkrigen og Golfkrigen.

Ifølge museets hjemmeside, manden bag museet er Fred Hoppe, hvis egen far tjente i Anden Verdenskrig. Det var der i retsmødet den krig historier om sin far og hans kolleger veteraner, der inspirerede Hoppe til fandt museet. Hoppe er en anerkendt bronze billedhugger som skulpturelle omdrejningspunktet stykke af museets-en utrolig livagtig 70-fods lange bronzeskulptur med halvtreds legemsstore soldater kører op en kyst. Museets hjemmeside forklarer, at "en kamp soldat fra hver af de halvtreds stater blev brugt som modeller for tal naturlig størrelse." Disse personlige præg kombineret med det faktum, at museet holder artefakt doneret af soldater og soldaternes familier, er blot en del af grunden til dette museum er blevet navngivet af Veterans Task Force som en af ​​de "største hyldest nogensinde afsluttet at ære vores lands veteraner." Så hvis du er en militær buff, dette er et must-see stoppe på dit næste besøg til Branson.

Forslag til aktiviteter i Branson: Besøg Smithsonian of the Ozarks

Fra alle de ting at gøre i Branson, en sjov stop er ved Ralph Foster Museum, lige syd for Branson i byen Point Lookout på College of the Ozarks campus. Ifølge museets hjemmeside, Ralph Foster var en lokal radio mogul der grundlagde KWTO og som stærkt finansieret museet. Det har den oprindelige 1921 Oldsmobile lastbil anvendt i Beverly Hillbillies tv-show. Det har andre unikke elementer samt-en riffel, der ejes af Pancho Villa og revolveren, at Morgan Earp var iført, da han blev dræbt. Det holder også mange indianske artefakter doneret af Foster fra hans omfattende personlige samling. Hvis du planlægger en tur til Branson, gå ikke glip af museet, der har fortjent moniker Smithsonian af Ozarks.

Branson Forslag: Dick Clarks American Bandstand

Mange attraktioner i Branson fokus på levende musik. For en unik musikoplevelse, gå til Dick Clarks American Bandstand Theatre. Det tilbyder en musikalsk rejse tilbage i tiden af ​​de største hits fra de seneste årtier hele vejen gennem den nuværende. Den pre-show indeholder sjældne klip af American Bandstand og fotos fra stjerner 'private samlinger. Viser udføres af Legends i koncert- impersonators lige fra Beach Boys til Madonna. Ligheden med de virkelige stjerner er bare uhyggelig, se for dig selv på kunstnerens side: http://www.legendsinconcert.com/performers/. Bedre endnu, tjek dem ud lever i person på din næste tur til Branson.

Seværdigheder i Branson, Missouri: Historic Downtown Branson

Når folk tænker på seværdigheder i Branson, Missouri, de tænker på folk som Silver Dollar City eller Whitewater. Mens disse er sjove destinationer, historiske downtown Branson har også meget at tilbyde besøgende. Det ligger på bredden af ​​søen Taneycomo kendt for ørredfiskeri, så du kan tilbringe dagen med at slappe eller fiskeri på søen.

Som du slentre ned Main Street, med sine victorianske lamper og gammeldags butiksfacader, har du dit valg af flere butikker og restauranter at vælge imellem. For historisk interesserede, er der Branson History Museum og guidede eller selvstændige guidede historiske vandreture med nitten historiske stopper. Du kan også tage den gratis historiske vogne gennem downtown Branson. For en smule jernbanen historie, kan du gå til den historiske jernbane depot på Main Street til at tage Branson Scenic Railway for en udflugt på landet, nyder sin autentiske 1950'erne luksus personbiler. Så hvis du ønsker et alternativ til den altid populære forlystelsesparker i området Branson, så glem ikke den historiske Branson for sin natur, historie og charme!

Seværdigheder i Branson: Silver Dollar City

Af de mange seværdigheder i Branson, Missouri, Silver Dollar City rangerer som en skal se destination. Denne Pioneer Village forlystelsespark bygget i Ozark-bjergene giver et indblik i, hvordan folk boede i dette område et århundrede siden. Selv om det har mange spændende forlystelser, der kan forventes af en stor forlystelsespark, har det unikke attraktioner, der gør det til en regional favorit for turister og lokale. Det har demonstrerer håndværkere, herunder en sølvsmed, en smed, en candle maker og en taffy maker. Det kan også prale af en kulinarisk og håndværk skole, hvor du kan lære at lave mad og håndværk unikke for heartland. Det har over tres specialbutikker at købe unikke ting som apple smør eller lud sæbe. Mellem ser håndværkere hånd gøre alt fra stearinlys til slik og browsing for unikke gaver i specialbutikker, vil du virkelig føle du tog en tur tilbage i tiden!

Branson, Missouri fast ejendom til salg

Hvis du leder efter Branson MO fast ejendom til salg, vil du betale en masse mindre i dag end i blomstrende midten af ​​2000'erne. Det er ifølge Yahoo Real Estate, som også, at mens der ikke er nogen nye hjem-eller lest nogen ny nuværende data-i øjeblikket på markedet for salg hjem, er der 569 brugte boliger øjeblikket er på markedet med en median pris på $ 174,900 . Så med priserne er faldet 3% nylig, nu kan være tid til at købe din del af Branson fast ejendom.