Missoni at skabe anden billig samling

Succesen med samarbejdet Missoni-Target inspirerede Missoni til at komme op med en anden overkommelig linje, der vil være international.

Missoni at skabe anden billig samling

Den italienske modevirksomhed, der gjorde sit navn på mønstrede strik begyndte at skabe billige tøj linjer i begyndelsen af efteråret med en 400-delt parti, der ramte markedet på Target, en amerikansk varehuskæde. Stykkerne viste et markant fald i Missoni priser - de fleste af dem blev solgt til priser under $ 50, mens en typisk samling kjole nemt når over $ 1.000-mærket.

Fashion fans steg til agn som én, og partiet var en instant brandudsalg over hele Amerika, online butik også taget med storm. Ikke underligt Margherita Missoni er alt for at udvikle på projektet og overvejer fremtidige samarbejdspartnere for mere af det samme.

Et interview offentliggjort i Los Angeles Times den 30. oktober fangede den 28-årige designer omgivet af sin familie (mor Angela og bedstemor Rosita) vejer mulighederne. Det forventes, at følgende tøjkollektion til at komme ud lidt mere dyr end målet parti, og der er en stor sandsynlighed for, Macys bliver stormagasin, der vil tage sig af den amerikanske del af salget.

Som for samarbejdspartnere i Europa, Missoni gav ud, at hun har for mange muligheder for at sortere ud ", fordi alle er interesseret", og for tiden er hun i stand til at nå frem til en endelig beslutning - selvom hun har lidt tid til at gøre op hendes sind !

En del af problemet ligger i, at den fremtidige samarbejdspartner bliver nødt til at beskæftige sig med forskellige kategorier, for det er ideen bag den modkørende kollektion. Det var en af ​​de bestemmende faktorer på Target, siger designeren - hvis folk ikke ønsker en top, de var glade for at snuppe et tæppe eller et glas. Som Missoni udtrykker det, skal folk have lov til at "sætte en zigzag på noget."

For nu ser det ud som der vil være Macys for stater og nogle uanmeldt-as-endnu partner i Europa.

Macys kan allerede prale tidligere succesfulde samarbejder med en række designere, herunder Karl Lagerfeld, Giambattista Valli, og Matthew Williamson.