Missionary Health Insurance

Missionary Health Insurance

Amerikanske statsborgere, der bor i udlandet i længere perioder, kan stå over for et dilemma, når det gælder om at finde sygesikring beskyttelse. Nogle kan være dækket under deres nuværende sygesikring planer, da de rejser frem og tilbage mellem USA og deres internationale destination. Studerende er ofte dækket via særlige forsikringer, der giver sygesikring i hovedstadsområdet, hvor de bliver uddannet. Men indtil de sidste par år, personer, der opholder sig i længere perioder i fjerntliggende internationale destinationer har kun været i stand til at modtage begrænset rejse sygeforsikring.

Nye planer udvide dækningen

Mere end 40 stater har godkendt en ny type sygeforsikring plan designet til at opfylde de globale sygesikring behov langsigtede rejsende eller borger arbejder i udlandet. De nye planer give fordele i og uden for USA uden tid hætter på, hvor meget tid skal bruges i eller ud af landet. For at få godkendt til salg i USA, alle planerne skulle være designet til at være i overensstemmelse med de amerikanske sygesikring love for klare politiske sprog og klart detaljerede ydelser.

Key Missionær Insurance Plans

Der er nu flere gode sygesikring planer til rådighed for missionærer og enhver anden borger, der vil være ude af USA for lange perioder. Antallet af tilgængelige planer vokser som flere forsikringsselskaber tilføje globale sygesikring planer til deres produkttilbud. I øjeblikket to af de mest populære globale sygesikring planer er:

 • GlobalNavigator
 • Citizen Secure

GlobalNavigator

HTH Worldwide er en førende udbyder sygeforsikring programmer og lægehjælp til internationale rejsende. HTH Grundlagt i 1997, tjener over 500.000 rejsende og udstationerede årligt (med 2009) med et sortiment af forsikring planer og programmer. Alle HTH planer blev tegnet af amerikanske forsikringsselskaber til at opfylde de standarder, som de enkelte statslige tilsynsmyndigheder. Denne opmærksomhed på amerikanske sygesikring design har resulteret i planer, som er bredt tilgængelige i USA og rig på nyttige fordele, når behov uden for USA.

Det GlobalNavigator Programmet er designet til personer, der har behov for international sundhed og dental forsikring i perioder på seks måneder eller længere. Programmet byder på fleksibilitet i udbyder udvælgelse, dækning og omkostninger:

 • Over 5.000 pre-godkendte engelsktalende læger, tandlæger og hospitaler i 180 lande samt 700.000 godkendte udbydere i USA.
 • Godkendte udbydere udvælges af HTH baseret på deres medicinske legitimationsoplysninger og vurderingen af ​​deres jævnaldrende.
 • Provider lister og læge profiler kan tilgås online eller via telefon efter behov, 24 timer i døgnet, hver dag.
 • Overkommelige månedlige præmier
 • Dækning fra fødsel til 75 år
 • Dækning for receptpligtig medicin
 • Barseldagpenge efter et år
 • Dækning for sygdom og skade fra terroraktiviteter
 • Emergency medicinsk evakuering

Citizen Secure

Citizen Secure er designet til den rejsende, der er uden for USA i mindst seks måneder i løbet af året. Den dækker ikke den forsikrede, når de er i Det Forenede States.An Indiana selskab, HCC Medical Insurance Services, administrerer planen. Forsikringen er bakket op af Lloyds of London, der giver forsikringstagere med sikkerhed for, at dækningen vil være tilgængelig, når nødvendigt.

Forsikringen dækker:

 • Læge og hospital besøg på godkendte læger og medicinske faciliteter i en omfattende liste over lande. Pre-certificering er nødvendig, før planlagt indlæggelse eller kirurgiske procedurer eller inden for 48 timer nødsituation optagelse til en medicinsk facilitet.
 • Dækning fra alderen 14 dage til alder 74
 • Dækning for receptpligtig medicin
 • Dækning for allerede eksisterende forhold
 • Emergency medicinsk evakuering

Møde Særlige rejsende behov

Missionær sygeforsikring kan købes af enhver rejsende. Du behøver ikke at være en missionær eller frivilligt arbejde i en religiøs skole eller et projekt. Fordelene ved denne forsikring vil også gælde for enhver rejsende eller udstationerede, som vil være ude af USA i en længere periode, og ønsker sygesikring beskyttelse fra et amerikansk company.Travelers med kortere rejser tidsrammer kan opleve, at deres supplerende rejsesygesikring pleje behov kan opfyldes med grundlæggende rejsesygesikring. For rejsende, der er en del af en organiseret gruppe, gruppe rejseforsikring ofte giver det samme niveau af rejser sundhedsmæssige fordele, men med en diskonteret præmie.

.