Miss Venezuela vinder Miss Universe 2013

Venezuelas præsident Nicolas Maduro lykønskede Maria Gabriela Isler om at vinde "Miss Universe" contest i Twitter, kaldte hende sejr en sejr for hele landet.

Miss Venezuela vinder Miss Universe 2013

Formanden for landets lykønskede Maria Gabriela Isler på hendes sejr, en sejr for Venezuela, og bad Gud om at altid velsigne hende.

Søndag aften, finalen af ​​"Miss Universe" sluttede i Moskva. Af de 86 deltagere, 16 skønheder nåede finalen.

Repræsentanten for Venezuela vandt "Miss Universe" title for syvende gang.

Interessante Fakta om Miss Universe-konkurrencen

  • Miss Universe er en af ​​de mest prestigefyldte internationale skønhedskonkurrencer, der deltog årligt af repræsentanter for 80-100 lande. Den første "Miss Universe" skønhedskonkurrence blev afholdt i 1952 i Long Beach (Californien, USA) og blev organiseret af Catalina Badetøj, en velkendt selskab til produktion af badetøj.
  • Denne konkurrence blev taget del af kvinderne fra 29 lande. Den første "Miss Universe" var en 18-årig repræsentant for Finland, Armi Kuusela. Kronen af ​​vinderen tidligere tilhørte det russiske kejserlige hof.
  • I 1957, vinderen af ​​den prestigefyldte titel var en ung Peruvian Gladys Zender. Pigen vandt konkurrencen, selv om hun ikke var 18 år gammel (som er imod reglerne). Imidlertid besluttede arrangørerne at holde hende titel, fordi den gennemsnitlige alder for en kvinde er afrundet 6 måneder efter fødselsdagen, i henhold til lovgivningen i Peru.
  • I 1960 er "Miss Universe" konkurrence flyttet til Miami Beach (Florida, USA). Skønheden show blev støttet af den berømte selskab Procter & Gamble.
  • I 1972 blev konkurrencen afholdt første gang uden for USA, i Dorado (Puerto Rico), og i 1973 konkurrencen blev afholdt for første gang i Europa, i Athen (Grækenland). Siden da er det blevet afholdt i forskellige dele af verden.
  • I 1977 blev titlen "Miss Universe" tildelt den første sorte kvinde. Det var Janelle KommissionG, der repræsenterede Republikken Trinidad og Tobago i konkurrencen.
  • I 1998 og 1999, sorte kvinder var på hinanden følgende vindere af konkurrencen. I 1998 kronen gik til Wendy Fitzwilliam Trinidad og Tobago, og i 1999 - til Mpule Kwelagobe Botswana.
  • Den mest titlen land i "Miss Universe" Konkurrencen er USA. Under historie konkurrence, otte piger fra USA var i stand til at vinde denne titel. Skønheder fra Venezuela er deres løbere op.