Mirror Method Hunde Træning

Mirror Method Hunde Træning


Mirror Method hundetræning, også kendt som den ungarske klikkertræning hundetræning metode, er en uddannelse teknik, der blev opstod i Budapest, Ungarn ved Kampagnen Gruppen af ​​Népsziget, og det er hurtigt stigende popularitet i hele verden.

Om fremme Gruppen Népsziget

Kampagnen Gruppen af ​​Népsziget blev startet i 2007 af 12 mennesker, der mødtes og blev venner med en hund uddannelse skole. Gruppen til sidst besluttede, at der skulle være en bedre måde at træne hunde, og derfor indledte grundlag af Mirror Method uddannelse. I dag har gruppen 25 aktive medlemmer og fremmer deres uddannelse teknikker på forskellige udstillinger og kæledyr-relaterede hændelser.

Kampagnen Gruppen af ​​Népsziget brænder for at undervise børn vigtigheden af ​​at være ansvarlige for deres hunde og videregive de værdier, der går hånd i hånd med at eje en hund.

Hvad Er Mirror Method hund uddannelse?

Mirror Method træning inkorporerer positiv forstærkning ved anvendelse af en klikkende enhed. Det kaldes "Mirror Method", fordi træneren lærer hunden ved at tilskynde den til at efterligne hans eller hendes handlinger. Da hunde naturligvis ønsker at behage deres ledere, er det normal adfærd for dem at ønsker at efterligne følelser og adfærd af deres ejere. For eksempel, hvis hundens ejer sidder på jorden, hunden vil normalt sidde ned så godt, fordi det er en normal vane for hunde at ønsker at spejle deres ejere. Tilsvarende, hvis hundens ejer oplever stress og handler ud, hans hund vil også opføre sig uden for rammerne af sine sædvanlige handlinger. Kort sagt, hunde vil handle ligesom deres ejere.

Det er et faktum, at hvordan en hund er trænet har en direkte indvirkning på et sin personlighed som den modnes. Hund uddannelse teknikker, der involverer aggression, magt eller negativitet kun resultere i hunde med aggressive tendenser. The Mirror Method helt eliminerer enhver negativ følelse fra uddannelsesforløb og bruger kun teknikker, der er designet til at øge hundens naturlige positive attitude.

De tre dele af Mirror Method Træning

Kampagnen Gruppen af ​​Népsziget udtænkt Mirror Method hundetræning at levere resultater ved at fokusere på tre grundlæggende trin, som er:

  • Opbygning forholdet til hunden og tilrettelægger sin rangorden i hverdagen
  • Undervisning hunden ved hjælp af kun positiv forstærkning og klikkeren med absolut ingen magt eller negativitet involveret
  • Håndhævelse hundens krævede livsstil ved at give ham de muligheder for at arbejde ned sit instinkt-energi

Maksimering af Virkning af Mirror Træning

Mirror Method uddannelse, når det gøres ordentligt, kan give nogle virkelig imponerende resultater. Men blot at klikke og undervise en hund at efterligne dine handlinger er ikke alle, der går ind i denne teknik. For at uddannelse teknik til at blive en succes, skal hunden indgå i alle aspekter af ejerens liv, hvilket betyder mere end blot at tage hunden på daglig walk.Socialization med andre hunde er også en vigtig del af uddannelsen, da hunde er flokdyr og i stand til at lære af andre hunde.

Tillade din hund så meget frihed som han kan håndtere tillader ham at gøre bedst mulig brug af sine naturlige instinkter. Hunde er naturlige jægere, så de bør tilskyndes til at jage, forsvare og hente gennem indarbejde disse instinkter i deres frikvarter og uddannelse sekvenser.

Mirror Method hundetræning håndhæver hundens naturlige instinkter da mange af de teknikker indebærer en slags hente og hente scenario, der er styrket af den klikkende mekanisme. Denne form for træning også tjener til at øge den følelsesmæssige bånd mellem hunden og dens ejer.

Mirror Method trænede hunde på YouTube

Internet videoer fremvisning Mirror Method-trænede hunde er blevet uhyre populær i løbet af de sidste par år. Nogle af de mest populære videoer på YouTube, omfatter:

  • En Doggy Surprise jul
  • En Doggy Summer
  • EuroDogShow 2008

Siden eksplosionen af ​​seerne på YouTube, har der været enorm interesse for Mirror Metode til hundetræning i hele verden. Som i endnu, har ikke mange professionelle hundetrænere faktisk iværksat teknikken. Da resultaterne fortsat dukke op online i sjove, kreative videoer, odds er flere og flere undervisere vil snart vedtage metoden til deres egne kunder.