Mirror himmelseng

Mirror himmelseng


Mirror himmelsenge ikke blot en baldakin, men også et spejl. Spejlet er placeret over hovedgærdet, og det giver et unikt og stilfuldt look. Designere bruger spejle i alle former og størrelser, og baldakin på et spejl seng er ofte skræddersyet til at passe perfekt med en rummets indretning. Showrooms og designhuse tilbyder også et udvalg af spejlede seng stilarter for deres kunder.

Ikke bare for Little Girls

Den himmelseng er historisk synonymt med prinsesser og barndom. Mange små piger nyde en himmelseng for sjov det giver og fantasien det gnister. Men disse senge er ikke kun for små piger og ikke udelukkende i pink og pasteller. Voksne med børn himmelsenge tilbyder stil, klasse og elegance.

Mirror himmelseng Elegance

Himmelsenge med spejle tilføje en one-of-a-kind skønhed til ethvert rum. Sengene kan have spejle i hovedgærde eller på over hovedgærdet væg. Begge stilarter har et look, der er ulig nogen anden soveværelse sæt.

The Crown Canopy

Som den mest almindelige form for voksen-venlige himmelsenge, kronen himmelseng går ud over normal seng. Det tilbyder en baldakin og et strejf af stof, der samler over hovedgærdet. Den baldakin og stoffet altid koordinere med indretning af rummet og de valgte sengetøj. Et spejl tilføjes midt stoffet over hovedgærdet. Stilarter og størrelser varierer afhængigt af værelset og stoffet, men de mest almindelige spejl figurer er:

  • Square
  • Oval
  • Rektangel
  • Circle

Designere og dekoratører har evnen til at oprette brugerdefinerede krone himmelsenge for deres kunder. Enkeltpersoner har ofte deres skræddersyede baldakiner ændret for at matche enhver ændring i et rummets indretning.

Hovedgærde Spejle

Som et alternativ til krone baldakiner, hovedgærde spejle tilbyder en lignende udseende og atmosfære. Hovedgærde spejle ikke afhænge af baldakin eller stof til support. Spejlet eller spejle er placeret i hovedgærde selv, under baldakin.

Gør det selv

Mirror himmelsenge kan være sjovt gør det selv-projekter. Uanset om du beslutter dig for at gøre en baldakin eller flere, er det vigtigt at holde et par ting i tankerne for at opnå den personlige kontakt, der kommer med en vellykket gør det selv projekt.

Stil

Det første skridt i at designe og skabe din egen spejl himmelseng er at overveje den stil, du stræber efter i rummet. Nogle himmelsenge er formelle, mens andre er sjov eller enkel. Luk baldakiner til at dække hele soveværelset, eller placer at indramme hovedgærdet og forreste område af sengen. Når stil er besluttet, at vælge stoffet og spejlet bliver simple opgaver.

Stof

Den ideelle stof til baldakinen afhænger stil af sengen og personlige præferencer. Stof farver til voksne omfatter rige farver, mens de bedste stof nuancer til småbørn kan være lysere farver. Når du har valgt den rette stof, er det vigtigt at samle den korrekte mængde gennem præcise målinger og mønstre.

Mirror

Når du har valgt den stil og købe stoffet, er det tid til at finde den rigtige spejl. Overvej en spejlet hovedgærde eller et spejl midt kronen baldakin. Hvis valget er en krone baldakin, spejlet form afhænger af designerens præference. Kantede former supplere nogle typer af indretning, mens andre ser bedst med runde former. Det er grunden til, at den stil, stof og spejl alle bør være en del af en større sammenhængende design.

Historie himmelseng

Historisk set blev himmelsenge ikke skabt for stil eller elegance. Baldakiner tilbudt beskyttelse mod insekter og andre uønskede skadedyr, der kan falde fra en dårligt konstrueret tag. Da kvaliteten af ​​bolig tagene forbedret, himmelseng ændret fra en nødvendig element til en stilistisk mulighed.

  • Skrevet af Erika Peterson