Miraval Spa

Miraval Spa
Miraval er lige uden for Tucson

Miraval Spa, som ligger lige uden for Tucson Arizona, er en af ​​Amerikas mest deluxe og foretrukne kurbade. Udvej blev stemt som "Amerikas bedste spa" af SpaFinder magasin, Conde Nast Traveler, og Travel + Leisure Magazine - alle i samme år, det første spa vinde alle tre anerkendelser i et år. Spaen er "Mindfulness" tilgang kombinerer programmer for åndelig, mental og fysisk velvære.

The Spa

De 35.000-kvadratmeter spa på Miraval tilbyder en af ​​de mest ambitiøse menuer af spa-behandlinger i verden. Den omfattende liste af muligheder spænder fra det traditionelle til det usædvanlige ... alle designet til at lindre og slappe af gæsterne. Faciliteterne på spa, omfatter 300 behandlingsrum, private meditation værelser, en zen-have, en fuld salon, en butik, der lagre alle Miraval særlige liste over skønhedsprodukter, en hydroterapi suite, en våd dampbad, en sauna, en privat boblebad og herre «og kvindes 'omklædningsrum. En daglig spa-behandling er inkluderet i den udvej satser.

Andre faciliteter på Miraval

Miraval Spa ligger på 135 hektar midt i Sonoran Desert, i skyggen af ​​Santa Catalina Mountains. Ud over spa, Miraval tilbyder et stort udvalg af aktiviteter og faciliteter. Disse omfatter en state-of-the-art fitness center, tre cascading spa pools, en olympisk størrelse pool, tennisbaner, et ridecenter, en klatrevæg, og en 18-hullers golfbane. Den udvej tilbyder også hundredvis af aktiviteter og klasser i hele ugen.

Den udvej kan også prale af en selvstændig, luksuriøs konferencecenter, komplet med indendørs og udendørs funktion plads og en 118-sæde teater.

Spisning på Miraval Spa

Miraval s Kaktusblomsten spisestue tilbyder indendørs og udendørs spisning, med betagende udsigt over ørkenen og bjergene.

Spisning på Miraval kombinerer lækkert med en vækkelse af sanserne. Feriestedet bruger pesticidfri, økologiske fødevarer i en række forskellige farver, teksturer, aroma og smag - for at behage alle sanser. Desuden Miraval tilbyder en række klasser i ernæring, organisk levende og vægtkontrol samt madlavningskurser og demonstrationer.

Resortets cocktail lounge, Brave Bill, tilbyder cocktails, vin, øl, og lette forretter - alle med udsigt over ørkenen solnedgang.

Besøger Miraval

Miraval Spa ligger omkring 40 minutter fra Tucson lufthavn og cirka to timer fra Phoenix lufthavn. Priser på Miraval inkluderer tur transport mellem Tucson lufthavn og resort samt luksus casita-lignende indkvartering, komplet brug af udvej faciliteter, tre gourmet måltider dagligt herunder alle ikke-alkoholiske drikkevarer, en runde golf eller en spa-behandling hver dag, og deltagelse i en fuld daglig tidsplan for fitness og wellness-programmer. Drikkepenge forventes ikke ... eller accepteret.

En bred vifte af boliger er tilbudt, alle med private terrasser, franske døre og beroligende sydvestlige indretning.

Kjole på Miraval er afslappet med "resort-chic" påklædning normen for aftenen. Shopping og suppleant spisemuligheder inden for tyve minutter af udvej.

Kontakt Information

Miraval Resort
5000 E. Via Estancia Miraval
Catalina AZ 85739
800 825-4000