Miniature Wedding Cakes

Miniature Wedding Cakes

Besvime miniature bryllup kager er en kreativ bryllupskage alternativ til den traditionelle ark kage og differentieret kage.

Individuelle Cake Desserter

Bryllupskage har været en bryllupsreception tradition i mange år. Men mange moderne par ønsker at skabe mindeværdige og forskellige bryllup kager. Individuelle bryllup kager er en god måde for par at være unik og samtidig holde kagen tradition i live. Disse kager kan gøres ved hjælp buttercream bryllup kage design eller med rullet fondant, som er mere almindelig.

Nyhed Miniature bryllupskage design

Miniature bryllup kager tilbyder en bred vifte af design muligheder, hvoraf mange ligner almindelig størrelse bryllup kager. En mulighed er for par at modellere deres individuelle kager efter en større eller todelt kage de bruger til at skære.

Opret one-of-a-kind bryllup kager til hver gæst ved at variere farven eller design af hver kage. Par, der planlægger små bryllupper med en kort gæsteliste kunne endda have gæster navne eller initialer på hver enkelt kage.

Flere design ideer til miniature kager inkluderer:

 • Sommerfugle, mariehøns og bier på toppen
 • Prikker eller perlebroderi
 • Scroll designs

Miniature Wedding Cakes
Sats på Fondant.

 • Blomster
 • Blade
 • Frugt Topper, såsom en enkelt jordbær eller flere blåbær eller hindbær
 • Stjerner
 • Monogrammer
 • Snefnug
 • Ribbon eller buer, for at gøre kager ligne bryllup gaver

Bind dekorationer af miniature kager ind i dit bryllup tema. Brug f.eks ært grøn farvet glasur og to store runde kugler af fondant på toppen af ​​en to ærter i en bælg bryllup tema kage.

Den type design, du ønsker, vil afgøre, om du skal bruge buttercream eller Fondant. Hvis du planlægger at sende kager hjem som en tjeneste, vil fondant normalt rejser bedre end buttercream i et bryllup fordel kasse. Kager beregnet til at blive spist som dessert, men kan normalt matteret i buttercream uden bekymring for rejser.

Hvis du ønsker at gøre kagerne selv, overveje at købe mini Bundt pander i en nyhed form, som roser eller slotte. Bag en tung kage i pander og dækker i chokolade ganache, som frakker de kager, men holder detaljer intakt. Cupcakes kan også vendes og frosted som miniature kager.

Mini kage Pricing og overvejelser

Indkøb miniature bryllup kager er ikke altid billigere end at købe en større differentieret kage. Nogle bagerier kan have et minimum af kager før dem, også. Bagerier kan begrænse kage smag, former, fyld og frostings anvendes på små individuelle kager også.

Labor og forviklinger af design faktorer også ind i de enkelte bryllupskage priser. Basketweave buttercream design på 100 mini kager er ofte tidskrævende og vil sandsynligvis koste mere end en simpel bånd design.

Kager til enkeltpersoner kan også være enkelt, dobbelt, eller [[Dias: Billeder af Wedding Cakes 3 Tier | triple differentieret]]. Antallet af lag på miniature kager vil også bestemme arbejdskraft, design og prissætning.

Visning Kager

Placer mini kager, der fordobling som favoriserer siden af ​​hver persons kuvert i receptionen. Ellers prøv vise kager på følgende måder:

 • På differentieret betjener står i centrum for modtagelse tabeller
 • Som en del af et bryllup dessert bar
 • Da de nederste to eller tre lag af et traditionelt bryllup kage stativ, med en lille enkelt lag kage på toppen til skæring
 • Individuelt belagt og betjenes af catering personale
 • Omkring et stort differentieret kage (reelle eller matteret faux kage) på en dekoreret bryllupskage tabel

Miniature Wedding Cakes
Tilpas mini monogram kager.

Alternativer til Mini Cakes

Hvis du kan lide tanken om miniature bryllup kager, men ikke har tid eller penge til at tilbringe gøre dem, overveje at have en cupcake bryllupskage. Dette giver dig de enkelte kager uden samme involverede omkostninger, med en masse mindre arbejdskraft.

Et andet alternativ er at have cookies skåret i form af kager og dekoreret som en hjælp af en bryllupskage cookie cutter. Du får udseendet af kagen uden egentlig at skulle gøre en. Frost dem med royal icing for en elegant finish.

Endelig overveje at lave små, enkelt tier bryllup kager for hver enkelt tabel. Disse kager vil ikke kun tjene som dessert, men vil fungere som bryllup centerpieces.Mini bryllup kager er en delikat og elegant alternativ til større kager. Par interesseret i noget unikt og usædvanligt kan prøve miniature kager at tilføje mere personlighed og kreativitet til deres bryllup.