Min Sund Valentine: 5 måder at have en romantisk & Sund Day

Selvom Valentinsdag er meningen at minde os til at fejre kærlighed og romantik, synes denne ferie er også blevet synonym med en overflod af slik, omstændigt dekoreret cupcakes, smøragtig cookies, og, selvfølgelig, alle ting chokolade. Bare tænk på, hvor mange af de søde hjerteformede æsker konfekt sælges ugen op til Valentinsdag. Vi alle elsker at have vores kontorer og boliger prydet med alle disse søde sager begavede til os af deres kære, men hvad er ikke så sød er den stigende antal kalorier disse dekadente bidder har.

Derudover er Valentinsdag ofte fejret ved at gå ud for en rig, fancy middag, ofte komplet med højt kalorieindhold retter serveret med rigelige mængder af vin og færdig med en blændende dessert. Dette kan gøre det vanskeligt at holde kursen med din sundhed og wellness mål, især hvis du forsøger at tabe sig. Det synes også noget uretfærdigt, at dette sukker-laden ferie også fejres i samme måned som American Heart måned. Det er dog helt muligt at fejre Valentinsdag den sunde måde. Vi har nogle tips til at hjælpe dig med at undgå at få vægten i kærlighedens navn.

Min Sund Valentine: 5 måder at have en romantisk & Sund Day

1. Madlavning er Romantic

I stedet kæmper de intense skarer for at nyde en dejlig middag ud på en restaurant, vælger at bo i denne Valentinsdag og koge op en romantisk, men sund, middag for to. Du vil sandsynligvis spare et ton af kalorier, fordi du kan styre, hvad der går ind i din parabol. Spørg din elskede til at hjælpe dig med at forberede en sjov, sund ny opskrift eller vælge din personlige favorit. Ledsage dit måltid med stearinlys-lys og et glas vin, som har gavnlige antioxidanter, der er godt for dit hjerte.

2. Sig nej til æske chokolade

Bed om på forhånd, at din elskede ikke købe slik eller chokolade for dig. Lad din udkårne, at dine wellness mål er meget vigtigt for dig hele året rundt. Du kan altid vink om andre gaver, du måske lyst til at modtage, der har noget at gøre med mad.

3. Lav sveder Tradition

Start din egen Valentinsdag tradition ved at prøve en ny sjov aktivitet sammen, især hvis det brænder kalorier i processen. Tilbring ferien lære i Salsa-dance. Gå efter en eventyrlig vandretur og nyde en picnic frokost undervejs (pakke en sund kurv fuld af frugt, nødder, ost og en flaske vin). Nyd cykling en ny sti, der tillader dig at se nogle smukke sceneri, som du ride. Det er ligegyldigt, hvad aktiviteten er, men hvis du gør det samme særlig aktivitet sammen hver Valentinsdag, vil det blive din egen tradition.

4. Sunde Sweet Treats

Forbered dine egne sunde godbidder, især hvis de er baseret på lavt kalorieindhold poster parret med en mere overbærende ingrediens. Tænk på moden, farverige frugter let drysset med mørk chokolade (hjerte-sund). Toss sammen en frugtsalat men top det med ristet revet kokosnød at give det en eksotisk smag og fabelagtige stykket.

Hvis du bage dine egne godbidder, skal du blot gøre sunde swaps. Swap ud ½ smør eller olie i opskrifter på kager, småkager eller muffins med almindeligt æblemos, dåse græskar eller mosede op frugt (bananer fungerer godt). Det skærer kalorier samtidig bevare fugt og smag.

5. Husk portionsstørrelse

Nyd disse særlige lejlighed overbærende fødevarer, men holde portionsstørrelser i kontrol og måske øge din fysiske aktivitet for den pågældende dag.