Millioner af kvinder bekymrede over deres krop

The Body Conference Week blev markeret, blandt andet ved en nylig undersøgelse, som synes dobbelt signifikant når kombineret med begivenheden. Det viser sig, at britiske kvinder er depressiv over deres kropsform i millioner.

Millioner af kvinder bekymrede over deres krop

Ca. 10 millioner kvinder på den anden side af Atlanten indrømmede, at forløbet af deres kroppe får dem ned, så de aldrig føler sig helt trygge i fitnesscentre, på jobsamtaler og i relationer. Ifølge undersøgelsen, så mange som 25% af kvinderne adspurgte gik så langt som til at omgå et løfte om et godt forhold, fordi de var bekymrede over den måde, de så ud.

Utilfredsheden over deres kropsform lavet yderligere 25% glip af en chance for at lande et ønsket job, og 36% siger, at de er så deprimeret, at de afholder sig udøver. Dette tal er noget afbalanceret ud med 26%, der arbejder regelmæssigt og om den samme mængde af kvinder, der gør deres yderste for ikke at spise for meget.

Med næsten 2.500 kvinder svar, undersøgelsen går til at konkludere, at 10,2 mio af damer i Storbritannien ikke længere udøve på grund af deres krop utilfredshed.

Det være reel kampagne sat sig for at forbedre den nuværende holdning til kropsform. Det har eksisteret siden 2012, hvor en parlamentarisk gruppe om kropsbillede fremlagt en rapport afslører, at spørgsmålet er blevet kritisk nok til at forsøge at ændre situationen rundt. Det blev omtalt som en "krop tillid epidemi."

Britiske kvinder næsten enstemmigt enige om, at landet er meget lav på kroppen tillid med mere end 50% averring, at situationen forværres. Mængden af ​​opmærksomhed henledes på udseende ved samfundet gør en masse kvinder føler sig hjælpeløse.

Citerer formand for gruppen, MP Caroline Nokes, kropsbillede utilfredshed er "et kritisk spørgsmål om folkesundhed, som vi ikke kan ignorere." Dens snigende indflydelse kan spores i mennesker af begge køn fra en meget ung alder på.

Ms Nokes siger, at der er tre prioriterede områder, hvor kampagnen vil fungere. Børn og teenagere vil være ordentligt uddannet på kroppen tillidsspørgsmål starter meget tidligt med særlig vægt på sund livsstil og velvære, herunder betydningen af ​​at opretholde en sund vægt. Massemedierne og reklamebureauer vil blive anket til en mere positiv afspejling af folks udseende og anerkendelse af personlige forskelle.