Miljøvenlige Homes

Miljøvenlige Homes


Mange mennesker, der er interesseret i grøn levende stræber efter at have miljøvenlige boliger. Hvad gør et hjem miljøvenlig og hvor let er det at opnå?

Hvad er miljøvenlige Homes?

Der er mange forskellige aspekter af et hjem, der har en indvirkning på miljøet. Hver enkelt har en anden rolle at spille. Mens ingen enkelt trin giver løsningen på den følsomme økologiske balance i jorden, tilsammen disse kan alle bidrage til at gøre en forskel.

Byggematerialer

Et af de vigtigste elementer i et hjem er byggematerialerne. Lige fra dybet af fundamenterne til spidserne af skorstenen pot, hver del af stoffet i hjemmet har en indvirkning på jordens ressourcer på en eller anden måde. For byggematerialer til at være miljøvenlig, nogle af de følgende overvejelser skal tages i betragtning:

 • Bæredygtige - Mange byggematerialer kan komme fra en bæredygtig kilde, eller er skabt ved hjælp af vedvarende ressourcer. Tømmer, for eksempel, er nu tilgængelig fra træ, der er blevet dyrket og høstet på strenge betingelser. Købe træ fra disse kilder sikrer, at skovrydning bremser og bidrager til at opretholde den fremtidige mange vigtige skovområder.
 • Genbrug af materialer - Der er mange elementer, der anvendes til at bygge et hjem, der kan komme fra genanvendte kilder. Trægulve, fliser og mursten er alle perfekt til genbrug og kan også give en unik følelse til et hjem. Brug af genbrugsmaterialer har den dobbelte fordel at holde skidt ud af lossepladser og samtidig bevare vigtige jomfruelige ressourcer.
 • Miljøvenlige produkter - samt byggematerialer, er det vigtigt at kontrollere, at elementer såsom maling, træ preserver og andre dekorative produkter er miljøvenlige. Nogle materialer er skabt ved hjælp skrappe kemikalier, der kan beskadige miljøet. Grøn hjem bygherrer kan tilbyde masser af rådgivning om miljøvenlige byggeprodukter.

Lav Impact Living

Et andet vigtigt aspekt af at køre miljøvenlige boliger er at sikre, at hjemmet er energieffektive og har et minimum negativ indvirkning på miljøet. Dette omfatter:

 • Energieffektivitet og Alternativ energi - Den ideelle grønne hjem vil være energieffektive og bruge alternative energikilder, hvis det er relevant. Det betyder ikke, at husstanden har brug for at ryste ubehageligt i et uopvarmet hus! Det betyder blot, at der bruges energi omhyggeligt og bevares hvor det er muligt. God isolering hjælper med at holde på varmen og øger energieffektiviteten i et hus. Dette kan også være med til at spare penge i det lange løb. Andre enkle foranstaltninger for at hjælpe energieffektiviteten og spare energi omfatter montering automatiske lyskontakter, der lukker på et givet tidspunkt, og øko venlige pærer, købe Energy Star elektriske apparater og sikrer, at varmeapparater har termostater vedlagt.
 • Vand Bevarelse - Vand er en vigtig jord ressource, og en, der ofte bliver overset. Det faktum, at rent vand kommer fra hanen på efterspørgslen ofte tages for givet, men en lang proces finder sted lige at få vand til en husholdning, hvoraf meget er skyllet samme. At blive mere bevidst vandforbrug er en væsentlig del i at køre en grøn hjem. Lavt flow toiletter og front loading vaskemaskiner er begge interessante alternativer.
 • Virkninger på Miljøet - Et hus, der er bygget på ryddet skov eller på en ejendom, der har cementeret over marker vil have en indvirkning på miljøet. I nogle tilfælde kan dette ændre et miljø for evigt. Med udgangspunkt i marker, for eksempel, kan indføre en risiko for oversvømmelse, som ikke tidligere har været oplevet som der er ingen steder for oversvømmelser at flygte til.

Green Living

Et hjem er mere end blot den struktur i huset, er det også de mennesker i huset. En miljøvenlig husstand kan hjælpe miljøet på mange måder. Dette omfatter:

 • Genbrug hvor det er muligt
 • Tænker to gange om at bruge en bil for en tur
 • Overvejer andre former for køretøjer, for eksempel en hybridbil
 • Køb lokalt. «Billige» produkter fra andre steder i verden kan være lav i omkostninger målt i dollar, men en høj pris for miljøet
 • Se efter "grøn" valgmulighed, f.eks miljøvenlig pyntede i stedet for traditionelle pyntede


Et miljøvenligt hus er en del af grøn levende og vil bidrage til at sikre en bedre fremtid for os alle.