Miljøspørgsmål i Podcasting

Miljøspørgsmål i Podcasting
Hvad er en podcast?

Når det kommer til en verden af ​​podcasts, miljøspørgsmål i podcasting er fortsat en af ​​de hotteste og mest populære emner. Miljøspørgsmål, ligesom religion og politik, antænde lidenskabelig diskussion, fordi så mange mennesker har meget stærke meninger om emnet.

De mange miljøspørgsmål i Podcasting

De mest succesfulde podcasts kommer fra emner og emne, at mange mennesker i hele den offentlige føler meget lidenskabeligt om. Magtfulde emner kan dække emner som de nuværende præsidentens administration og regeringens politik eller spørgsmål af race eller etnisk ligestilling. Men en af ​​de bredeste og hotteste genrer er miljøspørgsmål i podcasting. Grunden til dette er, fordi miljøspørgsmål dækker emner, der påvirker mange mennesker over hele verden. Uanset om det er den krybskytteri af truede dyreliv, global opvarmning eller skovrydning, miljøspørgsmål inddrage forhold, der påvirker de lokale landsbyer og kommuner samt hele verden. Det er spørgsmål, som næsten alle berørte global borger har en interesse i, og som regel en meget stærk mening om. Det er årsagerne til, at miljøet podcasting er så populært.

Dyrevelfærd og Wildlife Refuge

Emnet for dyrevelfærd er en subkultur i sig selv. Millioner af frivillige samt mange berømtheder verden over ofte stå op og tale imod misbrug og trivsel husdyr. Denne subkultur integrerer i miljøspørgsmål, når diskussionen om dyreliv kommer op. Den specifikke emne af dyrelivet omfatter vigtige spørgsmål som den ulovlige krybskytteri af truede arter, truslen om skovbrande og skovrydning på dyrelivet, og mishandling eller udnyttelse af eksotiske dyr taget fra deres naturlige habitat. Disse og andre spørgsmål drøftes, ofte meget hidsigt, om miljømæssige podcasts hele internettet, såsom de populære nedenfor.

 • US Fish & Wildlife Service - Nogle af de mest aktive dyreliv aktivister arbejder for den amerikanske Fish & Wildlife Service, og disse podcasts bevise det.
 • On The Wing - Et fremragende eksempel på, hvordan Fugleopdræt entusiaster bliver podcastere.
 • Den Tamarac National Wildlife Refuge - denne tilflugt i Minnesota tilbyder en række uddannelsesinstitutioner YouTube podcasts.
 • Den H20 Podcast - denne omfattende bibliotek omfattende emner vedrørende vandbesparelser og miljø er imponerende. Ejeren af ​​webstedet føles så stærkt om disse spørgsmål, som han tilbyder gratis hjælp til at få andre miljøforkæmpere i gang med podcasting.

Global opvarmning

Emnet for den globale opvarmning er formentlig en af ​​de mest splittende og miljømæssige emner stærkt debatteret i dag. På grund af dette, er det også et segment af den miljømæssige podcasting podcast database, der er også en af ​​de mest populære. Gennemgå global opvarmning podcasts nedenfor for en lille smagsprøve på, hvor stærkt mange på begge sider af debatten mener om denne issue.John Chiang Berkeley Course - Denne imponerende podcast, en fra Berkeley webcast bibliotek, dækker de videnskabelige og sociale aspekter af klimamodel fremskrivninger. National Public Radio - Medierne kraftcenter kaldet NPR tilbyder offentligheden en forreste række sæde til "Global opvarmning er ikke en krise" debat mellem flere velinformerede eksperter. Denne podcast er en af ​​de bedste oversigter over, hvor langt videnskaben bag den globale opvarmning fordringer. The Science & Public Policy Institute - Denne organisation tilbyder denne podcast med titlen "Lord Monkton punkterer den globale opvarmning." Lyt til dig selv og beslutte, om du er overbevist. Scientific American - Denne velkendte science medieorganisation tilbyder en podcast med titlen "Global opvarmning tro" på, hvad folk mener om den globale opvarmning og hvorfor.

Skovrydning

En af de mest skræmmende miljømæssige spørgsmål i vor tid er afskovning. Det er her meget store dele af den undertiden gamle eller på anden miljømæssigt vigtigt land bliver klar snit eller på anden måde frataget træer og andre naturressourcer af forskellige årsager. De podcasts nedenfor diskutere skovrydning af naturlige og vigtige skove i hele verden, og hvad folk kan gøre for at forhindre dem og ødelæggelse, de forvolder på miljøet og det naturlige dyreliv, der afhænger af disse skove for at overleve.

 • En bedre fremtid - Amatør podcaster Rizaldy Garcia diskuterer spørgsmålet om skovrydning * Science Magazine -. Dette podcast indeholder et interview med en ekspert på Amazon skovrydning.
 • Mark Colvin - Professionel podcaster, Mark Colvin, interviews eksperter vedrørende offentligt pres på de tropiske lande til at forebygge eller reducere skovrydning og de positive virkninger af en sådan ændring på miljøet.
 • FORMA - Organisationen er kendt som Forest Overvågning handlingsprogrammet tilbyder en YouTube podcast til at tilbyde en teknologisk løsning til at spore tropisk afskovning.

Forurening

Miljøforurening har været et vigtigt offentligt anliggende lige siden verden blev industrialiseret. Som menneskeheden søger at finde en måde at håndtere sin ikke-bionedbrydeligt affald, mennesker i hele verden står over for virkningerne af forurening på luft, jord og i vandet.

 • The Peoples Apotek - denne podcast diskuterer spørgsmålet om "indendørs luftforurening", og den påvirker det kan have på åndedrætsbesvær.
 • Podfeed - denne podcast directory lister en lang række podcasts på forurening.
 • Greenpeace - Dette velkendte aktivist miljøgruppe udstedt dette podcast om, hvordan støjforurening og militær sonar kan påvirke hvalerne.
 • Steeple - Dette britiske samfund projekt tilbyder en podcast om luftforurening og styring af luftkvalitet.

Andre miljøspørgsmål

Mens de miljømæssige emner, der er beskrevet i denne artikel er nogle af de vigtigste drøftes i hele podcast samfund i dag, der er mange andre vigtige spørgsmål, der er tilbage. Hvis der er et særligt miljøproblem, som du er interesseret i, gør en Google-søgning på "miljømæssige podcasts" eller ved at søge LoveToKnow om disse emner, vil vende op en hel samling af oplysninger om de emner, der er vigtige for dig.