Miljø for autistiske børn

Miljø for autistiske børn


Eksperter har blandede meninger om det bedste miljø for autistiske børn. Mens de fleste eksperter er enige om hjemmet sikkerhedsspørgsmål, pædagogiske og sociale miljø er stadig kontroversiel. Hvis dit barn har autisme, hvordan kan du bestemme det ideelle miljø for dit barn?

Miljø for autistiske børn Oversigt

Miljø er vigtigt for autisme behandling, fordi det påvirker adfærd. Du kan forme dit barns miljø at modvirke destruktiv adfærd og opmuntre positive.

Vigtige dele af et miljø for et barn med autisme:

 • Sikkerhed: Miljøet skal altid være børnesikret.
 • Struktur: Børn med autisme ofte foretrækker strenge rutiner.
 • Fred: Et roligt miljø kan lindre angst spørgsmål.
 • Stimulering: Giv muligheder, der stimulerer barnets sanser i miljøet.

Dit barn vil have flere miljøer at akklimatisere sig til - hjem, skole og sociale miljøer. Du ønsker at sikre, at hver enkelt behandler dit barns behov og beriger ham.

Hjem Miljø

Organiser dit hjem for at hjælpe dit barns udvikling. Arranger møbler på en måde, der gør det muligt dit barn til at forstå og samarbejde med retninger og opgaver. Label fælles husholdningsartikler, at dit barn ser dagligt. Brug tegn til at give anvisninger og etablere grænser i huset. Alle disse ting vil gøre det lettere for dit barn at etablere en rutine, føler sig trygge og lære.

Hjem Sikkerhedsspørgsmål

Mange børn med autisme kræver en børnesikret hjem i hele deres barndom. Her er måder at gøre dit hjem sikkert:

 • Placer børns sikkerhed låse på alle døre og vinduer.
 • Sæt børnesikring dæksler til alle stikkontakter.
 • Sikker skabe og skuffer lukket med børns sikkerhed låse.
 • Hold apparater og alle farlige husholdningsartikler ud af barnets rækkevidde.
 • Fastgør spise redskaber og plader med snor til bordet for at forhindre, at barnet kaster elementerne.
 • Brug et håndled alarm og ID armbånd som en sikkerhedsforanstaltning for et autistisk barn, der forsøger at forlade huset hele tiden. Et hegn kan hjælpe med at forhindre barnet i at forlade hjemmet nemt.
 • Giv en sensorisk rum, hvor barnet kan slappe af eller spille samtidig påbegynde sanserne. Sensoriske værelser har aktiviteter og genstande, der udnytter sanserne såsom gynger for vestibulære input, aromaterapi for lugt, og musik til auditive.

Uddannelse Miljø

Eksperter er delte om, hvorvidt børn med autisme trives, når der følger med andre studerende eller når de anbringes i særlige autisme programmer.

Inklusion

Tilgangen inklusion placerer autistiske elever i en mainstream klasseværelse miljø med andre børn. Ideen er, at de autistiske studerende vil lære både uddannelsesmæssige og sociale færdigheder fra nonautistic studerende. Det er også et forsøg på at undgå adskillelse af børn med autisme fra andre børn. Den offentlige skole kravet om uafhængige uddannelsesplaner (IEP) gør det muligt for studerende med autisme til at lære i enten en specialundervisning klasse eller mainstream klasse.

Nogle eksperter hævder, at inklusion bringer positiv adfærd og tilskynder til læring i et autistisk barn. Modstanderne siger, at inklusion klasser kan være en ødelæggende oplevelse for barnet, hvis han bliver drillet, og hævder, at lærerne ikke kan give autistiske studerende nok opmærksomhed i en optagelse miljø. En lærer inklusion kan eller ikke kan have specialundervisning uddannelse.

Specialuddannelse Class

Det er almindeligt for børn med autisme, der skal placeres i specialklasser, når de deltager offentlig eller privat skole. Særlige uddannelsesmiljøer kan omfatte børn med en række forskellige handicap eller kun autistiske elever. Mange forældre foretrækker specialundervisning, fordi mange af lærerne er uddannet til at håndtere elever med autisme. Den lærer-elev forholdet er ofte små nok til, at lærerne til at give hver elev nok opmærksomhed.

Hjemmeundervisning

Nogle forældre til børn med autisme beslutte, at deres barn vil lære bedst i en homeschool miljø. Forældre, der vælger at homeschool ofte føler, at dette er den bedste måde at give nok opmærksomhed til at opfylde deres barns behov. Barnet er allerede vant til hendes hjem og kan være mere åben over for at lære nye ting i et hjemligt miljø.

Hjemmeundervisning giver også en fleksibel tidsplan for barnet, så læring kan finde sted på optimale tidspunkter. Sørg for at få en IEP som et hjem skole vejledning. Offentlige skoler er forpligtet til at give en til dit barn, selv uden offentlig skole indskrivning.

Sociale miljø

Giv strukturerede sociale miljøer, hvor det er muligt. Etablere en rutine, der tilskynder dit barn til at interagere komfortabelt med andre børn som gennem spil, klasser og terapi sessioner. Socialisering kan være særdeles svært for nogle børn med autisme. Tal med en autisme terapeut på måder at hjælpe dit barn forbedre de sociale færdigheder.

Konklusion

Det bedste miljø for autistiske børn afhænger af hvert barn. Hvert tilfælde af autisme er unik, og det miljø, der virker for et barn, kan ikke arbejde for en anden. Tal med dit barns læge, terapeuter og lærere for at få råd om den bedste hjem, skole og sociale miljøer for dit barn. Vær opmærksom på dit barns reaktion på forskellige omgivelser, og du vil vide, hvordan man vælger den bedste indstilling. Efter alt din forskning, så husk at det vigtigste aspekt af enhver børns omgivelser er kærlighed.

.