Militære køretøjer til salg

Militære køretøjer til salg


Hvis du har brug for en SUV, som en lastbil eller en jeep, men du kan simpelthen ikke råd til at købe nyt, så brugte militærkøretøjer til salg kan være en farbar vej.

Køb Military Vehicles til salg

Der er en masse hjemmesider derude, der tilbyder at sælge dig lister over "hemmelige" offentlige overskydende køretøjer til salg. Sandheden er, at militære overskydende køretøjer, der går på auktion er tilgængelige for hele den offentlige, uden undtagelse. Du behøver ikke nogen særlig licens til at købe en, og du behøver bestemt ikke at købe et medlemskab eller en liste fra enhver hjemmeside eller organisation. Ved at følge nedenstående trin, kan du købe din egen SUV, lige fra det amerikanske militær, uden besvær overhovedet.

Hvor Militær Overskud Works

Begrebet militære overskud kun virkelig startede efter Anden Verdenskrig, når mængden af ​​tøj, biler og anden hardware produceret af amerikanske overgået behov efterkrigstidens amerikanske militær.

Hæren-Navy Store

På grund af overskuddet, regeringen indført en ordning med at likvidere sine overskydende aktiver via en kæde af salget fra militærbasen til licens budgivere eller grossister. Disse købere vil derefter videresælge disse varer til detailforretninger, eller eventuelt drive en butik i deres egen. Det var hovedsagelig fødslen af ​​"Army-Navy" butik.

DLA dispositionsbekendtgørelser Services

I 1970'erne regeringen konsoliderede de salg, der fandt sted på de enkelte baser i en central overskydende salgssystem kendt som Defense genbrug og Marketing Service (DRMS). Denne nye afdeling vil styre militær overskud. Militære varen er flyttet til andre baser eller faciliteter, der er nødvendige for det udstyr, eller de blev solgt til højestbydende på offentlig auktion. I dag er navnet på denne organisation er den Defense Logistics Agency disposition Services.

Offentligheden ikke længere køber varer direkte fra regeringen. I 2001 Likviditet Services vundet en kontrakt til at håndtere den offentlige salg af militære overskydende varer. Det betød, at alle offentlige tilbudsgivere interesseret i at købe overskydende militære varer kunne finde alt på én central kilde. Denne kilde er regeringen Likvidation, hjemmesiden oprettet af Likviditet Services til at gennemføre online offentlig auktion af militær overskud i et format, der ikke ulig eBay-auktioner.

Hvor finder Military Vehicles til salg

Hvis du er interesseret i at købe et overskud køretøj fra militæret, det bedste sted (faktisk det eneste sted) for at starte er regeringen likvidation. Hvis du vil købe din bil, gå gennem følgende trin:

  1. Fra hovedsiden skal du klikke på "Find varer" fra den øverste menu.
  2. I menuen skal du klikke på "Trucks & Andre køretøjer".
  3. På toppen af ​​køretøjer siden, vil du se kategorier som pick up trucks, utility lastbiler, trailere, speciale og andre. Vælg den kategori, der er tættest på, hvad du har brug for.
  4. Du vil se en liste med en masse oplysninger om hvert enkelt køretøj til salg. Nogle lister omfatter VIN-nummer, så du kan tjekke historien om køretøjet, før budgivning. Placeringen er tilgængelig som godt, så du kan finde et køretøj inden for kørselsafstand af hvor du bor.
  5. På oversigtssiden finder du detaljerede oplysninger om køretøjet og betingelser for salg, så læse det hele grundigt, før du byder.
  6. Du skal registrere dig, før du kan byde, men alle, der ønsker at købe får lov til at registrere.

Hvis du er usikker på, hvordan man kan gå om at købe en bil, som du ønsker, skal du kontrollere elementet placering og kontaktoplysninger. På den måde kan du bare komme i kontakt med den organisation, der har køretøjet på stedet. De vil være mere end glad for at give dig de oplysninger, du har brug for at gøre en klog køb.

Ting at huske på

Når du køber militær overskud, så husk at næsten alle de varer du køber vil blive brugt. Faktisk nogle gange de vil være meget brugt. Hvis du bor tæt nok på, hvor køretøjet bliver afholdt, indtil det er solgt, er det en meget god ide at køre til stedet og inspicere bilen selv. Med regeringens overskydende køretøjer, du normalt vil have til at udføre et par reparationer for at få det tilbage i god, funktionsdygtig stand. Men militær salg overskydende også ofte tilbyde mulighed for at købe meget unikt, one-of-a-kind køretøjer samt.