Middle School Recess

Middle School Recess


En af de mere debatteret uddannelsesmæssige spørgsmål lige nu er, om der bør være midt skole fordybning. Mens den ene side peger på den stigende fedme blandt nutidens unge, den anden side peger på, at vores uddannelsessystem halter bagefter mange andre lande.

The Middle School Recess Debat

Traditionelt studerende plejede at have fordybning indtil sjette klasse. Så gik de videre til junior high og high school og fordybning blev en saga blot. Men når midten skole begyndte at erstatte begrebet "junior high" skole, den afbrød alder for fordybning blev yngre. Mens beslutningen om at have fordybning stadig op til skolens hovedstol, er det ikke ualmindeligt, at de studerende ikke at have nogen fordybning start i 5. klasse.

Hvorfor Vi stoppede under Middle School Recess

Der er mere end et par faktorer, der har ført nogle pædagoger til at tro, at fordybningen er ikke en nødvendighed. Når tendensen først begyndte at udvikle, det var som svar på den internationale konkurrence. I 1983 Charles Doyle, den assisterende dekan for Danmarks Pædagogiske på DePaul University offentliggjorde en rapport kaldet "En nation i fare." Heri fremhævede han de mange måder, hvorpå de studerende fra USA kommer til kort i forhold til deres internationale modstykker. I andre lande er begrebet at have fri tid i løbet af en skoledag er fremmed. Skoler i andre dele af verden er i session flere dage om året, for flere timer om dagen. Japanske studerende, for eksempel, går i skole seks dage om ugen, året rundt.

Den logiske konklusion er, at amerikanske studerende ikke bruger nok tid i skolen. Rapporten havde imidlertid en anden relativt uforudset effekt. Rapporten opfordrede til standardiserede test og på mange måder, der rapporterer krævede et svar, der har givet fødsel til den nuværende dræbte af standardiserede test, at vores skoler er nu gør. Med så meget pres på lærerne for at have elever klarer sig godt på standardiserede tests, der er lidt lyst eller kræfter lagt i at have fordybning. Faktisk ville nogle hævder heftigt, at det at have reces forringer den vigtige mål om at gøre godt på standardiserede test.

Pro-Recess Movement

Selvfølgelig er der en anden side af denne debat. De fleste lærere i uformelle undersøgelser synes at favorisere fordybning. Desuden er tanken om at spare reces fik stor omtale, da i 2006, Cartoon Network lanceret en kampagne i samarbejde med National moderselskabet og Lærerens Association kaldet "Redning Recess". Det vigtigste mål at redde Recess er at fremme skriftlig politik på lokalt og statsligt niveau, der beskytter fordybning til eleverne gennem sjette klasse. Programmet til dato har doneret millioner af dollars i støtte til forskning og oplysningskampagner. Fortalere for at holde fordybning gennem midten skole påpege adskillige forskningsundersøgelser:

  • Satsen for fedme for børn i alderen 10 til 15 er fordoblet i de sidste tyve år. Den fedme sats for teenagere er tredoblet. Kort sagt, børnene skal tilskyndes til at bevæge sig mere.
  • Forskning viser, at indlæring og hukommelse faktisk bedre, når læring er fordelt ud i stedet præsenteres på én gang.
  • Fysisk aktivitet gør hjernen mere vågen.
  • Play er en aktiv form for læring, selv i midten skole.
  • Mange sociale gunst læres på legepladsen. Mens idrætstimer giver en sekventiel og udviklingsmæssig instruktions program for fysisk kondition, fordybning tillader børn at lege, fyldes op regler og har valg.
  • Selv voksne har regelmæssigt planlagte kaffepauser.

Et sidste ord om USA Uddannelsessystem

Da debatten om, hvorvidt der skal have fordybning blev bedt om det, for en stor del, at forskning er angivet vi var bagud i forhold til andre elever rundt om i verden; synes det passende at se lidt nærmere på denne forskning.

Selvom USA studerende ikke udfører så godt på tests i forhold til deres europæiske og asiatiske kolleger, mener også, at USA forpligter sig til at uddanne alle elever i hele gymnasiet. Men i mange lande uden for kollegium bundne studerende får lov til at afslutte deres akademiske uddannelse tidligere og forfølge en handel. Væsentlige, er mange rapporter sammenligner vores gennemsnitlige elev med deres kollegium bundet studerende.

For det andet lover godt at overveje, at der i mange lande obligatoriske undervisning starter senere. I Finland f.eks undervisningspligten starter i en alder otte. I Japan grundskolen starter ved 6 med børnehaven er frivillig.

Endelig i mange lande som Japan, fokus på lange dage, stive normer og mangel på motion og fritid bliver afhørt. Japan i særdeleshed, er begyndt for alvor tale om, herunder mere fritid i en studerendes dag, ser fordybning som en potentiel mulighed for at øge produktiviteten.

Skulle Middle Schoolers Har Recess?

Med stigende pres for at få de studerende klarer sig godt på standardiserede test, er flere og flere lærere ikke at se, at fordelen ved fordybningen opvejer tiden givet til at have den. Desuden har de fleste lærere har en pause i frikvartererne, hvilket betyder, at en anden er til at komme til at se de studerende. Med budgetnedskæringer, der hjælpemidler spredt mere tyndt hele skolen og nogle gange er der simpelthen ingen tilgængelig til at se eleverne i frikvarteret.

.