Middle School Mobning Scenarier

Middle School Mobning Scenarier


Middle Skolemobning scenarier kan hjælpe middle school i alderen børn lærer at håndtere problemer, der kan komme op, da de går gennem deres skoletid. Mobning er enhver form for aggressiv adfærd over for en anden person, enten fysisk eller verbal, der bruges til at få kontrol eller magt over enkeltpersoner eller grupper af jævnaldrende. Der er mange forskellige typer af mobning, så der er mange forskellige typer af scenarier, der kan dækkes. Går gennem mobning scenarier kan være gavnligt for både lærere og elever, da lærerne ikke kan vide, hvordan man håndterer de situationer, enten. Gør en undersøgelse af specifikke problemer kan være med til at forberede lærere, hvis de nogensinde står over for en mobning situation.

Eksempler på Middle School Mobning Scenarier

Hvis du vil have nogle middle school mobning scenarier, der er mange forskellige steder, hvor du kan se. Internettet er en af ​​de bedste ressourcer, som du kan bruge, da det hele tiden bliver opdateret med forskellige, mere aktuelle, scenarier. Du kan også gå til dit lokale bibliotek og søge efter bøger, der indeholder mobning scenarier. Mange bøger og film håndtere mobning, selvom Hollywood er undertiden urealistisk, når det kommer til at portrættere mobning og det gør populære medier upålidelige til tider. Brug af et eksempel i en klasse om forebyggelse af mobning kan være nyttigt så godt, da nogle studerende kan ikke altid være sikker på, hvad der defineres som mobning.

Cyber ​​Mobning

Cyber ​​mobning ikke altid ud som om den er lige så stor en aftale som "normal" mobning, men det kan være lige så skadeligt. Cyber ​​mobning er, når et barn chikanerer, gør grin med, truer eller ydmyger et andet barn i form af internettet eller andre elektroniske enheder, såsom mobiltelefoner. Hjemmesider, som Facebook.com, har gjort cyber mobning langt mere fremtrædende i gymnasier og mellemledere skoler. Et eksempel på det ville være, hvis et barn sender en truende besked til en anden enten online eller i en SMS. En af de bedste måder at undgå cyber-mobning er at ignorere truende beskeder eller stillinger, der er rettet mod dig.

Fysisk mobning

At blive mobbet fysisk er hvad de fleste mennesker tænker på, når de hører ordet "bølle", og mens der er andre former for mobning så godt, kan den fysiske form være en af ​​de mest umiddelbart skadelige. Et scenario med fysisk mobning kunne være, hvis en studerende hits eller slår en anden en eller anden grund, eller hvis volden er truet for at få magt over den studerende bliver mobbet.

Verbal Mobning

Verbal mobning kan være lige så skadeligt som fysisk mobning, især hvis vold er truet. Eksempler på verbal mobning er råben på andre studerende, truende vold, eller sige skadelige ting om de andre studerendes adfærd eller udseende. Selv om denne form for mobning er meget subtile, kan det hjælpe for studerende og undervisere til at være opmærksomme på situationen.

Forebyggelse Mobning

Mobning er alvorlig og bør ikke ignoreres af forældre, lærere eller studerende. Enhver lærer, der vidner mobning bør anmeldes straks til skolens rektor. Studerende, der kunne blive mobbet skal fortælle en lærer eller en anden betroet voksen for at få hjælp. Skolerne vil ofte håndhæve en no-tolerance politik, når det gælder mobning, og vil nogle gange endda dedikere en del af en sundheds klasse eller anden klasse til undervisning om forebyggelse af mobning.

Mobning kan være psykologisk skadeligt for de studerende, der er på den modtagende ende af det, men de studerende, der gør mobning også ofte problemer. Bad familie situationer eller mentale tilstande er ofte årsager til mobning at forekomme. Gennemgang af fælles mobning scenarier kan hjælpe eleverne til at identificere og ændre denne adfærd.