Microsoft Word Genoptag Skabelon

Microsoft Word Genoptag Skabelon

Den måde dit CV er formateret, er lige så vigtig som de oplysninger, der er indeholdt i dokumentet. Hvis du har Microsoft Word og er på udkig efter en genvej til at sikre, at dit CV ser lige så imponerende, som det lyder, vil du være glade for at opdage den skabelon, her.

Oprette dit cv med LTK ord skabelon

Ordet genoptage skabelon, her er en præ-formateret fill-in dokument, som er enkel at bruge. Bemærk, at det vil fungere, hvis du har Microsoft Word installeret på din computer.

 • Klik på billedet for at starte skabelonen.
 • Dernæst vil en dialogboks åbnes, hvor du kan vælge at åbne filen med Word eller gemme den på din computer.
 • Gør dit valg ved at klikke på den passende knap og derefter trykke på OK.
  - Hvis du vælger "åben", vil Word-filen åbnes.
  - Hvis du vælger "Gem", vil du blive dirigeret til at oprette en kopi af dokumentet på din computer.
 • Rediger dokumentet med dine oplysninger, anvende hvad du ved om, hvordan man skriver et cv.
 • Gem ofte, mens du arbejder.
 • Korrekturlæst omhyggeligt, før du færdiggør dokumentet.
 • Før udskrivning eller e-maile den udfyldte CV, slette LoveToKnow logoet ved at klikke på billedet og hittting knappen "slet" på tastaturet.

Brug Genoptag

Ved hjælp af denne skabelon vil sikre, at du har adgang til et dokument, som du nemt kan opdatere og tilpasse til bestemte job, samt at udskrive eller e-mail til potentielle arbejdsgivere.

Hvis du kommer til at e-maile dit CV, er det bedst at konvertere den til en PDF-dokument første at sikre, at modtageren vil sandsynligvis være i stand til at åbne den og indstillinger formatering på en andens computer vil ikke påvirke, hvordan dokumentet ser ud. Hvis du ikke har adgang til en PDF konverter, kan du downloade en gratis en PrimoPDF.