Michigan Langrend

Michigan Langrend


Hvis du er i Michigan, langrend er et eventyr absolut værd at undersøge. Da Michigan er kendt for sine vintre og naturskønne landskaber langrend er en måde at se det hele på første hånd.

Michigan langrend Steder

Der er mange naturskønne stier til at nyde og steder i hele staten Michigan, der gør langrend et sandt eventyr. Tjek en af ​​de mange Michigan langrend områder for en uforglemmelig oplevelse.

Ishpeming Al Quaal Ski Area

Ishpeming Al Quaal Recreation Area ligger i Ishpeming, Michigan i den øverste halvø. Dette skiområde har 20 kilometer stier på forskellige intensitet niveauer. Fra nybegynder til avanceret, er der noget for enhver smag på dette område. Der er naturskønne udsigt langs de velplejede stier, der gør oplevelsen noget uforglemmeligt. Dette område betragtes som en af ​​de smukkeste for langrend i staten.

Garland Resort

Garland Resort ligger i Lewiston, Michigan, som ligger i den nordlige centrale del af staten. Det har hundredvis af miles af stier med smuk natur. Når skiløb på dette resort, du er sikker på at se vilde dyr som rådyr, ræv, kaniner og endda skaldet ørne.

Der er 12 stier på denne udvej for alle niveauer af skiløbere. Nogle er skræddersyet til nybegyndere, mens andre er en udfordring for den mellemliggende skiløber. Skiløb koster $ 10 for voksne og $ 5 for studerende. Huslejer er til rådighed samt gruppe og privatundervisning.

Shanty Creek Nordic Trails

Shanty Creek ligger i det nordlige Michigan. Det er et fantastisk sted at getaway og nyde roen i naturen. Der er 21 kilometer fra langrendsløjper, der indgår i den uberørte terræn. Slap af og komme i kontakt med naturen på Shanty Creek.

BOYNE

BOYNE er i det nordlige Michigan og har nogle af de bedste langrendsløjper i staten. Denne destination har smuk natur og en række stier for alle i familien at nyde. Der er 75 kilometer langrendsløjper omgivet af fyrretræer og bølgende bakker. Stier at Boyne er en fantastisk måde at opleve naturen og få en god træning i processen. En unik egenskab ved denne udvej er de tændte langrendsløjper, der opererer på fredag ​​og lørdag.

BOYNE tilbyder guidede cross country ture styret af dygtige instruktører. Nogle tour muligheder omfatter middag samt. Børn i alderen otte og under ski gratis. Udstyr kan lejes på feriestedet

Crystal Mountain

Crystal Mountain ligger i det nordlige Michigan. Det har en bred vifte af stier fra dem på blide terræn til sort diamant stier for den mellemliggende. Der er over 40 kilometer stier til rådighed til skiløb. Der er endda en tændt spor for skiløb om natten. Alle stier er velplejet og er blevet bedømt # 1 af Michigan Living magasinet. Crystal Mountain er et sted, du helt sikkert vil kontrollere out.Rentals er tilgængelige og rabatter er givet til grupper af 15 eller mere, og både seniorer og børn under otte ski gratis hver dag i ugen.

Afsluttende betragtninger

Når man planlægger et langrend eventyr, skal du huske følgende tips:

  • Sørg for at bringe alt nødvendigt udstyr med dig, herunder ski, støvler og stave eller finde ud af, om det område, du planlægger at besøge har udlejning til rådighed.
  • Kjole i lag. Dette er en måde at undgå svedende og risikoen for at blive afkølet. Lag gør det muligt at fjerneren ydre lag efter behov. Nogle ideer til lagdeling omfatter termisk undertøj, fleece top, strømpebukser og vandtæt overtøj.
  • Bær solbriller med UV-beskyttelse og en solcreme med høj SPF. Solen reflekteres fra sne og kan forårsage en solskoldning selv i de døde af vinteren.
  • Drik masser af vand, mens skiløb. For at holde varmen, når udendørs, skal du holde hydreret.
  • Strække altid før og efter langrend.

Nogle andre ting, du måtte ønske at bringe på din ski eventyr er energi barer, et kamera, GPS, mobiltelefon og en førstehjælpskasse.