Michigan Campingpladser

Michigan Campingpladser
Hartwick Pines State Park i Michigan

Hvilken type camping ferie du planlægger at tage Ligegyldigt, er du sikker på at finde en række Michigan campingpladser, der opfylder dine behov.

Michigan State Parks

En af de bedste midler til Michigan campingpladser er state park, der drives af statens Department of Natural Resources. Staten Michigan har næsten 100 statslige parker, hvoraf mange har camping faciliteter designet til at imødekomme behovene hos RVers, telt campister og backpacking entusiaster. Se MichiganDNR.com eller ring 1-800-44-PARK for yderligere oplysninger om de enkelte parkens camping faciliteter. Du kan også foretage online-reservationer på anlægget efter eget valg.

Du vil finde mange muligheder for overnatning placeret overalt i Michigan State Park system. Nyd at udnytte de traditionelle campingpladser telt og rekreative, eller bo i en park lodge, rustikke håndbagage, eller mere en unik logi arrangement. For eksempel et par af de statslige parker i Michigan tilbyder teepee huslejer. Du kan endda leje en yurt på Pickney Recreation Area eller i thePorcupine Mountains Wilderness State Park.

Michigan Campingpladser i statsskovene

Michigan Campingpladser
Michigans øverste halvø

Staten Michigan er hjemsted for mere end 145 State Forest campingpladser. Disse faciliteter tilbyder mere end 3.000 campingpladser, spredt ud blandt de næsten fire millioner hektar statslige skovområder beliggende i de øvre og nedre halvøen områder i Michigan. Dem, der nyder camping i rustikke omgivelser vil blive forført af de store, naturskønne Michigan campingpladser i hver af de statslige skov campingpladser. Hver af de udpegede campingarealerne er placeret på en af ​​de søer eller floder, som staten er så berømt, giver campister let adgang til sejlsport, kano og fiskeri. Mange af disse camping værelserne har mulighed for ridning, vandreture, cykling, langrend, jagt, og ydre udendørs aktiviteter.

Michigan Nationalparker

Isle Royale National Park

Michigans Isle Royale National Park er en utrolig smuk vildmarken kun benyttes af vandflyver eller båd. Sejlere, der ønsker at nyde en unik ferie oplevelse kan gøre parken deres hjemmebase. For information om camping arrangementer, ring 906-482-0984 eller indsende flad stråhat camping anmodning form på parkens hjemmeside.

Billedet Rocks National Lakeshore

Campister kan nyde både drive-in og backcountry camping i Michigans Pictured Rocks National Lakeshore Park. Backpackere og kajakroere kan overnatte i backcountry med tilladelser. Kan foretages reservationer for backcountry camping 14 dage eller mere i forvejen. Der er tre drive-in campingpladser i parken, som hver især kun er tilgængelig på en første mølle grundlag. Ring 906-387-4457 for backcountry reservationer eller ring 906-387-4025 for at tale med nogen på parkens hovedkvarter.

Sammenslutningen af ​​RV Parker og Campgrounds (ARVC)

Der er også mange privatejede camping faciliteter i hele Great Lake State. En af de bedste midler til at lokalisere Michigan campingpladser er den årlige Michigan Campground Bliv udgivet af statens sammenslutning af RV Parker og campingpladser. Du kan søge i online bibliotek af medlemslande faciliteter eller du kan bestille en trykt vejledning. Hvis du ønsker en kopi af den mappe, sende dit navn, adresse, og $ 3,00 til ARVC Michigan, 325 N. Mt. Tom Rd, Suite B, Mio, MI 48647.

KOA Campgrounds i Michigan

Du kan altid regne med KOA campingpladser til en familievenlig, velholdt camping oplevelse. Der er 15 KOA campingpladser placeret overalt i staten Michigan. De fleste af de KOAs har swimmingpools, og hver har adgang til trådløst internet service. Disse campingpladser er velegnede til telte og køretøjer i alle størrelser rekreative og mange tilbud håndbagage indkvartering.

KOA campingpladser i Michigan omfatter anlæg på følgende områder:

Michigan Campingpladser
Michigans Houghton Lake

 • Coloma / St. Joseph
 • Covert / South Haven
 • Detroit / Greenfield
 • Emmett
 • Gaylord
 • Higgins Lake / Roscommon
 • Monroe County / Toledo North
 • Macinaw By / Macinac Island
 • Muskegon
 • Newberry
 • Oscoda
 • Petoskey
 • Port Huron
 • St. Ignace / Macinac Island
 • Traverse City

Nyd din Michigan campingtur

Uanset hvilken Michigan campingpladsen besøge under dit camping eventyr, vil du være i stand til at nyde fantastiske kulisser i en behagelig og naturskønne omgivelser.