Michigan B & B

Michigan B & B


Berømt for sine naturskønne Great Lakes kyster, fremragende skiløb og venlige mennesker, Michigan er også hjemsted for en række fremragende seng og morgenmad. For at få en fornemmelse af den lokale kultur og nyde Michigan på sit fineste, kan disse B & B'er ikke kan slå.

To Southwest Michigan B & B

Southwest Michigan er et godt sted at gå, hvis du håber at have nogle sjove ud på "Big Lake." Bare et par timers kørsel fra Chicago, denne region har fremragende Lake Michigan strande, søde butikker, gode restauranter og et væld af antikvitetsforretninger. Hvis du vil besøge denne region, overveje en af ​​følgende seng og morgenmad.

Den Seymour House i South Haven

1248 Blue Star Hwy
South Haven, MI 49090
(866) 568-0262

Som navnet antyder, South Haven er en himmelsk by lige ved bredden af ​​Lake Michigan. Det tilbyder strande, shopping, og en smuk lys hus. Den Seymour House er placeret på en 11 hektar store grund med en dam og masser af vandrestier. Den 1862 statelige mursten hjem tilbyder fem tema-indrettede værelser, lige fra havfruen-tema Siren Call værelse til blomstersmykkede Patty Have værelse. Alle værelser har tv, privat bad, pejs og queensize eller kingsize senge. En fuld gourmet morgenmad serveres hver morgen. Priserne spænder fra $ 99 til $ 170 per nat.

Den hollandske Colonial Inn i Holland

Michigan B & B

Dutch Colonial Inn

560 Central Avenue
Holland, Michigan 49423
(616) 396-3664

Holland er en smuk lille by på Lake Michigan kyst, der tilbyder masser af muligheder for spisning, shopping, og udforske. Det er også et område i høj grad afgøres af hollandske indvandrere, og hollandsk arv er en stor del af appellen af ​​denne by. Den hollandske Colonial Inn omfatter denne særlige aspekt af Hollands kultur, herunder mange Morgenmad retter berømte i det hollandske samfund. De fire smukt indrettede værelser tilbyder hver et fjernsyn, en privat bad og en pejs. Nogle af værelserne har også boblebad med plads til to. Priserne spænder fra $ 119 til $ 179 per nat.

To Central Michigan B & B

Selv om det ikke giver de store søer kyster, som andre regioner i staten giver, er det centrale Michigan prale et par vigtige attraktioner. Dette er stedet at gå, hvis du er interesseret i antikke shopping, lokale historie, eller Michigan State University. Uanset hvorfor du besøger, kan en af ​​disse seng og morgenmad være det perfekte sted at bo.

Chicago Pike Inn & Spa i Coldwater

215 East Chicago Street
Coldwater Michigan 49036
(800) 471-0501

Michigan B & B

Chicago Pike Inn & Spa

Hvis du er interesseret i antikviteter og viktoriansk arkitektur, du kan simpelthen ikke slå Coldwater. Denne historiske by har nogle af de smukkeste huse i staten, og Chicago Pike Inn er en af ​​dem. Dette fuldt restaureret 1903 hjem tilbyder seks værelser i hovedbygningen, samt to spabad suiter i vognporten. Der er også en fuld skønhedssalon og massage spa på stedet for at give dig en weekend med forkælelse. En gourmet morgenmad serveres hver morgen i den formelle spisestue, og gæsterne kan også vælge at spise på kroen i aften. Samtlige værelser har fjernsyn og eget bad, og satser spænder fra $ 119 til $ 195 per nat.

The Wild Goose Inn i East Lansing

512 Albert Street
East Lansing, MI 48823
(517) 333-3334

Michigan B & B

The Wild Goose Inn

Beliggende kun en blok fra campus ved Michigan State University Wild Goose Inn er et fantastisk sted at bo, hvis du deltager i et spil, gå til en konference, eller besøger studerende eller ansatte på universitetet. Dette B & B tilbyder seks gæst suiter, hver med en privat badeværelse, der har en jacuzzi badekar og et fjernsyn. En smuk brand pit og ekspansiv verandaen tilbyde fælles rum til at dele. Værelser starter ved $ 169 per nat.

To Eastern Michigan B & B

Eastern Michigan er et fantastisk sted at besøge, hvis du er interesseret i bilens historie eller ønsker at tjekke et spil på University of Michigan. Dette historiske område er hjemsted for smukke arkitektur fra guldalder bilindustrien.

The Historic Webster House i Bay City

900 5th Street
Bay City, MI 48708
(877) 229-9704

Bay City er en smuk flodbredden by, der tilbyder masser af antikke shopping, nærliggende outlet malls, og stor spisestue. The Historic Webster House er et B & B ligger i hjertet af det hele. Den smukke 1886 hjem har en all-mursten udvendige og masser af Dronning Anne-stil charme. Der er en spa og sauna på stedet, og en gourmet morgenmad serveres hver morgen. De syv værelser hver har private bade og er indrettet i unikke og smukke stilarter. Priserne spænder fra $ 100 til $ 176 per nat.

Vitosha Guest Haus Inn i Ann Arbor

Michigan B & B

Vitosha Guest Haus

Vitosha Guest Haus, Bed & Breakfast
1917 Washtenaw Avenue, Ann Arbor, Michigan 48104
(734) 741-4969

Vitosha Guest Haus Inn ligger lige midt i handlingen i downtown Ann Arbor, tilbyder historiske overnatningssteder i en af ​​Michigan mest spændende college byer. Hver af de ti værelser har eget badeværelse og en pejs, og morgenmad omfatter naturlige og hele fødevarer. Natpriser spænder fra $ 129 til $ 275. Særlige lærds og forlænget ophold satser er til rådighed.

To B & B i den nordlige Lower Peninsula

Ofte omtalt som "Up North" af beboerne i Detroit og Lansing, den nordlige del af Michigan nedre halvø er et meget populært feriested for folk fra hele verden. Fra den spektakulære Grand Traverse regionen med sine gigantiske klitter og turkis vand til den spændende historie og en betagende udsigt i Mackinaw City, der er masser at nyde. Overvej et af følgende seng og morgenmad til dit ophold.

Omena Sunset Lodge i Omena

12.819 Tatch Vej / CR 626 PO Box 242
Omena, Michigan 49674
231-386-9080

Omena er en lille by på Lelenau halvøen, kun få minutter fra den udvej byen Traverse City, den utrolige Sleeping Bjørn Sand Dunes, og en række golf resorts. The Omena Sunset Lodge tilbyder fantastisk udsigt over Grand Traverse Bay. Hovedhuset har fire værelser med eget bad, herunder den berømte "dansende bjørne" pakke. Seks yderligere værelser ligger i andre bygninger på de smukke grunde. Priser varierer betydeligt med sæsonen og nat, så det er bedst at opfordre til løbende priser.

Brigadoon Bed & Breakfast i Mackinaw City

207 Langlade Street / PO Box 810
Mackinaw City, MI 49701
(231) 436-8882

Hvis du er interesseret i at se den historiske fort eller ønsker at se Mackinaw broen tæt på, kan du ikke slå opholder sig i Mackinaw City. Den ekspansive Brigadoon Bed & Breakfast har otte smukt indrettede gæst suiter, hver med eget badeværelse med badekar, pejs og tv. Morgenmaden omfatter sådanne favoritter som Peach franske toast og æg Florentine. Værelsespriser varierer betydeligt baseret på sæsonen, men priserne starter ved $ 85 per nat.

To B & B i den øverste halvø

Michigans øverste halvøen er et stort område gennemsyret af historie og rustikke kultur. Under et besøg, vil du blive konfronteret med den barske skønhed i regionen, fra bredden af ​​Lake Superior til de mange vandfald og vandrestier. Overvej et ophold på et af følgende bed and breakfast inns.

Bay View B & B på Mackinac Island

Boks 448-100 Huron St
Mackinac Island, Michigan 49757
(906) 847-3295

Mange mennesker kalder Mackinac (udtales "mack-in-aw") Island kronen juvel af staten Michigan. Denne historiske ø har ingen motoriseret transport. Besøgende få der ved at tage en færge fra fastlandet, og komme rundt på øen med hest-og-buggy eller på cykel. The Bay View B & B omfatter den unikke historie i denne ø og tilbyder alle de moderne bekvemmeligheder du ville forvente at finde. De 19 værelser har hver privat bad og tv samt en gourmet siddende morgenmad serveres hver morgen på husets udsøgte veranda. Natlig prisklasser fra $ 95 til $ 350 afhængigt af årstiden.

Gråskimmel Bed & Breakfast i Eagle Harbor

13640 M-26
Eagle Harbor, Michigan 49950
866-909-1233

Michigan B & B

Gråskimmel Bed & Breakfast

Beliggende på den meget spids af den fantastiske Keweenaw halvø, der rager ud i Lake Superior, det er en region med en rig historie og spektakulære naturlige skønhed. Den Gråskimmel Bed and Breakfast er en ny bygning, men det er indrettet i dejlige victorianske møbler. Det gør en stor base for at udforske området, og du vil nyde den velsmagende morgenmad. De fire værelser hver har private bade, og satser spænder fra $ 150 til $ 175 per nat.

Nyd din Michigan Getaway

Uanset om du nyder den historie og skønhed Mackinac Island eller den store antikke shopping i Coldwater, vil du nyde din rejse og din indkvartering. Uanset hvor du ender opholder sig i Michigan, har du masser af valgmuligheder, når det kommer til indbydende og behagelig seng og morgenmad.