Michael Jackson: Denne Fysisk Thriller lever videre

Overflødigt at sige, de fleste blev chokeret over nyheden om pop super stjerne Michael Jacksons pludselige død i går eftermiddags. Jackson, i en alder af 50, gik ind hjertestop i går morges; en overraskelse, der chokerede nationen.

Denne pop super stjerne vinder titlen "The King of Pop" er en inspiration for mange nye og voksende superstjerner i dagens verden. Nogle siger, at der ville være nogen Justin Timberlake, Kayne West, eller Britney Spears, hvis det ikke var for den indflydelse, Michael Jackson. Hans største hit, Thriller, ikke kun påvirket musikverdenen, men også multi-media og video forbedringer for nutidens teknologiske fremskridt. Thriller også fortsat et af de mest kendte danse, og musikvideoer i hele nationen.

Michael Jackson havde en unik måde at filme videoer, og hyrede de mest talentfulde og fysisk fit dansere til at være en del af hans koreografi. Han koreograferede fleste danse for hans søster Janets musikvideoer hjælp af sin unikke stil af dans.

Jackson er også berømt for sine karakteristiske træk i dansegulvet. Den lyske bump - undertiden med et skrig i slutningen af ​​det; hatten vender; og sidst men ikke mindst, den altid så populære måne gåtur. Og naturligvis alle Jacksons bevægelser og dans rutiner holdt ham i den bedste fysiske form.

Denne indflydelsesrige pop superstar desto mindre, vil altid have en plads i musikkens verden, og vil blive husket af alle musikelskere over hele verden.