Miami Vacation

Miami Vacation

En Miami ferie er fyldt med levende musik, lækker og varieret mad, masser af sol og sand, og en energi, der er begejstring personificeret. Miami, ofte kaldet Magic City, var blot en handel forpost for hundrede år siden. I dag, Miami er en levende, spændende og mangfoldig by, hjemsted for over 375.000 indbyggere og har et storbyområde på over 3 millioner mennesker. Byens solrige vejr, unikke kvarterer og smukke, hvide sandstrande gør det et fremragende sted at besøge.

Downtown Miami

Hjertet af byen er værd at udforske på en Miami ferie. Det downtown havnefronten er foret med park og er hjemsted for Bayside, en stor, blandet anvendelse kompleks af shopping, restauranter, natklubber, underholdning, og gadesælgere, der sælger alt fra batikstoffer til Florida appelsiner. Hvis du er der i weekenden, er det også et godt sted at se den store, yndefulde krydstogtskibe afgår havnen i Miami, som ligger på Dodge Island, lige ud for kysten. Snup en frossen Margarita og sidde på den ovenpå patio at se showet.

South Beach og Miami Beach

Kaldet Amerikas Riviera, Miami Beach Art Deco Historic District er en hyldest til en kvindes vilje til at redde et stykke af South Florida arv og en must-see for enhver Miami ferie. I midten af ​​1970'erne, området i serviceområder, udviklere forsøgt at rasere snesevis af charmerende Art Deco bygninger med henblik på at opbygge højhus Condo bygninger. Gennem de bestræbelser, som Barbara Capitman og hendes Miami Design Preservation League, blev millioner af dollars i private midler rejst for at bevare over 800 af disse sjove og elegante bygninger. I dag er det Art Deco område fyldt med pulserende natteliv, trendy restauranter og eklektisk butikker. Det er også et yndet sted for mode layouts og film skud.

Miami Beach er mere dog end Art Deco. Den lange, hvide sandstrand er en af ​​landets fineste strande. Indrammet af en promenade, populær med joggere, turister og rullelejer bladers, stranden trækker surfere, soldyrkere, og se-og-være-set crowd fra hele verden. Også et besøg værd er Bass Museum of Art, en art deco bygning, der huser en vigtig 15.-17 århundrede samling af europæiske malerier og tekstiler. Ned ad gaden, Lincoln Road Mall er en quirky fodgænger mall, som stammer fra 1930'erne. Det er fyldt med en kombination af kunstgallerier, uafhængige biografer, spændende restauranter med fortovscafeer og funky tøjbutikker. Gade kunstner, levende musik og fortov kiosk sælgere til at gøre dette område en fest hver dag og nat.

Coral Gables

Coral Gables er et separat samfund inden Miami. Det var en af ​​Amerikas første planlagte samfund, anlagt i 1920'erne af arkitekt, George Merrick. Forstaden er hjemsted for elskværdige huse og elegante, Banyan-træet foret veje. The Biltmore Hotel, for nylig restaureret til sin oprindelige pragt, står stolt i centrum af byen. The Miracle Mile er kvarterets vigtigste shoppinggade og er foret med high-end smykker, tøj, brude, og boligartikler butikker. Dette område er et besøg værd, hvis kun at se på de forskellige stilarter 1920'erne arkitektur.

Vizcaya

Miami Vacation
Grunde ved Vizcaya

Vizcaya er en af ​​Floridas storslåede boliger. Afsluttet i 1916, da vinteren opholdssted industrimand James Deering, det overdådige Italianate villa prale over 46 værelser, herunder den slående rokoko musiklokale og Deering bad med sine udførlige hvid marmor vægge og overdækkede loft. Huset er fyldt med en stor samling af europæiske møbler og kunst, indsamlet på Mr. Deering mange ture til kontinentet. Noteret på National Register of Historic Places, den ti-hektar store ejendom, som sidder direkte på Biscayne Bay, kan prale godt manicured formelle haver, der kombinerer tropiske løv med europæisk design.

Little Havana

Den cubanske samfund er en vital del af Miamis kultur. Centreret omkring Little Havana, området lige vest for centrum langs Calle Ocho, mellem 11. og 17. Avenues, Little Havana er det område, hvor tusindvis af cubanere søgte tilflugt i 1960'erne, da Fidel Castro væltede deres hjemland. Selv om mange af disse indvandrere er flyttet til andre Miami kvarterer, er Little Havana stadig fyldt med latin musik, cubanske restauranter, og en slags kinetisk energi. Den bedste måde at udforske dette område er til fods. Sørg for at stoppe og prøve en café cubano (cubansk kaffe) eller en plade af Moros y Cristanos (bønner og ris).

The Everglades: en Miami Vacation skal se

Miami Vacation
En Egret i Everglades National Park

Lige øst for Miami ligger Everglades National Park, en massiv lavvandet subtropisk mose, der forbinder Lake Okeechobee i nord med Florida Bay i syd. Dækker mere end 1,4 millioner hektar, den "River of Grass" flyder langsomt over det flade kalksten sengen til havet. Det er sjældent mere end 3 fod dyb og er hjemsted for en bred vifte af dyreliv, herunder egrets, alligatorer, havet Ottere, og løvfrøer. Parkens Boardwalk-system - en halv kilometer af dem - gør det nemt at se dette sumpede økosystem. Mere eventyrlystne besøgende kan tage en airboat tour længere ind i parken.