Miami Real Estate: Miami Real Estate Tips

Udlejning Vs. Køb i Miami

Udlejning Miami fast ejendom, selv om praktisk for nogle, er ikke en stor langsigtet plan. Efter alt, hvorfor betale en andens pant, når du kan betale dine egne? I nogle tilfælde leje er en nødvendighed.

Måske du flytter til Miami for et nyt job eller et job overførsel. I dette tilfælde kan du ønsker at leje et stykke tid for at få en fornemmelse for området og se, om du ønsker at bo på lang sigt. Du kan også finde Miami fast ejendom for at være uoverkommelige uanset om denne skyldes hjem priser er for høje eller renter på opsvinget. Uanset hvad, er du nødt til at overveje, hvordan du bruger dine penge og hvor dine penge kan gøre det meste af arbejdet for dig.

For eksempel, måske du har fundet egenskabsværdierne droppe i Miami område, du altid har ønsket. Flyt ind som en lejer, vent på markedet for at stabilisere og derefter hoppe på muligheden! Måske kan du finde et leje eller lease til at eje ejendom så godt. Uanset din situation, hvis du ikke er en boligejer, du bør arbejde hen imod at blive en. Gem dine småpenge for den regnfulde dag, og når du finder din Miami drømmebolig, vil du være klar!

Miami Vacation Homes

Hvis du har en stor udvidet familie, måske skulle du overveje en familie Miami investering i fast ejendom. Ved at købe en Miami investering hjem eller Condo som en familie, kan du opbygge egenkapital for en smart investering, leje ejendommen ud til en tilbagevenden, og du kan skabe en stor, rimeligt prissat familieudflugt.

Det er lidt ligesom at købe en gang andel uden smerten ved at forsøge at losse det, hvis du ikke vil have det længere. At købe et andet hjem kan tilbyde stor eksponering til forskellige dele af landet til dine børn, giver dig en billigere ferie stedet og tilbyde den luksus at varmt vejr og komfort i en hjemlig atmosfære.

Ejendom Linjer og Florida Homes

Ved du, hvor din nye ejendom linje er? Hegn ikke altid følger grænserne for ejendommen. I mange Florida hjem beliggende i udviklingen dette er et særligt problem. Dette vil kun være tilfældet, hvis sælgeren havde ejendommen adspurgte og havde hegn bygget på ejendommen linje.

Ofte behøver sælgere ikke gå til bekostning af at have undersøgelser udføres, når de lægger i hegn. De hegn ender hvor ejerne tror ejendommen linjer er. Sælgere kan erstatte gamle hegn, der blev bygget af tidligere ejere, som måske ikke har kendt placeringen af ​​ejendom linjer. Vær sikker. Spørg din ejendomsmægler.

Golf Homes

Betragtes som en golf hjem? I dag, boliger beliggende på eller omkring golfbaner er meget ønskeligt. En nyere udvikling i Coral Gables tiltrækker en masse opmærksomhed. Disse "villas" på Deering Bay Country Club er beliggende i en privat golfbane og havnefronten ejendom.

De har gourmet køkkener, golf cart garage, marmorgulve, en havnefront swimmingpool og club faciliteter, herunder spa, fitnesscenter, tennisbaner, marina adgang og restauranter. Endelig vil du leve lige på toppen af ​​en 18 hullers, Arnold Palmer designet, golfbane. Villaerne kører omkring 5.000 kvadratmeter. Dette er den ultimative luksus Miami fast ejendom!

Miami Boliger med Svømmebade

Så du ønsker en Miami hjem med en swimmingpool? Du har masser at vælge imellem i det sydlige Florida. Overveje et par ting, når du køber, selv om. Først, svømmebassiner er ikke så værdifulde som de engang var i form af gensalgsværdi. Du er ikke kommer til at tilføje en masse til dit hjem værdi, hvis du installerer en, så du bør ikke betale gennem næsen for at købe et hus med en enten.

I modsætning til en investering i et køkken eller badeværelse, vil du ikke se et afkast af installation af en swimmingpool enten, så hvis du virkelig ønsker en, købe en hjem, der har en allerede. Du kan også overveje skød pools og mindre puljer, der kan tilbyde nydelse uden så meget vedligeholdelse. Prøv også at finde en, der er omgivet af en skærm værelse. Dette vil gøre din brug af puljen, meget sjovere.

Flere notering service i Miami

Det meste af offentligheden er klar over, at flere notering Service er en privat ressource, hvor mæglere liste egenskaber til salg. Dette er ikke anderledes i Miami Real Estate. Når en ejendom er solgt, og transaktionen er lukket, er salgsprisen indsendt til notering i flere notering tjeneste.

Over tid er det blevet en enorm database over tidligere salg, der indeholder meget mere information om de enkelte hjem, end der kan udledes af offentlig registrering. Disse oplysninger er kun tilgængelig for ejendomsmæglere, der er medlemmer af den lokale flere notering tjeneste, selv om nogle internetsider tillader også offentligheden begrænset adgang til disse oplysninger.

Pensionering Fællesskaber

Florida er stadig en af ​​de bedste pensionering placering i USA. Tusindvis af mennesker over en alder af 65 på pension permanent til Florida eller opdele deres år mellem deres hjemland og deres hjem væk fra hjemmet. Miami ejerlejligheder er perfekte til "snowbirds" og pensionister, der ønsker deres penge investeret i fast ejendom, men ikke længere ønsker stress og stamme af hjemmet vedligeholdelse.
Der er masser af Miami condo, der tilbyder stor værdi og mange af dem vil lukke enheden, mens du er væk, slukke strømmen en sikring storm skodder under orkanen sæsonen. De fleste Condo komplekser også tilbyde elevatorer, parkeringsservice og concierge-tjenester for at gøre livet så meget lettere.

Vedligeholdelse i Miami

Et hjem til en lav pris kan være ingen bargain overhovedet, hvis vedligeholdelsesomkostningerne er uoverkommelige. Find ud af, når huset blev senest malet og re-overdækket. Spørg sælgeren til at give kopier af regninger, så du kan præcist budgettet løbende udgifter til dit hjem køb.

Mange boliger på markedet for Miami ejendomsmarkedet har en swimmingpool eller en spa, og hvis du ikke har tid eller ekspertise til at gøre pool rengøring eller vedligeholdelse, finde ud af, hvad den nuværende ejer kan betale sig at opretholde disse faciliteter.

Til stranden eller ikke at Beach

Én ting at overveje på markedet for Miami ejendomsmarkedet er, hvor du vil købe, og hvor tæt du ønsker at være på stranden eller en vand visning. Selv om disse egenskaber kan være fristende, især hvis du har råd til dem, den stadigt stigende orkansæson er en faktor værd at overveje.

Huse inde i landet vil typisk opretholde færre skader og mindre udsat for oversvømmelser. Du ønsker også at overveje en alder af det hjem, du køber, og om det opfylder ajour orkan koder. Selvfølgelig, du også nødt til at overveje taget. Har det været for nylig erstatte eller repareret?

Ejendomsmarkedet Miami er fuld af utrolige egenskaber og store værdier, men du ikke ønsker at sidde fast i dårlige situationer i fremtiden. Tænk grundigt, før du beslutter, om placeringen af ​​dit Miami hjem.

Miami Second Home

Hvis du beslutter dig for at købe et andet hjem, og så du beslutter du ønsker det skal være en Miami hjem, tage din tid og virkelig finde det rigtige sted til den rigtige pris. Da dette ikke er en investeringsejendom (så længe du ikke leje det ud) kan du sætte mindre end 25% ned, hvis du vil, og du kan endda trække ned betaling ud af din primære hjem egenkapital.

De skattemæssige konsekvenser af et andet hjem er komplekse, og virkelig du har brug for at gøre din beslutning baseret på tallene, ikke på dit hjerte ønske. Sørg for at have en klar idé om ikke kun din månedlige pant betaling på andet hjem, men de skatter, forsikringen (især for en strand hus) og udgifter til vedligeholdelse, forsyningsvirksomheder, skrald fjernelse og lignende.

Enfamiliehus Vs. Lejlighed

Ejendomsmarkedet Miami byder på en masse muligheder og en gåde af boligkøbere står, er, om de ønsker at leve i en enkelt familie hjem eller i en ejerlejlighed. Luksus Miami ejerlejligheder bringe en masse fordele til bordet, herunder solid konstruktion, delte vedligeholdelsesomkostninger, luksuriøse faciliteter, overlegen privatliv, concierge og parkering tjenester og masser af plads.

Må ikke begrænse dig selv til enfamiliehuse, hvis du har brug for to eller tre soveværelser, da der er masser af Miami condo, der kunne opfylde dine behov. Endelig er mange Miami Condo er beliggende meget tæt på stranden.

Enfamiliehuse tilbyder et ekstra niveau af privatlivets fred, selvfølgelig, da du ikke vil køre ind i dine naboer i elevatoren eller ved poolen. Miami enkelt familie hjem tilbyder også nogle udendørs rum, så hvis du ikke er interesseret i at skabe og opretholde et hævet eller potteplanter haven, kan du dit eget hjem og jord.