Miami Real Estate: Miami Kvarterer Tips

Coral Gables

Coral Gables er kendt som "The City Beautiful" og blev udviklet i 1925 af George Merrick. Det er kun omkring 14 kvadrat miles og er befolket af 43.000 Floridians i charmerende enkelt familie Miami både hjem og Miami ejerlejligheder. Medianen hjem værdi er omkring $ 700,000.00 og Coral Gables har golfbaner, parker, offentlige tennisbaner, sejlsport faciliteter og 36 miles af vandveje.

Coral Gables er også det Miami område, der er hjemsted for University of Miami, der bringer unge og kultur til dette charmerende kvarter. Endelig behøver du ikke ønsker at gå glip af Miracle Mile med udendørs cafeer, unik shopping og smukke Middelhavet stil arkitektur. Dette er en dejlig Miami kvarter og et vidunderligt sted at bo som et ungt par eller som en enkelt.

South Beach

South Beach er virkelig en af ​​de legepladser for de rige og berømte. Den er udstyret med afslappet og elegant fine restauranter, varme natklubber, hoteller og Miami ejerlejligheder. South Beach er også det Miami område, der indeholder nogle af de bedste eksempler på Art Deco arkitektur i USA

Du vil også finde fantastiske butikker, shopping og folk, der ser muligheder i hele South Beach. Og glem ikke selve stranden! Miles af fine hvide sand og glitrende hav tegne tusindvis af soldyrkere hvert år.

South Beach er kendt som indbegrebet af Miami kvarter. Afhængig af din livsstil og behov, kan South Beach være den helt rigtige Miami område for dig.

Pinecrest og Palmetto

Pinecrest og Palmetto repræsenterer de rigere eksempler på bolig levende i Miami-området. Disse Miami kvarterer ligger syd for Coral Gables og er normalt omtalt i samråd med hinanden, når de er i tæt nærhed og de deler skoler. Pinecrest blev officielt stiftet i 1996 og huser omkring 20.000 mennesker i det 8.1 kvadrat miles.

Pinecrest og Palmetto skoler er almindeligt anerkendt som værende nogle af de bedste i staten. De omfatter:

 • Palmetto Elementary
 • Pinecrest Elementary
 • Palmetto Middle
 • Miami Palmetto Senior High.

Hvis du er på udkig efter private skoler i området, har du følgende at vælge mellem:

 • Bet Shira Congregation
 • Gullivar Forberedende
 • Kendall United Methodist
 • Pinecrest Presbyterian
 • St. Louis Covenant
 • Temple Beth Am.

Den Pinecrest median husstandsindkomst er omkring $ 100.000,00 og medianen Miami hjem værdi er ca $ 393,000.00. Pinecrest og Palmetto er naturligt smuk og har flere parker. De er ideelle kvarterer for familier med skolebørn, og de tilbyder en bred vifte af enkelt familie Miami hjem, hvorfra man kan vælge.

Key Biscayne

Key Biscayne er en eksklusiv og velhavende enklave i Miami. Det er faktisk en barriere ø, der er fire miles lang og to miles bred beliggende overfor Coconut Grove og Brickell Avenue på den ene side og Miami Beach på den anden. Key Biscayne er forbundet til fastlandet med en dæmning og byen Miami er omkring 7 miles væk.

Dette hotel i Miami kvarter i øjeblikket huser omkring 10.000 mennesker i ca. 1.300 enkelt familie Miami hjem og 5022 multi familie enheder eller Miami ejerlejligheder. Key Biscayne har lokale skoler gennem 8. klasse og derefter eleverne kan gå videre til Coral Gables Senior High School eller de kan anvendes på magnet skoler i hele Miami Dade County.

Median husstandsindkomst er omkring $ 85,000.00 om året, mens medianen hjem værdi er omkring $ 615,000.00. Dette er en utrolig smuk Miami kvarter tilstødende smukke parkområde og tilbyder en utrolig udsigt over downtown Miami og Atlanterhavet. Hvis du har råd til Miami fast ejendom på Key Biscayne, vil det være værd at bruge tid til at udforske.

Miami Beach

Miami Beach er et godt eksempel på den ideelle sydlige Florida livsstil. Det er placeret på tværs fra Bicayne Bay og har alt fra højhuset ejerlejligheder til smukke enkelt familie Miami hjem, fantastisk shopping, smukke strande og fantastiske restauranter. Det er et fantastisk sted at bo, men det er også en stor turistattraktion med 187 hoteller og mere end 20.000 hotelværelser.

Miami Beach har en utrolig høj befolkningstæthed på grund af det ideelle beliggenhed og fantastiske omdømme. De lokale skoler omfatter FIENBERG Fisher Elementary, South Pointe Elementary, North Beach Elementary, Biscayne Elementary, Nautilus Middle School og Miami Beach Senior High School. Hvis du vælger denne Miami område, du kan finde den bedste af alle verdener - en fantastisk natteliv for svingende enkelt eller et livligt kvarter for en familie.

North Beach

North Beach blev designet i 1917 og er lagt ud i en ren måde. Det kan prale historisk arkitektur, lokale indkøbsmuligheder og fantastiske Miami ejerlejligheder. North Beach har et stort indkøbscenter på 163. Street, en 9 hullers golfbane i Greynolds Park og aktiviteter som kajaksejlads og picnic i Oleta River State rekreativt område.

Et højdepunkt i denne Miami kvarter er den gamle spanske kloster, der blev bragt over stykke for stykke af William Randolph Heart i 1954. Selv om det landede i USA i 1950'erne, klostret faktisk går tilbage til 1141.

North Beach er en stor kvarter med masser af mangfoldighed i naturlige, boliger og erhvervsejendomme historiske vartegn.

Coconut Grove

Coconut Grove blev afviklet tidligt af kunstnere og bohemer, og det bevarer en masse af at særlige charme i dag. Det kan prale tonsvis af funky butikker, restauranter og barer, der er krydret op af store bands spiller jazz, rock og salsa. De havnefront parker Coconut Grove tiltrækker Manatee amatørornitologer og gå ikke glip af promenade af sejlbåde.

Hvis du er på udkig efter historie og kultur, kan du finde det i Coconut Grove City Hall og de 110 år gamle Barnacle - den historiske hjem af Ralph Munroe, Commodore og pioner. Den Vizcaya Museum and Gardens tilbyder 10 hektar formelle haver og en italiensk stil villa bygget i 1916 af James Deering.

Du kan også finde Miami Museum of Science & Space Transit Planetarium med familievenlige udstillinger og lysshow. På grund af den historie, kunst og underholdning, er Coconut Grove en efterspurgt Miami kvarter. Du kan finde charmerende enfamiliehuse og Miami ejerlejligheder.

Kendall

Kendall er den største og ældste forstad til Miami. Det tilbyder en bred vifte af rimelige priser Miami hjem og Miami ejerlejligheder. Kendall nuværende befolkning er på omkring 75.000 indbyggere. Det spænder 16.1 kvadrat miles og sidder inde i landet i Coral Gables og syd for downtown Miami.

Median husstandsindkomst er på omkring $ 50,000.00 om året og den gennemsnitlige hjem værdi ligger på omkring $ 175000,00. Dette er en etnisk forskelligartet og indbydende Miami kvarter, huse (eller er ganske tæt på) flere universiteter, herunder Miami Dade College, Florida International University og University of Miami.

Kendall er også hjemsted for Tamiami Lufthavn. Hvis du er på udkig efter en rimelig entree i Miami fast ejendom, kan dette være det kvarter for dig.

Vælge Din Miami Neighborhood

Du kan lide Miami-området, men det er enormt og varieret, så du vil få brug for at indsnævre dine behov og præferencer for at vælge et kvarter. Hvor skal du begynde?

 1. Kig online. Mange byer inden for en by område vil have deres egne hjemmesider med oplysninger om deres by og deres beboere. Miami kvarterer som Coconut Grove og Coral Gables, for eksempel, har gode hjemmesider, der fremhæver oplysninger om deres byer og de mennesker, der lever der. De giver dig også en god fornemmelse for, hvad denne by forsøger at være - den retning, de vil.
 2. Lokale aviser - Prøv og hente nogle lokale aviser. Disse vil give dig en idé om de lokale nyheder, begivenheder og følelse af en given samfund. Du kan også se de lokale fast ejendom annoncer, og du kan finde ud af værdifuld information om lokale udvikling og samfund.
 3. State hjemmeside - Tjek staten hjemmeside for byen og byens profiler. Kig på Institut for Uddannelse og tjek overordnede prøveresultater og skole evalueringer. 4. Ring det lokale politi - Selvom polics er begrænset i de oplysninger, de kan give ud, kan de give dig lokale statistikker forbrydelse og en fornemmelse for den generelle sikkerhed af kvarteret.
 4. Drevet ved - Gå ud og se på disse Miami kvarterer personligt. Tjek området downtown og de lokale butikker. Identifiy parker, legepladser og lokalområder, der appellerer til dig.

Fil alle disse oplysninger sammen, og du vil være godt forberedt, når det drejer sig tid til at shoppe for din Miami hjem.

South Miami

South Miami spænder ca. 2,3 kvadrat miles og huse ca. 11.000 personer. Dette er et kvarter, der er stort set indfødte er deres regering er meget fokuseret på ombygningen og vækst.

Faktisk i april 2005, South Miami Historic Preservation Board modtog en pris for at sikre en historisk betegnelse for Cambridge Græsplæner bydelen South Miami. Boligerne blev bygget i slutningen af ​​1920'erne og begyndelsen af ​​1930'erne, og dette er det første område med denne betegnelse. De har også for nylig revitaliseret området downtown og skaber flere og flere incitamentsprogrammer at bringe virksomheder og nye indtægtskilder.

Den nuværende gennemsnitlige South Miami indkomst er ca $ 43,000.00 om året med en gennemsnitlig hjem værdi på omkring $ 170,000.00. Dette er en op og kommer kvarter med en by kommission med et øje mod ombygningen og vækst.

Millionaire er Row

Millionaire er Row er en utrolig Miami kvarter. På grund af det centrale placering, kan beboerne nå North Beach eller South Beach i minutter, og det har perfekt adgang ind og ud af byen. Millionaire er Row tilbyder fred, sikkerhed og privatlivets fred.

Der er utrolig enfamiliehuse og Miami ejerlejligheder, for ikke at nævne de 2.000 + enheder, der er i øjeblikket under udvikling. Dette hotel i Miami kvarter har altid været kendt for henslængt hjem og høje ende shopping og restauranter, og nu er det omdanne igen med tilføjelse af en række utrolige luksuriøse Miami ejerlejlighed tårne.

Det kan ikke have den varme downtown fornemmelsen af ​​nogle Miami landsbyer, men det giver overflod og muligheder til luksus Miami hjem shopper.