Miami Real Estate: Miami forundersøgelser og nybyggeri Homes Tips

Kend Miami New Contruction Building Codes

Forsøg ikke at lære alt, hvad en entreprenør ville vide, men du skal lære hvilke koder kræver certificering eller bevis for afslutning for at sikre finansiering fra din långiver.

Du skal betale så meget opmærksomhed til de vigtigste bygning (fundament, indramning, etc.), som du gør, om granit køkkenbordet blev installeret korrekt.

Sørg også for du er klar, hvilken dokumentation du har brug for lukning. For eksempel nye Miami hjem bygherrer er forpligtet til at få en højde certifikat for at sikre, at ejendommen er på det rigtige højde over flodsletten. Du kan også bruge en Certificate of Occupancy på det afsluttende at bevise, at bygningsreglementer og minimumssikkerhedskrav er komplette.

Ny Byggeri: hvad du skal have inden aftalens indgåelse

Når du køber en ny konstruktion Miami hjem, skal du bevæbne dig med så mange oplysninger som muligt. Dette vil i sidste ende beskytte dig mod eventuelle problemer, der kan komme op senere, så det er i din bedste interesse at få alle de følgende dokumentation før lukning.

 1. Få en komplet liste over alle de entreprenører og underentreprenører, der gjorde arbejdet på dit hjem. Dette bør omfatte kontaktoplysninger og enhver "sønæringsbevis" information.
 2. Få en komplet kopi af den godkendte sæt planer for huset fra den lokale Building Department, Records Unit.
 3. Sørg for at få en kopi af undersøgelsen eller plot plan, der bør indeholde alle oplysninger om placeringen af ​​kloakker og / eller septiktanke på ejendommen.
 4. Sørg for at få alle de oversvømmelse zone oplysninger fra din pant selskab fra din forsikring agent. Du burde allerede vide, hvilken slags forsikring, du skal have, men du behøver at vide de risici og de oplysninger, så du kan beskytte dig selv ned linjen.
 5. Visse funktioner i dit hjem ligesom taget, vil vinduer og septisk systemer kræver certificering eller produktgodkendelser. Sørg for at du har kopier af sådanne certificeringer eller godkendelser.
 6. Få et tag isolering certifikat.
 7. Saml nogen aircondition energi card (s), der er indsendt af den mekaniske entreprenør ved eller på nogen af ​​køle- enhed (er).
 8. Sørg for at få en jord erklæring certifikat fra udvikleren eller bygherre, hvis det overhovedet er muligt.
 9. Bede om og få en kopi af en termit inspektion certifikat fra udvikleren eller bygherre.
 10. Få en kopi af radon test certifikat, hvis det er relevant.
 11. Få kopier af alle boligejer Association dokumenter, regler og bestemmelser.

Kend dine rettigheder

Hvis du underskriver en kontrakt til at bygge en ny bygning Miami hjem, sørg for at læse den grundigt. Du bør forstå eventuelle sanktioner, alle dine leverancer som køber og alle de projektleverancer skyldes af bygherren. Du bør forstå alle de omkostninger, processen og selve dokumentet. Bare fordi du har underskrevet kontrakten betyder ikke, du har mistet alle dine rettigheder til at forhandle.

For eksempel bør du sikre, at du har brug, hvis bygherren går sluk tidsplanen ikke komplette emner som lovet, eller ser ud til at skære hjørner. Projekter som dette sjældent går som planlagt, så du bør planlægge, hvordan du vil håndtere eventuelle forsinkelser eller problemer.

Også skrive alt ned. Efter hver samtale, skifte til en plan eller tilføjelser til kontrakten, skrive alt ned, og derefter gentage det til din udvikler. God kommunikation og dokumentation er nøglen til en vellykket nybyggeri hjem projekt.

Bygge et hjem på din egen Lot

Nybyggeri og forundersøgelser hjem temmelig meget kommer i to varianter: Dit Lot og dit design Vs. En underafdeling og Design, hvorfra du kan vælge, hvis du har planer om at bygge dit eget hjem på din egen meget, her er de grundlæggende trin, du skal tage.

 1. Find dit Land - Vælg efter din livsstil og ønsker, og selvfølgelig, tilgængelighed. Partier er ikke så let at komme i Florida på grund af den massive tilstrømning af mennesker i løbet af de sidste ti år. Der er stadig bygge-stand partier, der findes så beslutte dit nabolag præferencer, dit budget og off you go.
 2. Vælg en Home Building Team - Du kan være i stand til at tilslutte med en stor entreprenør eller bygherre, der kan anbefale de andre fagfolk, som du har brug for som en landmåler, en gravemaskine og en arkitekt, men du kan også vælge hver person individuelt. De gør alle brug for at arbejde sammen om, så en gruppe, der har arbejdet som et team, før der kan fjerne en masse kommunikationsproblemer.
 3. Design dit hjem - Du kan vælge fra et vilkårligt antal arkitektoniske design, hjem planer og plantegninger. Vælg med omhu og forsøge at overveje, hvad du har elsket og hadet om dine tidligere hjem.
 4. Udfyld din kontrakt - Når du har alle planlægningsfasen færdig, oprette en kontrakt (helst med hjælp fra en advokat), som vil skabe en rimelig tidshorisont og skitsere alle betalingsplaner, projektleverancer og frister.

Miami forundersøgelser

Der er en masse af nye boliger i området Miami, hvorfra man kan vælge, men har du overvejet at få i før Miami Condo eller Miami hjem er endda afsluttet?

At købe en Miami forundersøgelser Condo eller hjem kan være en fantastisk løsning til dine behov. Hvorfor? Nå, kan du ofte få særlige pre-byggeri rabatter eller finansiering i de tidlige dage af en ophobning. Udviklerne er ivrige efter at låse hver ejendom for at sikre deres investering rentabilitet.

Dernæst får du vælge inventar, gulve, væg farve og apparater. Du kan gøre din Miami Condo eller Miami hjem entydigt din, og du vil være den første til at bruge det hele.

Endelig forundersøgelser Miami ejerlejligheder er en stor investering. Mange ejendomsselskaber vil købe i forundersøgelser fase og derefter straks sælge deres enhed for profit, når alle de andre enheder sælges.

Miami forundersøgelser er en stor mulighed, hvis du ikke er i et travlt med at flytte ind i dit nye hjem, kan du sikre en solid pris og god finansiering og du søger tilpasningen du ikke kunne få i en ny eller ældre Miami hjem.

Miami New Construction Tjekliste

Når du vælger din Miami udvikler eller Miami bygherre, udarbejde en liste med spørgsmål at stille, før du går i. Du behøver at vide om, hvad du vil, og hvad du er eller ikke er villige til at leve uden.

 • Kend dine behov, så du kan vælge det bedste hjem design?
 • Hvad er de bygningsreglementer i dit område?
 • Hvem er kontaktperson for du projekt?
 • Er størrelser og udformninger af værelser forudbestemt? Hvad ville fungerer bedst?
 • Hvad kan du ikke lide ved din nuværende hjem?
 • Lær om hjem tegning og hvad betyder hvad? (Symboler for Windows, Døre mv)
 • Er der nogen titel hæftelser i underrubrik?
 • Hvad er de hjemme specifikationerne? Hvem vil give dem?
 • Hvordan arbejder vi med tvister vedrørende afsluttede projekter og ufærdige projekter?
 • Hvornår vil huset være afsluttet?
 • Hvilken slags kontrakter har de brug for? Kan du få din advokat gennemgå dem?
 • Hvilke materialer vil blive anvendt i hjemmet? Hvordan kan jeg vide, om de er af høj kvalitet?
 • Kan jeg ændre tingene i løbet af projektet, efter afslutningen?
 • Får jeg at vælge den maling farve? Træoverflader? Molding?
 • Er værftet og grunde landskabspleje inkluderet?
 • Kan jeg komme til stedet, mens hjemmet er ved at blive afsluttet?
 • Hvis jeg vil have noget konkret i mit hjem, og kan få en god pris, kan jeg købe det? Hvem installerer det?

Husejere Foreninger

I mange præ-planlagte samfund i det sydlige Florida området finder du boligejere foreninger. Disse foreninger skaber nabolag retningslinjer, der er der for at beskytte hjem værdier og udseendet og fornemmelsen af ​​et kvarter.

For eksempel kan de regulere værftet dekorationer, båd eller uregistreret køretøj opbevaring, hus maling farver og landskabspleje vedligeholdelse. For nogle denne form for ledelse er utålelig, så sørg for at få en komplet oversigt over retningslinjerne for husejere forening, før du forpligte sig til en forundersøgelser hjem i et givet samfund.

Hvis du ikke er generet af restriktioner, sørg for at holde reglerne på hånden, så du kan undgå problemer. Du vil blive bedt om at underskrive disse regler ved lukning, og du vil være forpligtet til at opretholde dem.

Miami Nybyggeri

Miami Condo og boligmarked Den har været utrolig stærk i flere år nu, og udviklerne arbejder hårdt på at fortsætte med at opfylde efterspørgslen. Det betyder, at der er masser af muligheder for en boligejer på udkig efter en ny konstruktion Miami Condo eller nybyggeri Miami hjem.

Condos kommer i alle former og størrelser, fra moderat til ultra-luksus. Homes er meget det samme, og du har den ekstra luksus at finde fællesskaber, der er rigtige for dig, det være sig de af ældre, pensioneret sæt, eller jetset.

Hvad er fordelene ved at købe nye byggeri? Nå, med den seneste overflod af orkaner rammer Florida og den anden Gulf Coast og Atlanterhavet stater, nye boliger er ajour på resistente konstruktion og koder orkan. De vil også typisk indebære mindre af en investering i vedligeholdelse eller renoveringer i nogen tid. Selvfølgelig skal du sørge for du får en ordentlig hjem inspektion, og du skal sørge for, at priserne på de andre boliger i området er stigende. Du ønsker ikke at købe høj og sælge lav.

En ny Miami Condo eller hjem kan være en stor investering med ringe eller ingen besvær for dig.