Miami Real Estate: Miami Dade County Tips

Have et kæledyr i Miami

Vedtage en lodne ven gennem Humane Society of Greater Miami, som har krisecentre i nord og syd Miami. Fremtidige ejere af kæledyr opfordres til at medbringe deres familie og tilbringe tid på at spille med flere af de kæledyr, før der træffes beslutning om at tage hjem. Hvis du ikke obligation med nogen af ​​shelter nuværende beboere, eller du har specifikke størrelse, alder eller race krav, du kan tilmelde sig sin match-a-Pet program, hvor du kan møde med en adoption rådgiver fra selskabet og beskriver den form for kæledyr, du ønsker. Foreningen vil ringe til dig, når de modtager et kæledyr matcher denne beskrivelse En ny kat eller killing kunne blive din for kun $ 60, eller hvis du er klar til at tage på en hvalp eller hund, 90 $. Hertil kommer, at foreningens kastration / neutralisering og vaccination klinikker er åbent tirsdag til lørdag. For mere information, ring (305) 696-0800 for det nordlige husly eller (305) 252-3389 for det sydlige husly.

Kom omkring Miami uden en bil - Dade Miami Transit

Miami besøgende og beboere kan nemt komme rundt i byen ved hjælp af sin offentlige Miami forsendelsessystem. En 22-station togsystem transporterer passagerer 24 timer i døgnet, syv dage om ugen, med tog forlader i gennemsnit hvert sjette minut i myldretiden, og omkring hvert 10. minut natten og i weekenderne. Stationer er omkring 1 km fra hinanden og begynder i nord på Palmetto og slutter i South Miami. Parkering er til rådighed på mange stationer. Hvis du har brug for at gå et sted, der er ikke på jernbanelinjen, den omfattende bussystem er en mulighed. Med mere end 100 ruter, Metrobus fungerer 24 timer i døgnet og kan tage dig næsten overalt du ønsker at gå i Miami-Dade County. For mere information, besøg http://www.co.miami-dade.fl.us/transit/.

Kontakt til Miami Dade County

Har du et spørgsmål til Miami Dade County og har ikke tid til at finkæmme gennem lange beskeder på telefonsvareren og operatører? De har udviklet et simpelt system: bare ringe 311. Dette er telefonnummeret til statslige og -problemer, der ikke er nødsituationer. Du kan få dine svar på engelsk, kreolsk og spansk 5 dage om ugen mellem mandag og fredag ​​fra 08:00 til 20:00. Hvis du ikke kan komme igennem til 311, så ring (305) 468-5900.

Ridning Metro Rail - Miami Dade Metro Rail

En lidet kendt hemmelighed Miami er dens Miami metro jernbane, modelleret efter Disneyland berømte monorail. For omkring en dollar - mindre end en undergrundsbane billet i de fleste byer - ryttere kan cruise gennem mange af byens kvarterer.

En by for alle aldersgrupper - Befolkning i Miami

Florida kan være kendt for at have en stor ældre befolkning, og Miami er ingen undtagelse. Omkring 17 procent af befolkningen i Miami Florida er over 65, nogenlunde på linje med resten af ​​staten. Det betyder ikke, Miami og de omkringliggende områder er kun for ældre, selv om. Den mediane alder i den tilstand, bare genert af 38; omkring 15 procent er 25-34 år og yderligere 15 procent er 35-44. Omkring 25 procent af befolkningen er under 21.

2004 Miami Befolkning

Mænd søger en by med den mandlige-til-kvinde-forholdet tippet til deres fordel vil finde en behandler i både North Miami og South Miami, hvor kvinder udgør næsten 52% af befolkningen i Miami Florida. Frygt ikke, dog, som omkring 27 procent af befolkningen bor alene i North Miami. Dette antal hopper til 30 procent i South Miami - efterlader en god portion af Miamis befolkning uden en samlever. Det er gode nyheder for begge køn.

Miami er en sikker Fællesskab

Miami-Dade County investeret yderligere $ 50 mio Operation Safe Streets, en vellykket indsats forbedre Miami livskvalitet ved at reducere kriminalitet og fremme programmer som Citizen Watch, og offer Services. Voldelige kriminalitet i Miami er nede med 5 procent, som er røverier, indbrud og auto tyverier.

Miami: Et tværsnit af Lifestyles

Hvis du er på udkig efter en eksotisk, frodig, kosmopolitisk locale, så er Miami. Miami beboere kommer fra mere end 121 lande, taler 68 sprog, og Miami-Dade skoledistrikt lærer eleverne i seksten sprog. En af de primære handel centre i USA, Port of Miami håndterer tæt ved 80 milliarder dollars i handelen hvert år.

Så kom ned og tjek nogle smukke Miami Real Estate og nyde denne mangfoldigt samfund for dig selv. Miami living er ikke kun for de rige og berømte!