Mexicanske Floor Tile

Mexicanske Floor Tile


Mexicanske flise er et populært gulv valg blandt nye husejere og dem, der søger at omforme deres eksisterende hjem.

Floor Origins

De, der vælger mexicanske flise gør typisk det, fordi de elsker den spanske udseende, dette gulv bringer til et værelse. Mexicanske fliser kommer fra byen Saltillo, Mexico, hvor håndværkere bruger ler til at skabe ægte mexicanske flise, tørring det færdige produkt i solen. En anden tørring fremgangsmåde indbefatter brændefyring. Autentiske mexicanske flise kan vare i årevis, hvis taget sig af og forseglet ordentligt.

Great Expectations

Hvis du søger efter perfektion i dit gulv, så vil du ønsker at søge andre muligheder ved siden mexicanske gulvbelægning. Fliserne 'autenticitet er tydelig i sine mangler. Fordi sande mexicanske fliser er håndlavede, hver enkelt har et individuelt look. Du kan finde små blade buler dyreprint, og andre "mangler". Dette er imidlertid, hvad der bidrager til tegn til dit gulv, og det vil vende din almindelige hjem til en ærværdig samtale stykke.

Typer af mexicanske Floor Fliser

Mexicanske flise kan bruges på så mange områder i hjemmet, og ikke bare på gulvet! Fliser ser godt som pavers på patio, veranda, landskabelige områder, og selv indkørsler. Mange, der beundrer denne sydvestlige udseende, men har fundet andre kreative måder at bruge denne flise. Den varme, terra cotta udseendet af denne flise virker underværker for gulve i hele hjemmet, herunder entryways, køkkener, badeværelser og levende områder. Det kan også anvendes på vægge, omkring ildsteder, og endda som bordplader.

Mens de traditionelle mexicanske fliser typisk er skabt af rå ler og tørret i den varme, mexicanske sol, er der flere versioner af denne sydvestlige gulvbelægning favorit.

  • Lincoln og Tecate fliser: Specialer fliser er karakteristisk stærkere og mere ensartet i udseende end Saltillo flise, som nogle mennesker foretrækker.
  • Saltillo fliser: disse fliser, som er skabt i Saltillo, Mexico, er langt det mest populære valg. Når du bestiller Saltillo fliser, du ved aldrig helt, hvad de skal forvente. Variationerne i farve og konsistens gør hvert stykke flise et kunstværk. Farver kan indeholde de varme, terrakotta reds til appelsiner og endda gule. Mens de fleste mennesker ikke vælger at ændre udseendet af deres fliser, kan andre ønsker at tilføje pletter at ændre farverne til at skabe mere eklektisk udseende.

Pleje og vedligeholdelse

Når du har modtaget din flise, har du et valg at gøre. Du kan lade flise i sin rå tilstand, eller du kan forsegle det, meget som du ville gøre til et trægulv. Fordi mexicanske flise er skabt ud af et porøst materiale, kan det absorbere fugt, hvis det ikke er forseglet. Det anbefales, at du forsegle din flise med en fugemasse beregnet til denne type gulvbelægning. Den korrekte fugemasse bør ikke ændre farvning af din flise og skal vare i mange år.

Indkøb Flooring

Indkøb mexicanske flise er så simpelt som at klikke med musen på din computer. Før du begynder at klikke, men holde følgende punkter i tankerne:

  • Mål dit gulv. Tag en firkantet optagelser måling, men derefter tilføje 15 til 20 procent mere flise. Dette er især vigtigt, hvis du vil installere flise selv. Du ønsker at give mulighed for knækkede stykker mv
  • Vælg dit gulv selskab. Ikke sikker på, om en virksomhed er legit? Check med Better Business Bureau.
  • Læs det med småt. Kig på virksomhedens forsendelse og tilbagesendelsespolitik. Også finde ud af, hvordan virksomheden håndterer pakker, der indeholder beskadigede fliser.

Følgende steder vil få dig i gang. Vær sikker på at du gør din egen undersøgende arbejde, men før du afleverer at kreditkortnummer!

  • Grand River Supply
  • Tierra y Fuego
  • Saltillo Tile Company
  • Barronica