Mexicansk Dance Kostumer

Mexicansk Dance Kostumer


Mexicansk dans kostumer varierer meget fra region til region og dans at danse. Den vigtigste ting, de alle har til fælles er, at de er meget smukke og øge effektiviteten af ​​dansen.

Kostumer til forskellige Latinamerikanske danse

På trods af de store forskelle i traditionelle danse, de fleste af de kostumer har indflydelse af de spanske conquistadorer.

Folkorico Kostumer

Folkorico, det navn, der anvendes til at betegne en traditionel dans, kræver kostumer af indviklede design, der giver de optrædende en bred vifte af bevægelse.

For Kvinder

Kjolerne båret af kvinder har meget lange, fuld nederdele. De er ofte holdt op for at skabe et billede og kjoler blevet så meget en del af forestillingen som danserne selv. Skørterne er lange, pjusket og differentieret. De er enten i en lys farve eller hvid, men enten måde, de er besat med farverige bånd og blonder. Det er meget almindeligt at se røde og grønne bånd i farver af den mexicanske flag. Tops tendens til at være væk fra skulderen og pjusket, som en almindelig bonde bluse, og normalt trimmes i samme farve bånd.

For Mænd

Mænd oftest bære en mariachi kostume, som består af slanke sorte bukser, som regel dekoreret ned siderne af hvert ben og en kunstfærdigt dekorerede jakke, færdig med en snor slips og overdimensionerede hat.

Hat Dance Kostumer

Dette er den mest berømte dans i Mexico og er endda kaldes National Folk Dance. Standard kostumer blev faktisk designet omkring hundrede års mellemrum fra hinanden.

For Kvinder

Kvinder bærer Kina Poblana, en tjener tøj ses i midten af ​​det 19. århundrede. Det er forholdsvis kort, vise ankler og generelt består af en kortærmet hvid bluse, undertiden dekoreret med broderi eller et let blomsterprint og en farvestrålende, skinnende nederdel bæres over hvide petticoats.The nederdel er ofte dekoreret med pailletter til yderligere vise sin kinesiske stil. Det siges, at outfit opstod på grund af en kinesisk prinsesse solgt som slave i Mexico, men i virkeligheden varer fra Kina kom til landet hvert par måneder via Filippinerne og de spanske aristokrater gjorde deres tjenere tøj fra stoffet, der var ikke længe nok til at nå gulvet. Dengang var mere silke tilsat i toppen, så skørterne i dag altid have to stoffer.

For Mænd

Mænd bære en Charro kulør, som i det væsentlige den mariachi kostume. Dette blev første gang set i 1930'erne og blev båret af byens musikere. For performance, det omfatter sølv knapper og i stedet for en bolero slips, kan en mand bære en stor rød butterfly med enderne hængende ned brystet.

Jalisco Kjoler

For kvinder, er dette den mest populære mexicanske dans kostume uden for Mexico og er øjeblikkeligt genkendelig. Kjolerne har enorme nederdele og er normalt i en levende farve som lys pink og dekoreret med multi-farvede bånd. Halsen er dækket og ærmer er enten fuld længde eller til albuen. Den monteret overdelen er dekoreret med flere bånd og blonder. Matchende bånd er normalt bæres i håret.

Køb Folkedragter

Autentiske mexicanske dans kostumer tendens til at være dyrt, da der er en masse stof og indviklede design arbejde. Hvis du er en del af en performance trup, er imidlertid det forventes, og kostume vil vare lang tid med ordentlig pleje. Selv om det er bedst at gå et sted du kan prøve kostume på og justere for pasform og ydeevne behov, en god online kilde er El Charro. De fremstiller både sko og dans kostumer og sælge både engros- og detailsalg i Mexico og USA.

Mens mange kostume butikker tilbyder, hvad de kalder traditionelle kostume, er det bedst at købe fra en faktiske designer, så du ved, du får den ægte vare til den bedste kvalitet.

Kig så autentisk som muligt

Mexicansk dans kostumer er ikke den slags kostume du kan spare på og slippe af sted med det. Disse danse er en del af den mexicanske arv, så det er vigtigt at ære det, og enten købe eller lave enkelte stykker, der ser så autentisk som muligt. Hvis du kan gøre det, kan du bære dit kostume med stolthed.