Mexican Boligindretning

Mexican Boligindretning

Hvis du elsker udseendet af dristige farver, rustikt indrettet og indianske påvirkninger, så skal du måske ønsker at overveje mexicanske indretning til dit hjem. Mexicanske design har en eklektisk føler, at blande rustik træ og smedejern møbler med over-the-top, lyse, levende farver. Udseendet inkorporerer elementer fra de spanske missionærer og erobrere, der kom til at kolonisere dette område af Amerika med elementer fra de indfødte stammer, der bor i det, der nu Mexico, herunder aztekerne og mayaerne. Denne blanding af spansk europæisk arkitektur og indfødte stammefolk kultur ført til nogle af de smukkeste og mest farverige kunst og indretning findes overalt i verden.

Farve og tekstur

Mexican Boligindretning

Flotte farver og vævede teksturer er nøglen, når det kommer til at dekorere en mexicansk stil værelse. Hvis du har accent stykker, ligesom keramik eller udsmykkede møbler, som du gerne vil vise, at holde baggrunden af ​​lokalet enkel.

Wall Paint

Mal dine vægge en varm farve, der vil tjene som baggrund for din mexicanske inspireret værelse. For en fed look, skal du vælge en indvendig maling i en rig jord tone ligesom mursten eller ler. Hvis de mørke vægge er for meget for dig, vælge en varm neutral som sand eller taupe. For et kig på ægthed, skal du bruge en faux maling teknik til at skabe udseendet af stuk eller Adobe.

Accenter og Fabric

Brug rige farver som dyb blues, gyldne gule, levende røde og frodige greens som accenter gennem dit værelse. Når det kommer til at vælge dekoratør stoffer, kigge efter vævede teksturer i primitive prints og mønstre.

Mexicanske Møbler

Mexicansk-stil møbler har en meget rustikt udseende. Almindeligt konstrueret af fyrretræ, Mesquite, regenereret træ og smedejern, kan denne type møbler yderligere opdeles i sub stilarter, der omfatter:

 • Spanish Colonial
 • Tuscan
 • Santa Fe
 • Texas Ranch

Spansk koloniale møbler er den mest formelle og elegant stil af mexicanske møbler. Toscanske møbler har en gamle verden, Middelhavet føler, mens Santa Fe og Texas Ranch har rustikke påvirkninger fra det gamle Vesten. Mexicanske møbler kan være færdig med en lys, used-look af fysiske eller forvitret træ eller kan farves i mørke, rige kobber toner.

Mexicanske indretning

En af de mest eftertragtede mexicansk-stil tilbehør til hjemmet i dag, er Talavera keramik. Autentiske Talavera keramik er lavet i byen Puebla og et par nærliggende samfund i Mexico. Dette område indeholder den høje kvalitet ler hvorfra Talavera keramik er lavet. Keramikken blev oprindeligt bragt til Mexico af spanske bosættere. Talavera keramik har indviklede og farverige designs, hvoraf mange er påvirket af kultur, flora og fauna i Mexico. De typer af Talavera keramik du kan finde til hjemmet omfatter fliser, tallerkner, fade og bakker, betjener stykker, væg kunst og andre dekorative accenter.

Mata Ortiz keramik er også en meget efterspurgt form for mexicanske keramik. Denne type keramik stammer fra den lille by Mata Ortiz i det nordlige Mexico. Keramikken er fremstillet af ler fundet i Casas Grandes regionen Mexico. Den design og stil af denne keramik var oprettelsen af ​​Master potter Juan Quezada.

Mexican Design elementer

Mexican Boligindretning

Dekorative keramiske fliser er klassiske mexicanske hjem accenter, der kan bruges til et køkken backsplash, for bord eller bordplader eller som en farverig dekorativ ramme omkring et spejl. Talavera fliser er almindeligt anvendt til dekorative pejs eller vægmalerier, at pynte dræn, som grænser til spejle, vinduer eller døre, på springvand og i badeværelser. Terrakotta klinkegulve er almindeligt set i mexicansk stil design.

Indvendige gårde er en anden fælles element af mexicanske indretning. Store buede døråbninger, rulle jern accenter og malede stuk vægge i varme jordfarver blandes med blændende lyse accenter i nuancer af rød, gul, orange, grøn og blå. Rustik træ, kan smedejern, keramik og kobber møbler og indretning skal findes både i og uden for en traditionel mexicansk stil hjem. Besøg Mexconnect at se et galleri af mexicanske indretning fotos og genstande fra Austin, Texas baserede indretningsarkitekter, Karen Witynski og Joe P. Carr.

Mexican Hjem Accenter

Tilføj stænk af farve og interesse i hele dit værelse med traditionel mexicansk folkekunst, keramik eller gobeliner.

Mexican Boligindretning

Keramik

Talavera keramik er en mexicansk stil af keramik, der normalt Håndmalet med farverige motiver eller indviklede mosaik mønstre. En Talavera vase, urne eller fad sat på et stativ vil se smuk på en hylde eller sidebord. Denne type keramik bruges også til at lave fliser, urtepotter og lysestager.

Folk Art

Traditionel mexicansk folkekunst omfatter træ udhugningen, statuer, religiøse kunst og andre håndlavede smykker. I mexicanske home decor, kan du se nogle Day of the Dead (Dia De Los Muertos) folkekunst. Disse poster omfatter kunstfærdigt dekorerede kranier og skeletter.

Wall Art

Vægge er et godt sted at fremvise traditionelle mexicanske kunst, kunsthåndværk og andre dekorationsgenstande. Her er et par ideer:

 • Wall hængninger af metal ligesom tin eller kobber.
 • Terra cotta plaques.
 • Mexicanske kunst prints og malerier af kunstnere som Diego Rivera.

Hvor finder mexicanske Møbler og Udsmykning

Du kan finde smukke og autentiske mexicanske skatte til dit hjem uden at skulle krydse grænsen. Start med at kigge gennem disse online-butikker:

 • Direkte fra Mexico
 • Tres Amigos Møbler og tilbehør
 • La Fuente Import
 • Southwest og Beyond

South of the Border Indflydelse

Tex design er stærkt påvirket af mexicanske kunst og kultur. Interiør design stilarter, der findes i Texas, New Mexico, Arizona, Nevada og Californien har alle varianter af mexicanske kultur blandet med elementer indfødte til hvert af disse forskellige områder. Imidlertid har påvirkninger fra Mexico nået langt ud over den sydvestlige USA. Det varme og eksotiske udseende af mexicanske indretning kan findes overalt en person har en passion for det.