Metal backsplash

Metal backsplash

Metalliske backsplashes har været brugt i årtier som en måde at tilføje interesse og design til et køkken. Beliggende bag et komfur eller mellem en bordplade og suspenderede overskabe, denne type backsplash er en fantastisk måde at tilføje karakter til dit køkken og samtidig beskytte dine vægge fra stænk.

Typer af Metal backsplashes

Metal backsplashes er tilgængelige i et udvalg af stilarter, farver og finish. Overfladen af ​​metallet kan være glat og strømlinet eller præget, og materialet kan sælges i plader eller fliser. Metallet i sig selv kan være fast, pulverlakeret eller en glasur.

Disse backsplashes ofte funktionen dekorative elementer som fleur-de-lis, diamanter, medaljoner eller andre gentagne mønstre. Mens en almindelig og enkel metal backsplash kan tjene til at fremhæve udseendet af en strømlinet og moderne køkken, vil en udsmykkede backsplash tilføje karakter til en victoriansk eller vintage stil køkken.

Sheet Metal backsplashes

Sheet metal backsplashes er lavet af forskellige typer af metal, der er blevet udstanset i et design, ligesom det materiale, der anvendes til at skabe tin lofter. Det kan skæres til at passe til rummet og bidrager til at skabe en sømløs konstruktion.

Rustfrit stål

Den rent udseende og nem vedligeholdelse af rustfrit stål gør dette materiale til et populært valg for moderne køkkener. Brug fliser i forskellige nuancer af metal for at gøre et geometrisk mønster. Med mindre fliser i forskellige finish og lidt tid, kan du endda oprette en moderne, mosaik backsplash. Hvis du ønsker en virkelig simpelt look, bruge almindeligt, udekoreret metalplader som backsplash. Af alle de metaller, der kan laves om til en backsplash, rustfrit stål er den nemmeste at rengøre og du behøver ikke at polere det.

Kobber og messing

Kobber og messing er populære valg, når det kommer til at dekorere en gamle verden stil køkken. Disse typer af fliser er normalt præget med et dekorativt motiv eller en indviklet gentagelsesmønster. Både kobber og messing skal poleres lejlighedsvis, og de er tilbøjelige til rust og misfarvning. Hvis du kan lide udseendet af en messing eller kobber backsplash, men tror ikke du vil være i stand til at holde dem ser ud som nye, overveje en malet tin backsplash.

Tin backsplash

Tin backsplashes er tilgængelige i en række forskellige finish, mønstre og designs. Når malet med speciel pulverlakeret maling, kan tin gøres for at ligne kobber, messing, tin eller guld. Ligesom rustfrit stål, tin er let at rengøre og vedligeholde.

Metal Tile backsplashes

Mens metalplader er en hurtig og nem måde at få et komplet look i køkkenet, de kun kommer i en række forudindstillede mønstre. Hvis du vil noget andet, såsom en blanding af metaller eller til at bruge metal stykker som accenter med keramiske eller sten fliser, skal du bruge metal fliser.

Solid Metal

Findes Solid metal fliser, men de kan være ekstremt tunge og meget dyre. De fleste metal fliser sælges i dag, er accenter eller dekorative fliser beregnet til at blive anvendt med et felt flise af et andet materiale. Enkelte selskaber, såsom Rocky Mountain, gør producere solidt metal producerer felterne, men disse fliser gør kræver særlige lim, der hjælper til at holde dem på plads, mens thinset helbredelsesmetoder.

Solid aluminium fliser er også almindelige. Sørg, hvis du vælger disse, at du ikke bruger dem i nærheden af ​​din brændeovn; de har en ekstremt lavt smeltepunkt og kan blive beskadiget af daglige madlavning.

Metal Faced

Keramiske fliser med en meget tynd belægning af metal på forsiden er et godt alternativ til faste metal fliser. Disse letvægts fliser installere og skæres nøjagtigt ligesom keramiske fliser, men kan give dig det udseende af en alle metal backsplash.

Metallic Glaseret

Virksomheder som Pratt & Larson producerer keramiske fliser med en metal glasur. Fast kobber, jern og bronze anvendes i glasuren at give fliser en virkelig autentisk metallisk udseende. Fliserne installere ligesom keramiske fliser og har den ekstra bonus for at komme i en lang række grænser, accenter, former og størrelser.

Pressed Tin Fliser

Hvis du kan lide udseendet af tin lofter, overveje at bruge pressede tin fliser. De overholder med søm i stedet for lim og er forholdsvis let at trimme og installere. Disse fliser er ekstremt tynd og let, samt fås i en bred vifte af farver, mønstre og teksturer. Skær dem med en saks og bruge flere mønstre og farver for at skabe dit eget look.

Design af et Metal backsplash

Backsplashes kan udformes i en lang række mønstre. Det er ikke ualmindeligt at anvende to materialer eller to mønstre i et rum, med et brændpunkt bag kogepladen og en mere enkel mønster langs tællerne. Når du designer en backsplash lavet af metal, har du flere muligheder.

Brug et materiale, og Mønster hele

Hvis du bruger presset tin, felt flise med en metallisk finish eller metalplader du har mulighed for at bruge et materiale, og mønster gennem hele rummet. Det virker bedst for små køkkener og designs, der allerede har en stor interesse i gang.

Kombinere to Designs

Hvis du ønsker at bruge metal i hele backsplash, men ønsker lidt mere interesse end blot et mønster kan give dig, overveje at bryde op designet. Vælg et enkelt mønster for tællerne. Dette kan være en almindelig metallisk flise med et par tilfældige dekorative fliser eller en kant med de producerer felterne lagt lige, almindelig metalplader eller det kan være glatte fliser lagt i en undergrundsbane eller diagonal mønster uden dekorative fliser. Vælg et andet flise eller mere dekorative metalplader for bag kogepladen. Du har mulighed for at vælge et andet metal, samme metal i et dekorativt mønster eller kombinere dekorative fliser med felterne for en indviklet og unikt mønster.

Kombinere to materialer

Metal fliser og endda metallisk færdige fliser kan være dyrt. Hvis du kan lide udseendet af metal, men har ikke råd til at bruge det i hele rummet, overveje at begrænse størstedelen af ​​den til området bag kogepladen. De fleste kogeplade backsplashes måler cirka ni kvadratmeter, mens tællerne gennemsnit 30 fod. Brug dine dyrere fliser der og vælge et billigere materiale til tællerne. Bind to rum sammen ved at køre en metal kant gennem feltet langs tællerne.

Giv din backsplash en New Look

Forskellige metal og metallisk backsplash materialer har forskellige installationskrav. Sørg for at bruge en kvalificeret installatør til det materiale, du vælger for de bedste resultater. Tilføj en metal backsplash til dit køkken design og udforske de muligheder, det giver.