Metabolisme Boost for Middle Aged

Efter den modne alder af 40, vores kroppe 'stofskifte sats bremser med 5% hvert årti derefter. Som du brænder færre og færre kalorier du begynder at vinde 5-10 pounds hvert år uden at vide det.

Men alder er ikke den eneste medvirkende faktor til en langsom metabolisme. Mange andre ting kan påvirke dit stofskifte, som du alder herunder: graviditet, medicin, sygdom og visse metaboliske forstyrrelser (såsom insulinresistens: en hormonel ubalance er forbundet med, hvordan vores krop producerer insulin).

Der er overraskende nemme måder at forhindre dit stofskifte i at komme i stå. Med den rette mængde motion, de rigtige næringsstoffer og ordentlig søvn mønstre, kan du brænde en massiv mængde af kalorier uanset hvor gammel du er.

Kosttilskud: Disse er nøglen til at stabilisere dit blodsukker, og kan bidrage til at fremme fedtforbrænding. For at metabolisere kalorier effektivt, skal du have konstant stabiliserede insulin og blodsukkerniveauer. Dette er især en god nyhed for dem med insulinresistens - fordi kosttilskud er en vigtig del at korrigere denne hormonel ubalance. Nogle eksempler på kosttilskud, som hjælper med at regulere stofskiftet er Omega-3 fedtsyrer, vitamin B12 og folinsyre, for at nævne et par stykker.

Protein: giver en fedtforbrænding påvirke større end kulhydrater. Vores stofskifte klynger til fødevarer, og spiser 3-protein pakket måltider om dagen, foruden 2-protein fyldte snacks, vil hjælpe med at brænde de kalorier hurtigt. Det er farligt at spise mindre end 1000 kalorier om dagen, og give nok protein til din krop vil hjælpe dig med at få muskelmasse, hvilket også er vigtigt for revving dit stofskifte. Hvis du spiser så ofte som hver 2-3 timer, som bør være tilstrækkeligt, og aldrig forlade 5 timer mellem at spise. Nogle store protein snack og måltid ideer kan nævnes: nødder, fedtfattig ost, æg, fisk, kalkun, og avocadoer.

Styrketræning: er en vigtig bidragyder til opbygning af lean muskelmasse, som er ideel til en brændstoføkonomisk krop. Mens cardio styrker hjertet og lungerne, styrke-træning fokuserer udelukkende på at opbygge muskelmasse. Jo flere muskler, vi har, jo flere kalorier vi brænder selv mens vi sover.

Søvn: er naturligvis afgørende for vores daglige liv, men det er også kendt, at mennesker, der er søvn berøvet en tendens til at få mere vægt. Otte timers søvn om dagen er ideel for den gennemsnitlige person. Hormonerne leptin og grehlin styre vores sult og stofskifte, som let kan foretages af mængden af ​​søvn vi får. Hvis vi ikke får nok søvn end vores hormoner er også mere tilbøjelige til at læne os i retning af at spise usunde søde snacks.