Mest trendy Midlertidige tatoveringer af sommeren

Her er nogle midlertidige tatovering tendenser, der er relevante i sommer. Det er en god løsning for dem, der elsker kropskunst, men ønsker ikke at ændre deres krop for evigt. Det nye imponerende billede vil glæde dig for blot et par dage og vil ikke efterlade mærker på din hud eller dit helbred.

Mest trendy Midlertidige tatoveringer af sommeren

Flash tatoveringer

Sådanne tatoveringer fortsætter tanken om det første midlertidige tatoveringer ved Chanel, som efterlignede vedhæng med mærkets logo på kæder eller halskæder.

De nye flash tatoveringer har en lysere metal glød (guld, sølv, bronze). Deres detaljer er fint og perfekt udførte, hvilket skaber illusionen af ​​en ægte armbånd eller halskæde.

Mest trendy Midlertidige tatoveringer af sommeren

Flash tatoveringer er velegnet til kvinder i forskellige stilarter. De ser lige så godt ud i en formel middag indstilling og på stranden.

De tatoveringer er nemme at anvende; de holder deres glimt op til 4-6 dage. Den varige virkning afhænger af, hvordan du tager dig af det. For at forlænge dens modstand, bør du ikke vaske tatoveringen med sæbe, anvender solcremer, lotion og olie på den. Generelt enhver oliebaseret produkt er uønsket, fordi olie opløser tatoveringen er lim.

Mest trendy Midlertidige tatoveringer af sommeren

Du har brug for lidt vand til anvendelse. Klip ud af billedet, skal du fjerne den transparente film og anvende tatoveringen på huden (sørg for, at huden ikke strækkes), skal du trykke på den med en fugtig klud eller en serviet i cirka 30 sekunder. Huden skal være tør og ren, uden olier eller cremer. Du må ikke strække huden i 10 minutter efter påføring af tatoveringen. Blitzen tatovering vil være meget lysere og mere imponerende i 1 time.

Af den måde, hvis du solbadning iført en midlertidig tatovering, vil huden udvikle et mønster af ugarvet hud efter tatoveringen er væk. Det ser også meget imponerende.

Mest trendy Midlertidige tatoveringer af sommeren

Fjernelse tatoveringer er så simpelt som at anvende. Det er nok til at fugte huden med babyolie, olivenolie eller olie til rådighed for dig. Hold i 1 minut og skyl.

Interessant, er flash tatoveringer sælges i sæt af 3-4 blade, og det giver dig mulighed for at oprette dine egne kompositioner.

Er flash tatoveringer sikker?

Det vigtigste spørgsmål er: hvor sikkert er de nye tatoveringer med en metallisk effekt? Svaret er meget tilfredsstillende: flash tatoveringer er giftfri og sikker. Der er kun et par begrænsninger: ikke anvender de tatoveringer på den følsomme hud omkring øjnene, eller hvis du er allergisk over for klæbemidlet.

Kutikula tatoveringer

Nail art, bevæge sig lidt! Sommerens trend er dekoration neglebånd. Du bør dog bemærke, at neglebånd skal perfekt manicured.

Mest trendy Midlertidige tatoveringer af sommeren

Midlertidige neglebånd tatoveringer er allerede tilbydes af kendte mærker, såsom holdes nede London. Sættet indeholder billeder af buer, pile, etc. - de alle synes at indramme neglen.

Mest trendy Midlertidige tatoveringer af sommeren

Cuticle tatoveringer kan i væsentlig grad ændre formen af ​​neglen, visuelt forlænge det, og gøre det ser mere yndefuld. Rad Nails, for eksempel, tilbyder tatovering kits til neglebånd, der er designet netop til illusionen om forlængelse.

Farvet midlertidige tatoveringer

Ensfarvede tatoveringer ser elegant og stilfuld, men om sommeren, har du nok grunde til at bo lyse. Farvede tatoveringer er designet specielt til sommerferie. Du kan købe mange forskellige farvede tatoveringer, har en familie fest med gæster og spil til børn, og tilbyde alle en sjov tatovering som en gave.

Mest trendy Midlertidige tatoveringer af sommeren

Hvor lang tid tager en midlertidig tatovering sidste?

De fleste midlertidig farve tatoveringer sidste mindst 2-4 dage. Hvis du vil have det til at være mere stabil, vælge design med dristige linjer og færre detaljer. Tatoveringer med et stort antal fine elementer slettes hurtigere. En midlertidig tatovering er et vandtæt produkt, så er du velkommen til at smide en fest på stranden eller ved poolen. Du skal dog ikke gnide tatovering.

Mest trendy Midlertidige tatoveringer af sommeren

Der er en regel for alle midlertidige tatoveringer: holde sig væk fra fedtet produkter før og efter påføring. Hvis du vil fjerne en tatovering, før det kommer ud selv, brug kropsolie, tape (mønstret vil holde sig til båndet, og huden vil forblive ren) eller alkohol.

Hvis du køber en midlertidig tatovering fra en berømt producent, bør du ikke bekymre dig om sikkerheden af ​​produktet. I dette tilfælde produktet har et certifikat. Der er endda tatoveringer markeret som "vegetabilsk blæk." Men pas på de midlertidige tatoveringer fra ukendte selskaber, og kontrollere deres certifikat, eller i det mindste estimere tatovering visuelt: et kvalitetsprodukt må ikke have en kemisk lugt, og limen bør ikke "lække" ud af den beskyttende film.

Mest trendy Midlertidige tatoveringer af sommeren

Personlig design tatoveringer

Nu mange mærker tiltrækker forbrugerne med evnen til at skabe produkter selv. Adidas, for eksempel, gør sneakers med et print skabt af forbrugerne, og Fendi tilbyder fashionistas at skabe deres eget design af den berømte Baguette håndtaske.

Mest trendy Midlertidige tatoveringer af sommeren

Skræddersyede tatoveringer er ikke så almindeligt endnu, er du nødt til at kigge efter sådanne selskaber. Imidlertid er tendensen stigende, og de mest motiverede dem vil være i stand til at bruge det.