Mest stressende byer

Mest stressende byer
Detroit, Michigan

Uanset om du overvejer en ferie eller en flytning, jo flere oplysninger du samler, jo bedre beslutning, du er i stand til at gøre. Selv om en liste over de mest stressende byer ikke kan fortælle dig, hvor du skal gå, kan det helt sikkert hjælpe dig til at udelukke, hvor du måske ikke ønsker at gå. Forstå hvad der gør en by stressende kan også hjælpe dig til bedre at planlægge dit liv og styre din dag-til-dag til stress.

Top 10

Ti af de mest stressende byer i USA med 2014 - efterfulgt af de kriterier, der gør dem stressende - er:

 1. Detroit, Michigan: Selvom voldelig kriminalitet i Detroit er nede ti procent siden sidste år, Detroit stadig topplacering som nationens farligste by med en voldsforbrydelse sats på 2.137 pr 100.000 indbyggere - fem gange det nationale gennemsnit. Detroit har også den topplacering som nationens fattigste by, med en median indkomst på $ 25,193 og 36,2 procent af befolkningen under fattigdomsgrænsen. Tunge skyer udgør 51 procent af Detroits år, hvilket gør det niende på listen over byer med den laveste årlige solskin. Denne by gennemsnitlige arbejdsuge er 35,1 timer, 0,8 timer over det nationale gennemsnit på 34,2 timer.
 2. New York, New York: Trafikpropper er et stort problem i New York, med beboerne bruger i gennemsnit på 53 timer om året i trafikken. Det tjente toppen stedet for leveomkostninger, med omkostningerne til at leve i Manhattan er mere end 120 procent over landsgennemsnittet. Median husstandsindkomst er faktisk mindre end landsgennemsnittet, men boliger, købmand, nytteværdi, og transportomkostninger er alle over landsgennemsnittet. New York har også den højeste befolkningstæthed i USA med 27.012 personer pr kvadrat mile.
 3. San Francisco, Californien: Denne by har endnu mere trafikpropper end New York, med en gennemsnitlig årlig tid på 56 timer tilbragt i trafikken. San Francisco er tredje i form af højeste leveomkostninger, selv om det har toppen stedet for de højeste boligudgifter i landet. San Francisco er andet i højeste befolkningstæthed med 17.179 personer pr kvadrat mile.
 4. Buffalo, New York: Buffalo har en betydelig mængde af voldelig kriminalitet. Den kommer ind som nummer ti på listen over de farligste byer, med en voldsforbrydelse sats på 1.238 per 100.000 indbyggere. Det er andet i form af fattigdom, med en median indkomst på $ 24,536 og 32,9 procent under fattigdomsgrænsen. Buffalo er også tredje på listen over laveste årlige solskin, med 57 procent af året bliver uklar.
 5. Los Angeles, Californien: Ingen by i USA har mere trafikpropper end Los Angeles, hvor beboerne tilbringer i trafikken i gennemsnit på 64 timer om året. Det er niende i den højeste leveomkostninger: 30,4% over gennemsnittet i USA. Den typiske husstandsindkomst ligger under landsgennemsnittet, og arbejdsløsheden er over landsgennemsnittet. Los Angeles er også sjette i byer med den højeste luftforurening.
 6. Cleveland, Ohio betragtes som den niende farligste by i USA Selv mord faldt med 27 procent sidste år, er der stadig 1.363 voldelige forbrydelser per 100.000 indbyggere. Det er tredje på listen over de fattigste byer, med en median indkomst på $ 45,936 og 29,6 procent af dens beboere bliver under fattigdomsgrænsen. Cleveland er femte i det laveste beløb af årlige solskin, med 55 procent af året bliver uklar.
 7. Seattle, Washington: Trafikpropper er et stort problem i Seattle, med en gennemsnitlig årlig tid på 37 timer tilbragt i trafikken. Det er også har landets ottende længste arbejdsuge på 34,7 timer, 0,5 timer længere end landsgennemsnittet. Seattle har topplacering for laveste årlige solskin, med 62 procent af året bliver uklar.
 8. Miami, Florida: Fattigdom er et stort problem i Miami, hvor medianindkomsten er $ 47,500 og 27,7 procent af befolkningen er under fattigdomsgrænsen. Miami er tiende på listen over laveste årlige solskin, med 48% af sine dage i det mindste delvist overskyet. Det er den niende mest tætbefolkede by, med 11.136 personer pr kvadrat mile.
 9. Boston, Massachusetts: Trafikken er også et væsentligt spørgsmål i Boston, hvor beboerne brugte i gennemsnit 38 i trafikken hvert år. Det er syvende i forhold til den højeste leveomkostninger, idet 39,7% over gennemsnittet i USA. Den medianindkomsten er på niveau med landsgennemsnittet, men dagligvarer, sundhedspleje og hjælpeprogrammer omkostninger samt arbejdsløshed er højere end landsgennemsnittet. Boston har den fjerde højeste befolkningstæthed, med 12.793 personer pr kvadrat mile.
 10. Stockton, Californien: Stockton er rangeret som den ottende mest farlige by, på grund af byens arkivering konkurs og skære ned på sin politistyrke. Den nuværende kriminalitet er 1.408 per 100.000 indbyggere. Stockton er den eneste by på top ti listen over byer med den højeste arbejdsløshed, der kommer ind som nummer ti, med en arbejdsløshed på 13,2 procent, næsten dobbelt landsgennemsnittet på 6,7 procent.

Kriterierne for, Stress

Kriterierne for at rangere de mest stressende byer var:

 • Mængden af ​​daglige trafik, som rapporteret af Forbes
 • Længde arbejdsuge som rapporteret af seattlepi.com
 • Befolkningstætheden som rapporteret af styrende magasin
 • Højeste leveomkostninger som rapporteret af Kiplinger.com
 • Luftforurening som rapporteret på StatisticBrain.com
 • Laveste mængde årlig solskin som rapporteret på CurrentResults.com
 • Kriminalitet som rapporteret af Forbes
 • Arbejdsløshed som rapporteret af 24/7 Wall Street
 • Fattigdom sats som rapporteret af CelebrityNetWorth.com

Træffe en informeret beslutning

Det er vigtigt at bemærke, at der er en personlig komponent til stress. Hvad én person opfatter som meget stressende, kan en anden opfatte som blot et irritationsmoment. Seattle, for eksempel, er nummer syv på listen på grund af høj trafikpropper, en lang arbejdsuge, og lav årlig solskin. Seattle gælder dog har en omfattende offentlig transport system, der kan hjælpe beboerne håndtere sin høje trafikpropper. Så hvis du ikke har noget imod overskyede dage og hårdt arbejde, kan Seattle være en mulighed for dig. Men hvis overskyede dage få dig ned, kan du vælge at holde sig væk fra Seattle, samt Detroit, Buffalo, Cleveland og Miami - i hvert fald på lang sigt.

Uanset hvilken by er i toppen af ​​denne - eller nogen - liste, en undersøgelse offentliggjort i Nature viser, at byliv generelt kan øge chancerne for, at en person vil opleve angst og depression. Det vigtigste er at kende dig selv, kender dine grænser, og kender de belastninger, der er involveret i den by, hvor du overvejer.