Mest populære Tween mærker

Mest populære Tween mærker


Den fabelagtige ved at være et lem er du kan trække af udseende og stilarter, at ældre teenagere og voksne ikke kan. Embrace din ungdom og kjole i uanset viser din personlighed, men holde udseendet PG, ikke R-rated. Uanset om du er en afslappet shopper, en trendy show shopper eller du Grib hvad fanger øjet, sørg for at tjekke de mest populære tween mærker.

Afslappet tøj

Hold din garderobe fyldt med det grundlæggende fra disse tilfældige, tween-elskende, butikker. Casual tøj er enkel, let at mikse og matche og består af din daglige tøj. Afhængigt af dit budget, kan du ønsker at punger ud lidt mere dej for standard afslappet grundlæggende såsom denim, T-shirts og shorts. Start altid dit outfit med en god base og bygge op til din personlige stil.

Abercrombie & Fitch

Tjek Abercrombie & Fitch til dit denim behov. Du vil vide, når du passerer dette lager på grund af varemærket aroma af cologne, der siver ud på mall gåtur som du passerer. Duck inde til at se på brand logo skjorter, nederdele, badetøj og selvfølgelig denim. Abercrombie & Fitch tilbyder et bredt sortiment af denim stilarter, indersømme og mode til tweens.

Aeropostale

Den trendy, og billigere, alternativ til Abercrombie & Fitch er Aeropostale. Stop i at prøve på sortiment af brand logo shirts, forår og efterår jakker og tilbehør. Udover de priser punkter, vil du nyde det salg, Aeropostale tilbyder hele året.

Hollister Co.

Hollister Co tilbyder et bredt sortiment af tøj at vælge imellem for fritidstøj. Ligesom Abercrombie, Hollister har en awesome denim valg, der vil passe stort set alle tween. Mens du er der, se på skoleuniform afsnit, hvis du deltager i en skole, der kræver specifikke tøj. Ja, det er næsten for godt til at være sandt.

Mossimo

Hvorfor gider din mor til at hovedet til indkøbscenter, hvor du kan mærke sammen med hende til Target til at shoppe for den meget trendy Mossimo? Sure, hun måske bemærke det faktum, at du er lidt for villige til at komme, men da hun ser de fantastiske mode, og endnu bedre priser; hun vil være at hjælpe du udvælge stilfulde stykker til at fylde din garderobe.

Classy Tøj

Nogle gange er du ikke har lyst til at smide på et par jeans, en t-shirt og sweatshirt. I stedet, du ønsker at klæde sig bare en lille smule, men ikke gå overbord. Til tider som denne, drej til en af ​​disse butikker for det nyeste inden for klassiske tween stilarter.

Charlotte Russe

Dette evigt populære tween destination har typografier, der ændrer ugentligt. Det budget-venlige Charlotte Ruse har et fantastisk udvalg af kjoler og tilbehør til skole danse, første datoer og andre formelle begivenheder, som kræver, at du til at klæde sig og danse.

Forever 21

Den perfekte butik med den perfekte pris punkter for tweens ville være Forever 21. Spring on over, eller hoved online, til at gennemse de hundredvis af tøj valg for både drenge og piger. Butikken er gearet til mode-forward tweens, der nyder at krydre deres garderobe med en funky top eller frække tilbehør.

Juicy Couture

Mens prisen er lidt over moderat, Juicy Couture er stadig en favorit for tweens overalt. Mærket er kendt for velour og frotté-klud træningsdragter, men det fashionable T-shirts og trendy tilbehør linje er helt fantastisk.

Athletic mærker

Bare fordi du sveder det ud på banen team, eller arbejder i løbet af gym, du nødt til at se elegant. Der er et bredt sortiment af atletisk tøj til rådighed for tweens. Kig på din favorit sport afspiller til inspiration eller tjek populære atletisk mærker.

Nike

Løb rundt i gym klasse aldrig set mere elegant, når du er pyntet i Nike gear fra top til tå. Hvis head-to-toe branding ikke er dine ting så i det mindste tjekke de tennissko som Nike tilbyder. Desuden mærke har shorts, T-shirts, spor bukser og windbreakers i moderne stilarter, som du er sikker på at elske.

Old Navy

Ja, Old Navy har dog afslappet tøj, der er awesome også, men de atletiske afdeling rocks også. Head til Old Navy til Grib nye yoga bukser til fitness, løb shorts eller basketball shorts.

Quiksilver

Hvis du bor på kysten, så du bære Quiksilver til surfing, hvis du bor i landet, så du bære Quiksilver, fordi det er cool. De board shorts og badetøj er altid i stil og i trend.

Holde op med Trends

Tweens har den luksus at eksperimentere med tendenser; Men ligesom voksne og teen mode, vil tendenserne skifter fra sæson til sæson. Hold dig på aktuelle tendenser ved at handle inden for dit budget, at skabe din egen stil, re-styling tøj og læse modeblade.