Mest populære frisure for en moden kvinde

Mest populære frisure for en moden kvinde


De mest populære frisurer for en moden kvinde er nedskæringer, der fremmer et mere ungdommeligt udseende. Dette opnås ofte ved at vælge en stil designet til at tilføje fylde til tyndere hår, og skæres til en længde, som komplementerer formen af ​​ansigtet.

Flatterende Cuts for et ungdommeligt udseende

Populære frisurer omfatter flatterende snit, der arbejder magi til at skabe en illusion af et mere ungdommeligt udseende. Disse nedskæringer omfatter stilarter såsom lagdelte nejer og teksturerede stilarter, der strækker halsudskæringen. Sådanne stilarter falder på en måde, der tilbyder mere definition til kæbebenet. Den mest populære bob frisure til en moden kvinde bæres med pandehår og er gradvist lagdelt med totter, der falder på kinderne. Bangs skjule rynker langs panden og hår falder over kinderne kan hjælpe skjule misfarvning forårsaget af alder.

Korte frisurer de mest populære

Generelt korte stilarter er de mest populære frisurer til modne kvinder. Korte stilarter giver håret en fyldigere look, og de er perfekte til aktive kvinder på farten, eller personer med begrænset mobilitet. Disse stilarter er populære, fordi de tager mindre tid på daglig basis. Kortere nedskæringer giver en løftende effekt til ansigtet, mens længere stilarter tendens til at trække øjet ned og gøre ansigt til at se ældre ud. Populære korte, naturligt udseende stilarter omfatter:

  • Sleek klippe over ørerne
  • Blød krøller omkring ørerne og nakken
  • Spiky barberkniv snit
  • Wispy bob

Nem at pleje-for kortere stilarter er også populære, fordi de fungerer godt med modne hår. Hormonelle forandringer, der kommer omkring i overgangsalderen, der tager visse medikamenter, bliver understreget, og ens DNA kan alle spille en rolle i tyndere hår eller hårtab. Kortere stilarter tilbyde mere krop til håret, fordi det ISNA € ™ t tynget af længden. Volumizing hårprodukter til modne hår kan give din stil et fyldigere look.

Længere populære stilarter for modne kvinder

Mens korte stilarter er populære, ikke alle er klar til at give op hendes lange hår. For dem, der donâ € ™ t ønsker at bære deres hår kort, kan nedskæringer med længere lag bæres vendt væk fra ansigtet. Også dette giver mere volumen til tyndt hår. Styles med længere tjavsede lag indrammer ansigtet kan også give illusionen af ​​en mere defineret aw fordi de bringer en lysere look, der undgår trukket ned effekt af lige snit lange stilarter i ansigtet.

For langt hår, populære stilarter for modne kvinder omfatter updos. Dette omfatter klassiske styles hvor alle hår er slidt op, eller kan være en delvis updo med forsiden af ​​håret op, men iført bagsiden af ​​hår.

Beslutning om den rigtige frisure for dig

Mest populære frisure for en moden kvinde
Sigourney Weaver

Hvis youâ € ™ re klar til at foretage en ændring i den måde, du bære dit hår, at vælge den nye stil kan være en hård beslutning. Kig gennem magasiner til idéer; tjek hvad stilarter modne berømtheder er iført. Kig gennem frisure blade, også. Find mere end én mulighed, og tale med din stylist for at se, hvad der fungerer bedst med dit hår. Bare fordi du kan lide en stil, doesnâ € ™ t betyde dit hår kan støtte det. For eksempel, hvis du kan lide Sigourney Weaverâ € ™ s slanke, korte frisure, og du har naturligt krøllet hår, denne stil kan ikke arbejde for dig. Iført en stil, der ser godt ud med formen på dit ansigt og arbejder med dit hår kan give dig en ny følelse af selvtillid og et helt nyt look. Donâ € ™ t være bange for at eksperimentere med en ny stil. Haircuts er midlertidige, og du kan skifte mening, næste gang du får dit hår klippe.