Mest oversete muskel

De fleste gym-gængere træne bageste masse muskler - den gastroc og soleus (kalv muskel). Disse er også vigtige muskler, der er ansvarlige for plantarflexion og knæ flexor (kun gastroc), men de undlader at udføre modsatte handlinger ved ankelleddet. Jeg ønsker at bringe dette emne at undersøge tibialis som renter i funktionen af ​​foden begynder at intriger mig. Mange eksperter er begyndt at erkende betydningen af ​​mund / ankel dynamik og forholdet dette kompleks har med hele kinetiske kæde. Det vil kun være naturligt at give foden berygtet, fordi det altid er i kontakt med jorden, og er den vigtigste "kommunikator" mellem kraft produktion og kroppen.

IgH buer eller supineret fødder kan give problemer for aktive personer som følge af den ustabilitet, der kan være til stede ved ankelleddet. Denne instabilty kan medføre høj risiko for ankel forstuvninger i atleter og aktive mennesker - forlader dem tilbøjelige til uger og måneder på ikke lavere body dominerede aktiviteter. Fra et biomekanisk synspunkt, den forreste tibial muskel har en stærk supinatory handling, når der er en unormal forhold mellem talus & calcaneus. Så kan uagtsomhed at træne denne muskel forårsage "forvirring" i ankel og fod kompleks - øger risikoen for akutte skader.

Så hvordan kan vi træner denne tynde, lange muskler? Ankel ruller og hæl ture er fantastisk til opvarmning og mobilitet. Men for at opnå hypertrofi og styrke tibialis anterior, er vi nødt til at udføre en enkelt fælles aktion, der efterligner sin rolle i henhold belastninger - dorsiflexion. Jeg har hyret brugen af ​​benpres for én ting .... doven mands kalv rejser eller ture dorsiflexion.

For at udføre: Sæt dig op i en benpres (vandret slæde fortrinsvis) med knæene let bøjede. Vælg omkring 25% lessweight end hvad du ville bruge til de "dovne mands kalv rejser". Følg at med hæve forfoden fra slæden og begynde dorsiflexing.

Hver rep bør bringe din fod fladt mod pladen med knæene resterende bøjet. En dorsiflexion ved anklen skal glide slæden tilbage et par inches. Jeg kan godt lide rep interval i 12-15 området med minimal hvile i mellem sættene. Dette er en aux øvelse, så der er ingen grund til at bruge hele dagen på det. Jeg kan godt lide 2-3 "polering off" sæt.