Mest ønskede kvinders kroppe Revealed

En forskning i paragons af skønhed i Storbritannien viste, at blanke forsider og celeb pin-ups har den populære opfattelse fast under kontrol.

Mest ønskede kvinders kroppe Revealed

Formålet med undersøgelsen var at afdække de faktorer, der tiltrækker mest det modsatte køn, og gør mænd eller kvinder ønskeligt i øjnene af kvinder eller mænd, hhv. Desuden er foranstaltningerne til gennemsnitlige repræsentant for begge køn givet - som, undren eller ikke så mærkeligt, ikke lever fra forventningerne.

Således næsten alle de adspurgte - begge køn inkluderet - erklærede, at vægten over 10 sten og størrelse over 14 satte personen ud over bleg tiltrækningskraft. Ikke desto mindre er den gennemsnitlige Brit kvindelige vejer noget som 11. £ 2 og patronizes en 17 størrelse, der sætter hende intetsteds i det ønskelige området.

Mindst kvinder er opmærksomme på det og synes at betragte den 10-sten hak en milepæl for at ty til kost og træning.

Ifølge undersøgelsen, Hertuginden af ​​Cambridge, Davina McCall, og Holly Willoughby er de kendisser, der er krediteret med de smukkeste organer.

Apropos deres eget køn, så mange som 75% af mændene er af den opfattelse, at en talje, der måler 36 inches eller mere end opfordringer til nogle alvorlige slankekure. Da undersøgelsen sætter den gennemsnitlige mands talje på 35,8 inches, det ser ud som om mænd lader sig måle større end den gennemsnitlige kvinde.

Mænd er generelt vurderet af fem vigtigste træk: maskuline udseende, brede skuldre, velformede arme og bund, samt en hårfine der forbliver lav. En seks-pack ikke gøre det på listen; faktisk, det landede blandt de uønskede funktioner, hvor det kan findes ved siden af ​​at have en sølle ramme og tynde ben.

Mest ønskede kvinders kroppe Revealed

David Beckham, Hugh Jackman, og Gerard Butler er betragtet som de fineste eksempler på attraktive mænd.

Næsten halvdelen af ​​de adspurgte synes at have besluttet sig for at gå på slankekur i det nye år, men der er flere, som er villige til at lytte til "Dry januar" græde og eksklusive alkohol fra deres måltider.

Mens det var 54% for hårde drikkevarer, kun omkring 25% tror, ​​at de vil være i stand til at undvære chokolade.

". Foruroligende" Undersøgelsen blev bestilt af Diet Chef, og deres talsmand henvist til resultaterne som "interessant" og Den foruroligende del er den lille størrelse og vægt for kvinder, som er på ret lange odds med virkeligheden i 16 gennemsnitlig kjole størrelse - mens mænd får lov til at vokse størrelser større.

Den talsmand bemærkede, at folk har tendens til at tage udgangspunkt i magasinet cover modeller, der retoucheret til unaturlig perfektion i stedet for at tænke på deres personlige krop harmoni og sunde udseende som vedrører deres særlige kropslige funktioner.

På den anden side, Katie Lowe, kropsbillede og Velvære Expert på fatgirlphd.com, fandt resultaterne ikke i mindst bit overraskende. Når vi tænker kvindelige sundhed, sagde hun, "vægten synes at være fast på vægten", som har meget lidt at gøre med de faktiske målinger og fysiske krav.

Også hun påpegede, mænd er tilbøjelige til at bruge talje målinger, mens kvinder går til skalaer for information, i betragtning af at målingerne er en bedre måde at kontrollere ud fremskridt på et tab program og er givet til langt mindre variation.

Hvad gør os afhængige af vægten, Lowe siger, er troen på, at BMI afspejler vores helbred godt - selvom det strengt taget er det kun én faktor i vurderingen af ​​en persons velbefindende. Man kan nemt forestille sig en fysisk tilstand, når 10 sten vil betyde en usund tilstand, mens en anden person ville være i pinkest betingelser på et betydeligt tungere. Det burde kunne blive bedømt af forholdet mellem muskler, knogler og fedt, hjerte-kar-sundhed, og andre aspekter.

Når alt er sagt og gjort, hvad vægten viser er blot en af ​​en række målinger, som ikke bør overvurderes, således at påvirke folks meninger af sig selv. Endvidere om resultaterne af undersøgelsen, at de gennemsnitlige størrelser, folk er næppe realistisk i deres forsøg på at trimme sig ned til model størrelser.

Der er to ting en sund-minded person skal gøre: forstå den virkelige betydning af en sund vægt og stoppe lade skalaer nummer påvirke vores selvværd.