Mest komfortable Work sko til kvinder

Mest komfortable Work sko til kvinder
Aetrex Erica Ballet Flat

Ligegyldigt hvilken slags arbejde du gør, eller hvor mange timer om dagen eller ugen du bruger på jobbet, vælge de rigtige sko - dem, der ser godt samtidig være behageligt - er meget vigtigt. Ifølge Nicole Bush, en personlig Stylist med Share nogle stil, "Find den mest komfortable par sko kan være en vanskelig opgave, men hvis du ved, hvor at shoppe, er det muligt at finde smarte sko og være komfortable."

Valg komfortable sko til arbejde

Mest komfortable Work sko til kvinder

Nicole Bush, ShareSomeStyle

Ifølge Bush, den første overvejelse for komfortable sko valg er dette: "Hvis det ikke er behageligt, når du sætter det på, skal du ikke købe det Sko er ikke noget, du ønsker at" bryde ind "i ugevis!". Larry Schwartz, administrerende direktør for Aetrex Worldwide, Inc., er enig, idet "Du bør aldrig behøver at" bryde ind "sko. De skal være behagelige fra starten."

Office Professionals

Kvinder, der er indehavere af professionelle job skal bære stilfulde sko, der ser godt ud med erhvervslivet påklædning, men komforten er stadig en vigtig overvejelse.

 • Aetrex Erica Ballet Flat - Det er svært at finde en mere komfortabel professionelt udseende flad sko end Erica Ballet flad fra Aetrex. Schwartz beskriver denne sko som "Den eneste ballet fladt på markedet, som indeholder en indbygget orthotic at støtte svangen, hvilket gør det et sundere valg end traditionelle ballet lejligheder." Det er også udstyret tyk hukommelse skum polstring og har anti-mikrobiel teknologi til at beskytte mod svampe, bakterier og lugt. Denne sko kører sand til størrelse og er prissat omkring $ 100.
 • Cole Haan Chelsea Pumpe - Bush stater, "til kontoret professionelle, der stadig ønsker at bære hæle, men ønsker at være i stand til at gå i slutningen af ​​dagen, vil jeg foreslå Cole Haan jeg vælge en platform hæl som den på Chelsea. Pumpe fordi det giver ekstra støtte. " Dette stilfulde pumpe har en 3 1/2 "hæl højde med en 1/2" platform og koster omkring 300 dollar. Hvis denne stil har for meget af en hæl for dig, kan Chelsea Low Pumpe med en 2 1/4 "hælhøjde være din bedste løsning. Begge stilarter ser fantastisk med magt dragter og andre professionelle kontor påklædning. Bemærk, at disse pumper har en tendens til køre smal.

Retail Workers

Bush siger: "Hvis du er i detail, sandsynligvis dine fødder har taget nogle misbrug." At finde sko, der passer til din butik, der føler sig godt er kritisk. Men moderigtige sko er også vigtigt, især hvis du arbejder i en tøj eller stormagasin.

 • Paul Green Suede Peep Toe støvletter - Bush anbefaler disse sko til detail arbejdstagere, der beskæftiger sig med både komfort og trendy stil. Hun siger, at de "parre godt med en kjole og sweater, boyfriend jeans, eller endda en nederdel." De har en 3-tommer stablet hæl, så dem, der foretrækker lejligheder vil ikke være fans. Dog kan dem, der gerne (eller brug for) til at bære hæle til at arbejde med at finde disse "Tro til størrelsen" støvletter mere komfortabel og stabil end stilarter med tyndere hæle eller mindre fodstøtte. På omkring $ 350 de er en investering køb, men er så elegant og alsidigt, at du kan bære dem året rundt og med næsten ethvert outfit.
 • Attilio Giusti Leombruni til cap Ballet Flat - Bush antyder denne stil for detailhandel arbejdstagere, der foretrækker en mere konservativ, flad sko. Hun siger: "Jeg har en klient jeg drejede ind på disse, det er alt hun køber!" Disse flade sko er tre toner, byder på en sort tå område, cognac sort og beige rem mellem de to mørkere farver. De vil parre godt med slacks, nederdele, kjoler, dragter og endda jeans (hvis jeans er parret med en blazer og konservativ top). På lige under $ 300, disse sko er også en investering - men dirigere dine midler mod sko, som du kan bære med de fleste af dit arbejde outfits, der også føler stor er penge velanbragt.

Mad Servere

Mad servere tilbringe lange timer på deres fødder, og de er meget aktive gennem hele deres skift. De har brug skridsikkert fodtøj, der holder op til rask gang, stående i lange perioder, løfte, bære, bukning og mere.

 • Dansko Kvinders Professional Clog - Denne sko anbefales af RestaurantInsider.net for fødevarer servere, der arbejder i et miljø, hvor der er behov professionelt udseende sko. Disse sko er designet til maksimal komfort og støddæmpning, og giver også en stærk svangstøtte og en rummelig kasse til tæerne. Ikke alene er disse sko behagelige, de er også let at rengøre - kan du blot tørre dem rene med en blød klud hver gang du har brug for; stoffet ikke engang behøver at være fugtigt. Disse sko sælge for omkring $ 120.
 • Nye Balance Kvinders WW512 Gåture Sko - RestaurantInsider.net anbefaler denne walking sko til servere, der har tilladelse til at bære atletisk stil sko til at arbejde, siger, at de "vil give komfort og støtte til dine dobbelt skift." Den nye balance hjemmeside påpeger, at denne stil er "perfekt til serviceerhverv samt fitness vandrere." Skoen har ydersål er designet til at være skridsikkert, og mellemsålen er designet til at være fast men fleksibel samtidig med dæmpning. Skoen leveres med en ABZORB® indsats til ekstra polstring og har en bred tå boks. Det retails for omkring $ 75.

Lærere

Lærere har brug for sko, der udfører ligesom sportssko, men ser godt nok for et klasseværelse miljø.

 • Mest komfortable Work sko til kvinder

  Rockport T-Toe Lace-Up

  Rockport er alt Motion T-Toe Lace-Op- Lærere, der ligesom oxford stil sko vil kunne finde denne lace-up stil at være ideel til deres arbejdsdag. Som med alle sko i alt Motion indsamling, er disse sko designet til at "holde brugerne komfortable og energi fra 07:00 til 19:00 og videre," ifølge Stefani Hackl, Kvinders Category Director for Rockport. Hun forklarer, at de er "udstyret med adiPRENE® og adiPRENE® +, en Adidas sport teknologi, som ikke kun absorberer stød i hælen, men også giver energi rebound i forfoden." Disse sko er lavet af blødt læder og har en loppetjans doe hud foring. Disse sko detailhandel for omkring $ 120.

 • Rockport truWALKzero II Penny Loafer - Hvis du kan lide fornemmelsen af ​​travesko, men foretrækker at holde sig væk fra lace-up stilarter, kan penny hyttesko i Rockport er truWALKzero II kollektion være ideel for dig. Disse letvægts sko ikke se på alle ligesom walking sko, men det er præcis, hvad de er. Nyd udseendet af hyttesko parret med teknologi specielt designet til maksimal komfort, mens du går og stående - en perfekt kombination for lærere. Denne stil har en fodseng, der kan fjernes for at tilpasse pasformen, en sål, der giver stødabsorbering og samme adiPRENE® og adiPRENE® + teknologi i det samlede Motion sko beskrevet ovenfor.
 • Alegria Paloma Mary Janes - The WeAreTeachers.com hjemmeside lister Alegria som en af ​​de bedste sko mærker for lærere, der angiver, at "en lærer, vi talte med sagde, at hun følte hun gik på puder i hendes Alegria sko." Mærkets Mary Jane stil er særlig godt for lærerne, da disse sko har lukkede tæer, en lukket hæl og en underskrift Mary Jane rem for ekstra stil og robusthed. De har tykke, polstrede såler og er udført i blødt læder for maksimal komfort. En række faste farver er tilgængelige, samt flere mønstre. Disse sko detailhandel for omkring $ 120.

Sygeplejersker


 • Alegria Donna Nursing Clog - Sygeplejersker synes også at virkelig gerne Alegria sko, især træsko stilarter. Om de bedste sko til sygeplejersker Guide hjemmeside beskriver disse sko som ideelt for sygeplejersker på grund af deres komfort og holdbarhed. De har en justerbar spænde, så wearers at justere for en personlig pasform, og en skridsikker ydersål. Indlægssålen er fremstillet af en kombination af latex, kork og hukommelse skum, så det tilpasser omkring din fodens naturlige konturer. Disse sko er prissat omkring $ 130 og fås i traditionelle hvide samt en række kreative mønstrede designs.
 • Præcis ved Anywears -Selected af ScrubsMag.com som en af ​​de fem bedste sko til sygeplejersker til rådighed i unisex styling, denne stil er en træsko-stil sko med en lukket tilbage og skridsikkert sål. Ydersålen er gummi og kroppen er fremstillet af et fleksibelt, sprøjtestøbt sammensatte materiale, som er vaskbar. Disse sko kommer i mange forskellige farver, fra basis hvid eller sort til super-lyse neon toner. Detailhandel omkring $ 25 per par, disse sko er en meget overkommelig løsning for sygeplejersker. Dimensionering er unisex.

Yderligere overvejelser Valg

Ifølge Hackl, "Det er meget vigtigt at prøve skoene på og gå rundt i dem, før de foretager et køb." Når du gør dette, skal du afgøre, om skoene passer godt, føler sig godt og vil arbejde for dit formål. Andre faktorer til at overveje, omfatter:

Materialer

Schwartz siger: "Væsentlige teknologier er nøglen, når det kommer til at identificere sunde valgmuligheder." Han anbefaler at vælge "sko, der er designet med bløde læder og strækstoffer for at give dine fødder at ånde og fremme et sundt fod miljø. Disse materialer" give dine fødder at ånde og lettere tilpasse sig til formen af ​​din fod. "

Ifølge Hackl, Kvinders Category Director for Rockport, "Sko lavet af blødt læder eller materialer vil medvirke til at skabe en handske-lignende pasform på dine fødder." Hun foreslår, "Hold sko i dine hænder og forsøge at bøje dem lidt. Hvis de er stive dette sandsynligvis et tegn på, at de ikke vil være så behageligt at have på i længere tid." Derudover Del nogle stil stylist Samantha Brown siger: "Jeg synes, at en ruskind eller læder sko altid vil bryde i bedre end patent. Patent er smuk, men har tendens til at være meget mere stiv og restriktiv."

Arch Support

Arch støtte er også et vigtigt element til at overveje ifølge Schwartz. Han siger: "Så mange af de sko på markedet i dag mangler enhver form for svangstøtte og i det lange løb kan skade dine fødder og føre til skader eller mund forhold. Svangstøtte er nøglen til at give ordentlig krop tilpasning og balance bidrage til at nå maksimal fod komfort og forhindre unødvendige skader. "

Shape

Schwartz opfordrer læserne til at også overveje form. Han siger: "Formen af ​​skoen, kaldet sidste form, er ekstremt vigtigt, når det kommer til at opretholde sunde fødder. En form, der er for smal, især på forfoden, bremsende knogler og kan føre til kugle-of-mund smerter og andre fod deformiteter såsom bunions. " Han foreslår at vælge "sko, der er designet med en rummelige tåkappe at minimere forfod pres og gøre det muligt tæer at bevæge sig frit.

Brown foreslår platform form for folk der kan lide hæle. Hun siger: "En skjult platform også virker vidundere, når det kommer til hæle. Jo mindre pres du lægger på bolden af ​​din fod, vil mere komfortabel en sko være."

Tilpasning

Schwartz understreger også "mulighed for at tilpasse fodtøj" som en vigtig faktor i komfort. Han siger: "Styles med justerbare funktioner såsom stropper, elastisk Gore og snørebånd hjælper tilpasse skoene til din specifikke fodtøj skal sikre en behagelig oplevelse."

Mærker

Bush giver også nogle tips specifikke for valg af sko designere og brands. Hun siger: "Hvis du er på udkig efter komfort, nogle mærker jeg direkte mine klienter til, er Paul Green, AGL, Cole Haan og Naya. De fleste mennesker er fortrolige med Born og Neutralizer", som også har tendens til at være komfortable. Brown påpeger, "Cole Haan er en fremragende brand for damer, der opholde sig på deres fødder hele dagen på grund af Nike Air teknologi, der anvendes i deres såler."

"At kende din krop type er også medvirkende", når beslutningen om, hvilke designer sko kan fungere bedst for dig, ifølge Bush. Hun påpeger, "Nogle designere arbejder godt for folk med brede fødder," herunder Prada, Chanel og Gucci. Hun anbefaler Christian Louboutin og Manolo Blanhnik for dem, der "har en smal tå boksen."

Sådan finder du din perfekte Fit

De her beskrevne stilarter er blot nogle få af de mange muligheder, når du søger komfortable sko for at bære på arbejde. Dine fødder er ikke det samme som andres. Mens en eller flere af disse stilarter kan være ideel for dig, kan der være en endnu bedre sko derude til dit behov.

Følg ekspert udvælgelse overvejelser, når du foretager din beslutning om, hvad der virker bedst for dig. Når du finder en stil, der føles fantastisk, ser godt ud, og er passende for dit erhverv, overveje at investere i mere end et par. Få et par forskellige farver eller endda to par i skyggen du bære mest.