Messing opskrifter

Messing opskrifter


Messing, en legering af kobber og zink, som er almindelige i mange køkkenudstyr produkter, kan få plettet og ser mørk og kedelig med tiden uden korrekt brug af messing rengøringsløsninger. Messing kræver særlige sure rengøringsmidler til at fjerne plette uden at beskadige metal.

Everyday Brass Rengøring

Hvis dine messing punkter ikke er plettet, men i stedet bare have støv, olie eller snavs på dem, er der kun én rengøring løsning, du får brug for. Det er gode gamle sæbe og vand. Bare blandes sammen en opløsning af tre kopper lunkent vand og en teskefuld af en flydende opvaskemiddel, så længe det ikke indeholder blegemiddel. Dyp en bomuldsklud i opløsningen og tør messing ren. Skrub eventuelle revner, samlinger eller gravering med en gammel tandbørste. Derefter skylles og tørres.

Messing Rengøring Løsninger til plette

Anløbne messing kræver en hårdere rengøring løsning, men en, der ikke vil ridse messing på samme tid. Nogle fælles løsninger folk bruger, er:

  • Eddike - Kog fire kopper hvid eddike i en rustfri stål gryde og placere messing element i potten. Sluk for varmen og lad det sidde i fem minutter. Derefter fjerne det fra varmen.
  • Ketchup - Put nok ketchup i gryden til at dække messing element. Kog ketchup og derefter bringe det ned til en småkoge. Kog messing i ketchup indtil messing er skinnende igen.
  • Eddike og saltopløsning - Bland sammen to kopper hvid eddike og to kopper almindelig bordsalt i en spand. Tilsæt derefter messing element. Krat det med en blød børste. Da eddiken ikke opvarmes, vil det kræve en vis indsats.
  • Hot sauce - Hæld en halv kop almindelig hot sauce (ikke salsa eller anden chunky sort) i en lille skål. Dyp din blød børste eller hjørnet af en bomuldsklud i saucen. Brug den til at gnide plette off messing.

Eddike er den vigtigste ingrediens i alle disse løsninger. Det bare bruges på forskellige måder. De opvarmede løsninger synes at arbejde lidt hurtigere og med en minimal mængde af skrubbe, men alle har potentiale, hvis du er tålmodig og villig til at arbejde på det.

Efter at have brugt en af ​​disse løsninger, skylles hvert punkt med lunkent vand fra hanen. Så tør og polere messing med en bomuldsklud. Bemærk, polering messing ikke betyder at bruge kommercielle polish nødvendigvis. Det betyder blot, at tørre den tørre i en cirkulær bevægelse for at bringe det skinne i metal.

Også velkommen til at justere de disponible rengøringsmiddel, så længe du holder forholdene samme, hvis det er relevant. Hvis du rense noget stort, såsom en sengeramme, du vil naturligvis ikke være i stand til at dyppe den i de opvarmede løsninger. I denne situation, er det bedst at gå med eddike og salt eller hot sauce eller for at få et kommercielt rengøringsmiddel.

Kommerciel Messing opskrifter

Hvis du ikke føler dig tryg ved hjælp af elementer fra dit køkken til at rense din smarte skuffe trækker eller inventar, kan du købe en kommerciel løsning i stedet. Nogle af de mest populære er:

  • Brasso - Dette er et metal polish, der er beregnet til både rene messing og gøre det har en stribefri glans.
  • Wrights Brass Polish Cleaner - Dette renere er lavet specielt til brug på ulakeret messing. Hvis din messing objekt har en lak coating skal du skrubbe det af med oxalsyre forhånd.
  • Blitz Brass Cleaner - Dette rengøringsmiddel er annonceret som en sikker og ugiftige. Det er et godt valg for messing musikinstrumenter og elementer, vil blive behandlet af børn.

Hvis du vil bruge nogen af ​​disse løsninger, blot anvende dem til bomuldsklud eller tandbørste og derefter gnide dem på din messing. Brug det beløb anbefaler på hvert produkt pakke.