Mesotheliom: Mesotheliom Tips

Mesotheliom Fakta af Diane Quin

Mesotheliom er en ondartet sygdom, der vokser på SAC foring af indre legemshulrum, kendt som mesothelium. Den mesothelium er sammensat af to membranesà ¢ â,¬ "en, der beskytter de fleste indre organer i kroppen, og det andet, som danner en sæk omkring dette lag.

Der findes forskellige typer af lungehindekræft, som er opkaldt efter det væv, hvor tumorerne opstod. Pleura mesotheliom vises i chestà ¢ â,¬ "i lungehinden (ydre foring), der omgiver lungerne og foring af brystet hulrum. Peritonal mesotheliom starter i foring af de fleste organer i bughulen.

Mesotheliom, som er kræft i mesothelium, er en ondartet sygdom, der forårsager celler i mesothelium bliver unormal og ukontrollabelt dele. Som med andre former for cancer kan disse maligne celler forårsage skade på nærliggende væv og organer. Disse celler kan også metastaserer (spread) til andre dele af kroppen.

Disse mesotheliom fakta kan hjælpe dig med at opnå yderligere forståelse af sygdommen:

1. Arbejde med asbest er en risikofaktor for lungehindekræft. Når vid udstrækning anvendes i industrielle produkter, herunder tag helvedesild, gulvbelægning produkter, tekstiler og isolering, asbest eksponering er en uheldig omstændighed af mange job betingelser, hvis det inhaleres.

2. Ifølge National Cancer Institute, lungehindekræft er relativt sjældne, med 2.000 sager diagnosticeret i USA.

3. Symptomerne omfatter åndenød, tør hoste, feber, abdominal hævelse og smerter under brystkassen. Disse kan behandles med kirurgi, strålebehandling og kemoterapi.

Om lungehindekræft

Mesothelium er en membran, der dækker og beskytter de fleste af de indre organer i kroppen. Det består af to lag af celler: Et lag umiddelbart omgiver organet; de andre former en sæk omkring det. Kræft i mesothelium - mesotheliom - er en sygdom, hvor celler i mesothelium bliver unormal og dividere uden kontrol eller rækkefølge. Disse cancerceller kan invadere og ødelægge nærliggende væv og organer. Cancerceller kan også spredes fra deres oprindelige sted til andre dele af kroppen.

Udvikling af lungehindekræft

Læger bruger terminologi til at beskrive de faser af kræft, såsom lungehindekræft. Mesotheliom er beskrevet som "lokaliseret", hvis cancer findes kun på membranoverfladen, hvor det stammer fra. Det er klassificeret som "avanceret", hvis det har spredt sig ud over den oprindelige membranoverflade til andre dele af kroppen, såsom lymfeknuder, lunger, bryst væg eller abdominale organer.

Udvikling af lungehindekræft

Fordi lungehindekræft har så lang tid udvikling eller "latenstid" - 30 til 50 år - personer, som blev udsat i 1940'erne, 50'erne, 60'erne og 70'erne er først nu bliver diagnosticeret med lungehindekræft. Eksponering så lidt som en eller to måneder, kan resultere i mesotheliom årtier senere.

Mesotheliom og udsættelse for asbest

Mesotheliom er ofte forbundet med asbest. Arbejde med asbest er den vigtigste risikofaktor for lungehindekræft. En historie af udsættelse for asbest på arbejdspladsen er rapporteret i omkring 70 procent til 80 procent af alle tilfælde. Imidlertid har lungehindekræft er rapporteret hos nogle personer uden kendt udsættelse for asbest. Mens rygning ikke synes at øge risikoen for lungehindekræft, kombinationen af ​​rygning og udsættelse for asbest er en væsentlig risikofaktor for at udvikle lungekræft.

Forekomsten af ​​lungehindekræft

Hvor almindeligt er lungehindekræft? Selvom indberettede incidensrater er steget i de seneste 20 år, lungehindekræft er stadig et relativt sjælden kræft. Omkring 2.000 nye tilfælde af lungehindekræft er diagnosticeret i USA hvert år. Mesotheliom forekommer oftere hos mænd end hos kvinder og risikoen stiger med alderen, men denne sygdom kan vises i enten mænd eller kvinder på alle alderstrin.

Risiko for udsættelse for asbest

Der er tegn på, at familiemedlemmer og andre, der lever med asbest arbejdstagere har en øget risiko for at udvikle lungehindekræft, og muligvis andre asbestrelaterede sygdomme. Denne risiko kan være resultatet af udsættelse for asbeststøv bragt hjem på tøj og hår af asbest arbejdere. Lige siden linket bewteen asbest og lungehindekræft blev kendt, er asbest arbejdstagere normalt kræves til brusebad og ændre deres tøj, før de forlader arbejdspladsen for at reducere risikoen for at udsætte familiemedlemmer til asbestfibre.

Malignt mesotheliom

Malignt mesotheliom er en meget sjælden form for kræft, der danner den beskyttende foring af kroppens indre organer. Den primære årsag er udsat for asbest. Da mesothelium bliver angrebet, læger deler malignt mesotheliom i fire typer, afhængigt af dens placering.
Pleura mesotheliom er den første type som det er her tumorer dannes i bryst- eller maven. Den pleuron er membranen at linjer lungerne og brysthulen. Det er vigtigt at påpege, at pleura mesotheliom er anderledes end lungekræft, fordi det udelukkende påvirker lungehinden mens lungekræft stammer i lungerne.
Den anden type er peritoneal mesotheliom. Dette er hvor kræften angriber foring af maven. I maven, der er en væske, der tillader organer at fungere korrekt. Mesotheliom blot ødelægger denne væske. Den tredje type er perikardiel lungehindekræft, det er her de beskyttende membraner, der omgiver hjertet bliver angrebet. Heldigvis, det er den anden mest sjældne form for lungehindekræft.
Den sidste malignt mesotheliom type er testikel mesotheliom. Dette er den sjældneste form for kræft og udvikler sig i de områder, der omgiver testiklerne.

Benign Mesotheliom Information

Mesotheliom er også kendt som trådet eller multicystic mesotheliom og er kategoriseret som en ikke-kræft tumor, inde i lungehinden, foring omkring og i lungerne. Benign lungehindekræft er ikke relateret til kræft asbest. Brysthinden er sammensat af celler kendt som mesotelceller, der forhindrer lungerne og andre organer fra gnide sammen ved at udskille en flydende substans. Med benign mesotheliom, er der ingen lungehinden effusion produktion. Det udvikler i lungerne hyppigere end i maven, reproduktive væv, og hjerte og forekommer mere hos mænd end det forekommer i kvinder er det. Den vigtigste forskel mellem kræft form af mesotheliom og godartet form, er, at med den godartede form behøver tumorer ikke spredes til andre væv i kroppen.
Både godartede og ondartede tumorer er et resultat af udsættelse for asbest. Dette sker, når luftbårne asbestfibre rejse og nå garnering i lungerne og mens der forårsager celleskader i foret resulterer i abnorm cellevækst.
Hvem er i fare?
• Arbejdere i erhverv, hvor asbest er anvendt eller produceret
• Eksponering for gødning og pesticider, der indeholder vermiculit
• drikke forurenet vand
• At leve med en person, som fører asbest hjem på deres tøj

Mindst 50% af dem, der berøres med benign lungehindekræft ikke engang ved, at de har det, og er normalt gjort opmærksom på sygdommen gennem ting såsom røntgenstråler. De, der har symptomer kan opleve;
• Kronisk hoste
• Brystsmerter
• Feber
• De mest almindelige symptom, køller fingre.
I Papillært mesotheliom andre områder ikke er berørt af de fleste former for lungehindekræft er undertiden ramt her. Dette omfatter områder som membran, der dækker siderne og foran epidedymis og testikler hos mænd og æggestokkene hos kvinder.

Mesotheliom Kræft

Mesotheliom kræft opstår, når foring af lungerne, hjertet eller maven påvirkes af asbest. Denne kræft kan kun være ondartede eller godartede. Men hvis en godartet form for mesotheliom sker, kan man stadig blive meget syg. Hvis godartet det kan lokaliseres men hvis malign, vil det diffust spredt.
Det er vigtigt at påpege, at malignt mesotheliom er en sjælden form for cancer. Ofrene er dem, der er udsat på et ensartet grundlag for enorme mængder af asbest. Det udvikler sig, når den beskyttende foring, der dækker kroppens indre organer er udsat med asbest. Det resulterer typisk i en tumor i enten brystet eller maven og er typisk forårsaget af indtagelse af asbest partikler.
Selvom meothelioma er sjældent det er næsten altid dødelig. Dette er på grund af den ekstreme negative indvirkning det har på foring omkring lungerne og indersiden af ​​ribbenene i afsnittet benævnt lungehinden. Det påvirker også bughinden af ​​det organ, der er omkring de abdominale organer. Asbest bør undgås på alle niveauer.

Mesotheliom Læger

I de sidste par årtier, læger var uvidende om, hvad lungehindekræft var. Der findes imidlertid i dag som straks kan genkende sygdommen og behandle det tilstrækkeligt mange lungehindekræft læger.
I de sidste tredive år, mesotheliom tilfælde steg som forårsagede nogle læger til at lære om det mere. Men en mesotheliom læge vil højst sandsynligt ikke være den første læge en patient ser. En patients læge vil være den første til at identificere kræft gennem forskellige tests. Bare fordi en læge kan identificere sygdommen betyder ikke, de ved, hvordan man behandler det ordentligt, det er her en specialist på det pågældende område kommer i spil.
På grund af sværhedsgraden af ​​sygdommen, vil syge finde de bedste læger i deres særlige tilstand samt andre steder, der skal behandles. Den bedste mesotheliom læger opholde sig i større amerikanske byer med verdenskendte forskningsfaciliteter. Beroligende, mange af de læger er involveret i forskning i sygdom og arbejde hårdt for at finde en kur mod det.
Hvis der fra en lille by, er det obligatorisk at rejse til den nærmeste by med en certificeret mesothlelioma læge til behandling. Den forventede levealder bliver længere og den lidende proces vil ikke være lige så alvorligt.

Mesotheliom Nyheder

Mesotheliom kræft har sandsynligvis eksisteret lige så længe, ​​som det er vigtigste indehaver, asbest, har været i branchen. I en tid hvor vores industrielle kapaciteter havde overhalet indsigt af vores læger brugen af ​​asbest var blevet almindelig praksis i byggebranchen. Uden de værktøjer, vi nu besidder utvivlsomt tusindvis af mænd og kvinder, hvor udsat for asbest blot at udvikle lungehindekræft og har det forbigået som mindre smitte. Heldigvis for os, vi lever i en tid med hurtig vækst i forhold til vores medicinske evner.

Mesotheliom nyheder er kommet under international kontrol, som arbejds- og pensionerede mænd og kvinder bliver diagnosticeret med lungehindekræft. Og det er forårsager? Deres eksponering for asbest. Forskere har gjort gennembrud i behandlingen af ​​lungehindekræft, at have testet ordentligt disse procedurer, vil give meget tiltrængt nødhjælp til en lang lidelse, længe ignoreret ofre for denne forfærdelige sygdom. En sådan gennembrud involverer injektion af en kommerciel hudkræft lotion i forbindelse med anti-CD 40 i mesotheliom tumorer. De har testet dette på mus og fandt, at halvtreds procent af dem var blevet fuldstændigt hærdet!

Tag disse mesotheliom tips til hjerte, hvis du eller nogen du kender lider.
Medicin går fremad med en eksponentiel hastighed og lungehindekræft kræft er en af ​​de hårde contenders den planlægger at slå.

Mesotheliom Stages Tip

Der er fire mesotheliom faser, der stræber efter at finde ud af, hvor langt kræft har spredt sig. Med brugen af ​​røntgen og MR-scanninger, det er en præcis måde at se, hvor langt kræft er på.
Første fase er, hvor lungehindekræft er på den ene side af brystet og er ikke vokser ind i brystvæggen. Det vil enten være på højre eller venstre side af brystet og spredes til et par små pletter i den ydre foring af lungerne. Stage to er, når mesotheliom gør sin vej ind brystvæggen og er vokset i lungehinden på den anden side af brystet.
For tredje fase, har lungehindekræft vokset gennem mellemgulvet i foring af bughulen. Dette er, hvor det spreder sig til lymfeknuder forbi brystet. Stage fire er den værste fase for lungehindekræft, da det kan sprede sig mange steder. Det kan spredes i brystvæggen, gennem membranen, i ethvert organ i mediastinum, rygsøjlen, til den anden side af brystet, hvorfra det var, hjerte, nerver, der fører til armen, lymfeknuder og organer gennem blodbanen .

Mesotheliom Lungekræft Tip

En yderst sjælden form for lungekræft, der er tydelig i mesothelium er lungehindekræft lungekræft. Mesotheliom lungekræft er forårsaget af udsættelse for asbest. Hvis man har lungehindekræft så er det korrekt at sige, at de har haft udsat for asbest i deres liv.
Selvom rygning ikke forårsager lungehindekræft, en person, der ryger og som var udsat for asbest er næsten garanteret at få lungekræft. Det er dog asbest den eneste grund man udvikler lungehindekræft lungekræft. Den måde asbest ind i et individs krop er gennem deres lunger.
Asbest kan komme ind i kroppen gennem lungerne, fordi det flyder i luften, som om det var en støv partikel og kan inhaleres nemt. Dette vil have en negativ indvirkning på maligne celler, som er kernen i lungekræft. Mesotheliom lungekræft stiger hvert år, og i de seneste årtier, læger fejldiagnosticeret det som lungekræft. Selvom halvfems procent af lungekræft tilfælde er på grund af rygning, er årsager til mesotheliom også begyndt at spille en væsentlig rolle. Asbest, årsagen til mesotheliom, øger risikoen for lungekræft med ni gange.

Mesotheliom Cancer Tip

Mesotheliom kræft opstår, når foring af lungerne, hjertet eller maven påvirkes af asbest. Denne kræft kan kun være ondartede eller godartede. Men hvis en godartet form for mesotheliom sker, kan man stadig blive meget syg. Hvis godartet det kan lokaliseres men hvis malign, vil det diffust spredt.
Det er vigtigt at påpege, at malignt mesotheliom er en sjælden form for cancer. Ofrene er dem, der er udsat på et ensartet grundlag for enorme mængder af asbest. Det udvikler sig, når den beskyttende foring, der dækker kroppens indre organer er udsat med asbest. Det resulterer typisk i en tumor i enten brystet eller maven og er typisk forårsaget af indtagelse af asbest partikler.
Selvom meothelioma er sjældent det er næsten altid dødelig. Dette er på grund af den ekstreme negative indvirkning det har på foring omkring lungerne og indersiden af ​​ribbenene i afsnittet benævnt lungehinden. Det påvirker også bughinden af ​​det organ, der er omkring de abdominale organer. Asbest bør undgås på alle niveauer.

Mesotheliom og udsættelse for asbest

Det er vigtigt at forstå sondringen mellem lungekræft forårsaget af rygning og lungehindekræft. Mesotheliom påvirker lungerne, men anses ikke for lungekræft. Da rygere er i risiko for lungekræft det kan føre til andre ordregivende asbestrelaterede sygdomme. Lungekræft er mere almindeligt, som udkommer i lungerne inderste væv. Mesotheliom derimod udvikler sig i væv, der dækker lungen.

Behandlingsmuligheder

Undersøgelser er blevet udført for at finde ud af, om rygning har en effekt på risikoen for lungehindekræft. Disse studier har vist, at kombinationen af ​​rygning og udsættelse for asbest er særligt farlige. Rygere, der også er udsat for asbest har en stærkt øget risiko for lungekræft. Men rygning kombineret med asbest eksponering ikke at øge risikoen for lungehindekræft.