Mesotheliom: Diagnosticering Mesotheliom Tips

Diagnosticering lungehindekræft

Skulle du blive undersøgt for asbest sygdom? Personer, der har været udsat (eller tror, ​​de har været udsat) for asbestfibre på jobbet eller derhjemme via en familie kontakt bør informere deres læge om deres eksponering historie og symptomer. Kan måles asbestfibre i urin, fæces, slim eller materiale skylles ud af lungerne. En grundig fysisk undersøgelse, herunder en kiste x-ray og lungefunktionsundersøgelse, kan anbefales. Det er vigtigt at bemærke, at brystet x-stråler vil ikke registrere asbestfibre i lungerne, men de kan hjælpe med at identificere eventuelle lunge ændringer som følge af udsættelse for asbest. Fortolkning af røntgen af ​​thorax kan kræve hjælp fra en specialist, der har erfaring i at læse røntgenbilleder for asbestrelaterede sygdomme.

Diagnosticering lungehindekræft

Hvis et muligt sted for lungehindekræft kræft celler er identificeret, er en biopsi er nødvendig for at bekræfte en diagnose af mesotheliom. I en biopsi, en kirurg eller en læge, der har specialiseret sig i diagnosticering og behandling af kræft - en medicinsk onkolog - fjerner en prøve af væv til undersøgelse under et mikroskop af en patolog.

Diagnosticering lungehindekræft

En biopsi til identificering mesotheliom kan gøres på forskellige måder, afhængigt af placeringen af ​​det unormale område. Hvis kræften er i brystet, kan lægen foretage en thoracoscopy, hvilket er et lille snit gennem brystvæggen og indsættelse af en tynd, tændte rør kaldes en thoracoscope i brystet mellem to ribber. Thoracoscopy lader lægen se inde i brystet og få vævsprøver. Hvis kræften er i maven, kan lægen udføre en peritoneoscopy. I denne procedure, at lægen foretager en lille åbning i maven og indsætter et specielt instrument kaldet en peritoneoscope i bughulen. Hvis disse procedurer ikke giver nok væv, kan mere omfattende diagnostisk kirurgi være nødvendig.

Beslutning om en behandling for lungehindekræft

Bestemmelse af tilstedeværelsen af ​​lungehindekræft i en patient er kun en del af nærmer behandling. Hvis diagnosen er lungehindekræft, vil lægen ønsker at lære det eller omfanget af sygdommen. Iscenesættelse indebærer flere tests i en omhyggelig forsøg på at finde ud af, om kræften har spredt sig, og hvis ja, hvilke dele af kroppen. At kende fase af sygdommen hjælper lægen planen behandling.

Diagnosticering lungehindekræft

Kun en læge kan endeligt diagnosticere lungehindekræft, men du bør se en læge, hvis du viser tegn på sygdommen, da disse symptomer kan være forårsaget af andre forhold, der er mindre alvorlige. Symptomerne omfatter åndenød og smerter i brystet som følge af en ophobning af væske i lungehinden er ofte symptomer på pleural mesotheliom. Symptomer på peritoneal mesotheliom omfatter vægttab og mavesmerter og hævelse på grund af en opbygning af væske i maven. Andre symptomer på peritoneal lungehindekræft kan omfatte tarmobstruktion, blodpropper abnormiteter, anæmi, og feber. Hvis kræften har spredt sig ud mesothelium til andre dele af kroppen, kan symptomerne omfatter smerter, problemer med at synke, eller hævelse af halsen eller ansigtet. Symptomer på lungehindekræft kan ikke vises, før 30 til 50 år efter udsættelse for asbest.

Diagnosticering lungehindekræft

Diagnosticering lungehindekræft er ofte vanskeligt, fordi symptomerne kan forveksles med dem af en række andre forhold. Diagnose begynder med en gennemgang af patientens sygehistorie, især enhver historie af udsættelse for asbest. En komplet fysisk undersøgelse kan udføres, herunder røntgenbilleder af brystet eller maven og lungefunktionsundersøgelse. En CT (eller CAT) scanning eller MRI kan også være nyttige.

Mesotheliom Staging

Mesotheliom iscenesættelse bestræber sig på at finde ud af, hvor langt kræft har spredt sig. Med brugen af ​​røntgen og MR-scanninger, det er en præcis måde at se, hvor langt kræft er på.
Første fase er, hvor lungehindekræft er på den ene side af brystet og ISNA € ™ t vokser ind i brystvæggen. Det vil enten være på højre eller venstre side af brystet og spredes til et par små pletter i den ydre foring af lungerne. Stage to er, når mesotheliom gør sin vej ind brystvæggen og er vokset i lungehinden på den anden side af brystet.
For tredje fase, har lungehindekræft vokset gennem mellemgulvet i foring af bughulen. Dette er, hvor det spreder sig til lymfeknuder forbi brystet. Stage fire er den værste fase for lungehindekræft, da det kan sprede sig mange steder. Det kan spredes i brystvæggen, gennem membranen, i ethvert organ i mediastinum, rygsøjlen, til den anden side af brystet, hvorfra det var, hjerte, nerver, der fører til armen, lymfeknuder og organer gennem blodbanen .

Mesotheliom patienter

Selvom lungehindekræft patienter forsøger at kæmpe mod kræften og tage retlige skridt, overlevelsesraten er desværre mindre end et år efter, man er diagnosticeret med det. Ikke desto mindre, som teknologien stiger, og fordi flere læger tager en interesse i lungehindekræft, den forventede levealder er gradvist stigende efter diagnosen.
Mange lungehindekræft patienter kun har kort tid til at leve, fordi sygdommen ikke kan registreres, indtil den er i de senere faser. Konsekvent eksponering er den primære årsag til lungehindekræft og symptomer typisk tage mindst 50 år at udvikle. Uden symptomerne, den ene er uvidende, at de har sygdommen.
Hvis en person arbejder i en asbest fabrik eller føler, at de kan have stødt på asbest, bør de tage det på sig at se deres familie læge mindst hver sjette måned. Selvom den fælles læge ikke ved, hvordan man korrekt helbrede sygdommen, de ved, hvordan man opdage det.
Den Mesomark blodprøve har vist for denne sygdom, og kan afsløre tegn på denne kræftform, når det er i de tidlige stadier. Dette vil hjælpe mange udsatte leve et længere liv, fordi lungehindekræft er lettere at behandle i de tidlige stadier.

Lungehindekræft symptomer

Der er næsten ingen tidlige symptomer på lungehindekræft således de fleste patienter med lungehindekræft er diagnosticeret i et sent stadium af kræft udvikling. Ofte gange det tager en periode på femten til tyve år efter udsættelse for asbest (eller, mere sjældent, stråling) for kræft at gøre det tilstedeværelse tilsyneladende via et sæt af kropslige symptomer og selv da disse symptomer er ofte forveksles med mindre alvorlige sygdomme. Hvis du har været udsat for asbest i en periode den eneste reelle måde at fange lungehindekræft i sin vorden, er at få regelmæssige bryst x-stråler eller test af lungefunktionen.

Almindelige mesotheliom symptomer omfatter en vedvarende tør og / eller støvede hoste, åndenød og træthed. Disse lungehindekræft symptomer er generelt børstet som virkningerne af en mindre alvorlig sygdom, mens andre almindelige symptomer som hoste blod op, nat feber og kroniske smerter i brystet eller smertefuld vejrtrækning kan ryste en person op nok til at berettige en øjeblikkelig tur til læger kontor . Men disse symptomer generelt kun manifestere i en sen fase af kræft udvikling.

Mesotheliom diagnose og prognose

Mesotheliom er en kræft, der forårsager symptomer på hoste, åndenød og abdominal eller brystsmerter. Hvis tidligere en person har været udsat for asbest, og er nu begyndt at vise nogen af ​​de ovenstående symptomer, er det afgørende at se en læge med det samme.

Klinisk diagnose af mesotheliom sker gennem test med et røntgenbillede af brystet, blodprøver og biopsier. En mesotheliom diagnose og prognose afhænger af alder af individet og hvor tumoren er placeret inden i legemet, og hvis det kan tilgås og fjernes med kirurgi. En anden vigtig faktor er, om den pågældende er en ryger. Den generelle sundhed for den enkelte er meget vigtigt, så godt, fordi hvis de allerede er gået på kompromis med andre medicinske tilstande, så vil det være vanskeligt at behandle denne sygdom.

Ofte en mesotheliom diagnose er meget ødelæggende fordi en mesotheliom prognose ofte er dødelig. Men med nye behandlingsmuligheder, er udsigterne for fremtiden ser lysere ud. Den bedste måde at få succes med enhver form for behandling er tidlig påvisning.