Mermaid Costume

Mermaid Costume


Lad ikke en fiskehale komme i vejen for en fabelagtig havfrue kostume. De er nemme at finde og tilbyde en smuk mulighed for kvinder, der ønsker en sensuel kostume uden at være for sexet. Faktisk kan du endda gøre din egen havfrue kostume, hvis du er snu.

Traditionelle Mermaid Kostumer

For den mest grundlæggende kostume, overveje at kigge efter en, der er repræsentativ for en traditionel realistisk havfrue. Disse kostume dele vil bestå af:

 • Top: Dette kan være en streng shell top, svarende til en bikini, eller en fuld dækning top med en shell design over brystet. Alternativt nogle traditionelle kostumer bruge en top med en grøn skala mønster.
 • Hale: De fleste havfruer har en lys grøn hale med skæl, der begynder på deres talje. Nogle gange kan det være skinnende.
 • Hår: Mermaids er næsten altid afbildet med lange, flagrende hår. De fleste kvinder med kortere hår vil don en paryk for at få den traditionelle udseende.

Variationer over den traditionelle dragt er normalt tilgængelige på kostume udlejningsbutikker eller Halloween discountbutikker i oktober.

Tilpas din Mermaid Look

Selvfølgelig betyder dit kostume ikke at ligne den traditionelle havfrue overhovedet. Der er masser af måder at tilføje lidt flair til dit kostume uden at bruge en masse penge.

Mermaid Costume

Fortryllende Idéer

Opret en unik havfrue kostume ved at gøre eller købe følgende punkter:

 • Farvestrålende fisk hale og finner, i neon pink, baby blå eller endda lilla og fuchsia i stedet for grøn
 • Sequined shell toppe, i lyse kirsebærrød eller iriserende perle
 • Lange strenge af perler til at bære rundt om halsen
 • Parykker med striber af hår farvet for at passe til resten af ​​dragten
 • Stor tiara og stav til at være en havfrue prinsesse
 • Krop glitter, for at give dig en æterisk glød

Husk, at kostumet er ikke alt; skal du også dit ansigt til at matche din ensemble. Gør havfrue makeup ved hjælp af en havfrue makeup foto som inspiration til dit ansigt. Aqua blå, turkis, søgrøn, lavendel og guld er alle flotte farver til at bære som en havfrue.

Sinister Mermaids

Ikke alle havfruer skal repræsentere de dejlige skabninger fra havet. Gå i stedet til en mørkere look med din havfrue ensemble. Kig efter en sort top med en sølv hale og finner. Vælg et langt, sort paryk og makeup med en gotisk kant til det.

Hvor finder Kostumer

Mermaid Costume

Kostumer findes på kostume leje butikker og sæsonbetonede butikker i efteråret. Big box detailhandlere har normalt et pænt udvalg af kostumer, herunder havfruer, som Halloween nærmer. Ellers kan du shoppe online eller sy din egen.

Online

Shop på disse online-butikker for at finde nogle gode muligheder for din havfrue tøj:

 • Costume Craze, som har kostumer, der spænder fra tyndt til næsten sofistikerede for voksne, og masser af muligheder for piger
 • Halloween Express, som har wearable kostumer, der er sikker på at blive et hit til enhver fest
 • Costume SuperCenter tilbyder kostumer piger og kvinder med foreslåede tilbehør

Hjemmelavet

Selv den mest kvalificerede syerske bliver brug for vejledning til en hjemmelavet kostume. Kig efter havfrue mønstre fra velrenommerede virksomheder som McCall s. Ellers se på havfrue billeder til at oprette din egen kostume derhjemme ved hjælp af stof og tøj fundet omkring huset.

Fabulous Fish Costume Fashions

Et kostume, der ligner det kom lige fra det dybe hav er ofte en beatiful valg for enhver kostume eller Halloween fest. Sørg for at personliggøre dit kostume, så det er den eneste ligesom det i rummet, uanset om du køber eller gøre det.