Mermaid Costume Mønstre

Mermaid Costume Mønstre


Hvis du har tid, talent og de midler, Havfrue kostume mønstre er en fantastisk måde at spare penge, mens du opretter en sødygtig ensemble for en kostume fest eller anden kjole op begivenhed.

Om Mermaid Costume Mønstre

Mermaids er en favorit kostume blandt kvinder af mange årsager. Deres mytiske tilstedeværelse er altid ærefrygt-fremkaldende, som kvinder kan flagre nogle af deres favorit feminine træk og aktiver. Uanset om du har længtes efter en saftig manke eller tilbede alle ting sprudlende og æterisk, en havfrue kostume mønster er den perfekte måde at bruge dine syning færdigheder og samtidig skabe en unik, en af ​​en slags kostume.

De fleste havfrue kostumer fås i mange forskellige størrelser, herunder spædbarn, buksetrold, børn og voksne. Dimensionering et kostume korrekt er meget vigtigt, når du opretter en havfrue trop. En typisk havfrue kostume design mønster vil omfatte en monteret overdelen og fiskehale, som begge kan være problematisk, hvis de ender dårlig montering. Korrekt målinger er afgørende for havfrue kostumer. Desuden stof udvælgelse er meget vigtigt. Visse stoffer vil holde op bedre og forme og glatte havfrue fysik samtidig med at tilføje en tiltrængt punch af gnistre.

Hvis du har problemer opspore en autentisk havfrue kostume, kan du få kreative og arb sammen flere syning mønstre. En lang fiskehale skørt mønster kan anvendes i stedet for en autentisk dragt mønster, mens en voksen lingeri korset kan arbejdet med at skabe den øvre del af din havfrue. Hvis du op til at vise nogle hud, kan du endda vælge en solid bandeau bikini top i en snæver vending.

Følgende internetsider tilbyder en række havfrue mønstre:

  • McCall s
  • Enkelhed

Forbedre dit kostume

Når du har syet op den perfekte havfrue beklædningsgenstand, vil du ønsker at forbedre din havfrue look med speciel effekt makeup og hår. Parykker er tilgængelige i næsten alle forskellige farver af regnbuen, så er du velkommen til at gå eksotiske og vælge en legende pink eller lilla paryk for en legende look, eller holde det traditionelle og vælge en rød, blond eller brunette strømmende stil til et klassisk havfrue look.

Special effekt makeup og forbedringer omfatter falske øjenvipper, sparkle øjenskygger og glitter spray, som alle vil skabe en æterisk og opulent glitre, der hjælper definere din unikke look.

Vær kreativ

Bare fordi du vælger en havfrue mønster betyder ikke, du ikke kan få kreative og ændre udseendet af den oprindelige mønster design. Mermaids er helt unik, så benytte lejligheden som en medrivende måde at vise din kreative side. Vælg tøj, der fladere din hud tone, og vælge en fiskehale, der virker med din kropsform og højde. Hvis du er bekymret for at gå under halen, skal du blot parre dit kostume med et par nøgen eller pink tone ballet lejligheder, som vil sikre dit kostume komfort og samtidig holde dit look feminine.

Mermaids er et godt valg til pool parter, Halloween parter, og er endda betragtes som en sexet kostume valg. Hvis du har tid til at sy dit eget havfrue skabelse, er du forpligtet til at finde en grund igen og igen for at gøre en splash på næste kostumebal ifører dine fisk kulør!