Merlot Wine Glasses

Merlot Wine Glasses


Merlot vin briller og cabernet vinglas er ofte en i samme.

Om Merlot vin briller

Vinglas er designet til specifikke typer af vin, fordi formen af ​​glassene fremhæve smag og aroma af den type vin, som de er lavet. Merlot vin briller kan også anvendes til Cabernet og Bordeaux.

Merlot briller (og de fleste alle røde vinglas for sags skyld) har følgende designelementer:

Stor skål Design

Briller designet til røde vine som Merlot, Bordeaux og Cabernet har en stor skål design, så vinen bliver øget eksponering for luft. Når vinen udsættes for luft, begynder kemiske reaktioner at forekomme, specielt oxidation. Selvfølgelig behøver du ikke ønsker din vin til at blive oxideret i stor skala, det er når det viser og vinen går dårligt. Store skåle på vinglas tillader vinen at oxidere i lille målestok, som er en god thing.When ilt blander sig med vin, det frigiver mere kompleks smag og aromatiske nuancer. Dette gør det muligt vin at "åbne op" og garvesyre til at slappe en lille smule.

Let tilspidsede Lip

Læben Merlot briller er let tilspidset på toppen. Dette koncentrerer aromaer og giver dig mulighed for at hente alle de forskellige dufte af vinens bouquet.Here er en interessant tidbit om vigtigheden af ​​en tilspidset læbe til Merlot og andre røde vinglas. Visse aromaer har en vis vægt eller densitet. En tilspidset læbe giver aromaer til lag selv, den ene oven på den anden i glasset. Den tilspidsede læbe på toppen af ​​glasset indfanger disse lag. Her er hvordan buketten af ​​vinen er lagdelt i glasset:

  • Blomster og frugter, - disse aromaer er mindst tætte og stige til toppen af Merlot glas med den tilspidsede læbe holde dem i.
  • Jord og mineraler - jordnær, urteagtige og mineralske noter (tror, ​​flinty eller stålsat) bosætte sig i midten af glasset. Disse noter er holdt på plads af de blomstermotiver og frugtagtig aroma.
  • Alkohol og træ - Woody og alkohol aroma er den tungeste og sidde på toppen af selve vinen.

Merlot briller uden en tilspidset læbe fremskynde fordampningen af ​​buketten og med den tid næsen rammer glasset, vil du ikke lugte noget, men alkoholen i vinen.

Finde Merlot Wine Glasses

Her er en liste over steder, hvor du kan finde sæt Merlot briller:

  • Riedel - denne djævleblændt producent vin glas tilbyder en række forskellige vinglas designet specielt til Merlot.
  • Amazon - Sørg for at tjekke ud udvælgelsen af ​​stemless Merlot briller på Amazon. Plus, de har nogle af de bedste priser på nettet for Riedel og andre høje ende vinglas.
  • Wine.com - Denne vin butik har specialiseret sig i vinglas fra både Riedel og Eisch. Tag et kig på Eisch s Vino Nobile starter serien. Det er et sæt af fire forskellige briller til røde, hvide, Havne og Champagne. Dette sæt er perfekt til en person lige begyndt at bygge deres vin glas samling.

Servering Merlot

Når du har den rette glas (og du vil smage og lugte en mærkbar forskel), skal du være sikker på at kunne tjene vinen. Her er nogle tips:

  • Temperatur - Hvis du serverer varm Merlot, alt hvad du vil smage er alkohol. Sørg for at chill din Merlot til mellem 60 og 65 grader Fahrenheit eller 15 til 18 grader celsius.
  • Beløb - Du vil være i stand til at hvirvle Merlot i glasset til yderligere frigive sin buket, så du skal have tilstrækkelig plads i glasset. Hæld vinen indtil glasset er lidt mindre end halvt fuldt. For en meget overdimensioneret glas kan du kun fylde glasset til en tredjedel af sin kapacitet.

Endelige rådgivning

Pointen at drikke vin er at nyde det. Må ikke føler som om du har brug for at bruge hundredvis af kroner på den perfekte vin glas til Merlot. Bare tag et kig rundt og finde et sæt briller, der har en større skål og en tilspidset læbe.