Mercedes-Benz at lancere en Fragrance Linje

Mercedes-Benz og INCC Group annoncerede starten på et nyt projekt den 21. juni i Versailles. INCC Group fik en licens til at udvikle, producere og distribuere den første linje i Mercedes-Benz dufte i hele verden.

Mercedes-Benz at lancere en Fragrance Linje

Mercedes-Benz vil frigive den første duft 125 år efter produktionen af deres første bil. Premieren på den nye duft vil være i Cannes i september i år, hvor mærket vil officielt annoncere frigivelsen af ​​den nye duft. Mest sandsynligt, at udformningen af ​​den første flaske og sammensætningen af ​​duften, som har været holdt i hemmelighed, så langt, vil blive præsenteret der.

INCC Group er en parfume producent, beliggende i forstæderne til Paris, kun en kort køretur fra den berømte Versailles slot. Virksomheden er for nylig blevet specialiseret i køb af licensrettigheder fra premium-mærker og iværksætte nye dufte under de verdensberømte navne. Den parfume fra Mercedes-Benz vil være til salg i 2012.

Som for Mercedes logoet, er det ikke kun biler. Mercedes-Benz brand er tæt forbundet med verden af mode og skønhed. Ud over biler, der 12 andre mærker produceret under Mercedes-Benz mærke, herunder Mercedes-Benz tilbehør. I mange år har Mercedes-Benz-Daimler været en stor sponsor for Fashion Weeks hele verden og sponsoreret mange sportsbegivenheder.